Камелия вдига пиар сватба заради кариерата си

0

Камелия гФолк певицата Камелия вдига сватба на 44 години, но не толкова от желание да подпечата щастието си с подпис, колкото за да си спаси кариерата.

Хора от гилдията коментират на ухо, че изпълнителката ще направи пищно тържеството, за което много ще се говори и пише, за да поднови интереса към себе си, който написледък доста е поспаднал, пише hotarena.net.

От няколко години певицата не е издала нито един хит, а откакто напусна доменстративно „Пайнер“, участията й почти се броят на пръсти.

Тя не признава и брака и десетки пъти го е заклеймявала като ненужен шум, заради което мнозина сега смятат, че тя ще мине под венчило с користни цели да се вдигне шум около забравеното й име и да си върне позициите на екрана и в кариерата. Защото и по телевизята спряха да я канят за жури или като водеща.

Засега сексапилната блондинка не може да каже конкретната дата, на която ще облече бялата рокля, но планът й бил това да стане наесен. С организацията се е наела самата тя, като ще избере всяка подробност. Певицата ще използва услугите на сватбена агенция, но всичко ще мине предварително през зоркия й поглед за одобрение.

Ками все още не е готова със списъка с гости, но смята да покани голяма част от колежките си, както и бившия си шеф Митко Димитров и съпругата му Мария, въпреки че напусна „Пайнер“ преди повече от година. Тя запазила добрите си отношения с него. Сред гостите със сигурност няма да е Преслава, защото двете певици са в тиха война от години.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *