Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Калин Сърменов си навлече прякор травестит

Калин СърмееновДоста хора са обидени на Калин Сърменов, след като той коли и беси в театъра доста време.

Един от тях е Павел Попандов, когото Сърменов изгонил с обяснението,   че вече е много  стар, не може да играе и  да даде това, което иска сцената.

Още тогава уволненият актьор нарекъл колегата си зад гърба му травестит. Той имал предвид не само облеклото му и финтифлюшките и шалчетата, с които се кичи, но и поведението му, в което на моменти излизали не толкова мъжки качества. Някои от персонала даже били изгонени, без разговор очи в очи с тях, а направо им връчвали заповедите.

Ние сме актьори, публиката ни обича и даваме не сцената това, което можем, негодували изпълнители на второстепенни роли и полузабравени професионалисти. Той няма право да ни праща в пенсия и да дава роли само на приятелите си. Държи се точно като травестит, мърморели те, използвайки далеч по-обиден синоним.

Сега, след  като самият Сърменов изхвърча от директорското място с купища обвинения, че не само не се е справял с работата си като шеф, но и бая е  злоупотребил със служебното си положение, взимайки тлъсти хонорари, Поппандов нанесе ответния удар и започна да говори на висок глас за бившия си шеф.

Самият Сърменов давал вид, че изобщо  не му пука какво говорят зад гърба му,  вирел си носа и се преструвал на глух, но всъщност дълбоко в себе си доста тежко преживявал обидата, тъй като е нарцис по характер и не може да преглътне лоши приказки за себе си.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *