Кали се сдоби с нови силиконови ц*и

0

КалиФолк певицата Кали вече се пъчи  с нови гърди.

Многодетната майка, която скоро ще стане на 40 години, но се чувства още девойче или поне се прави на такова,  е сложила прилично, а не бомбастично количество  силикон в бюста си  и е свалила около 10 килограма. Силиконът й, видно от снимката, й позволява да пъчи гърди без сутиен.

Още на третия месец след раждането на най-малкия си син тя се върна в клубовете да пее, а сега една година по-късно  се завърна на музикалната сцена с нов клип и то в дует с колежката си Емануела, с която доскоро не бяха кой знае какви приятелки.

Двете обаче имат нещо общо – мъжките рожби – една три, другата две, а сега ще работят и в една и съща продуцентска компания. Наскоро Емануела напусна „Ара“ и влезе в редиците на „Пайнер“. Тя се надява, че това ще даде тласък на кариерата й, а Кали я използва като трамплин, за да възроди кариерата си.

Самата тя нееднократно е казвала в интервюта, че не желае да зависи финансово от никого и ще отглежда тримата си сина със свои средства.  А докато беше бременна, пя до деветия месец.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *