Какъв „български интерес“, бе, Гешев, Заловените Агенти са Шпионирали САЩ, а ти си Американско Ченге!

9

Българските власти в лицето на ДАНС и прокуратурата решиха отново да ни спретнат шпионски екшън, насочен разбира се, срещу Русия. Няма как да знаем дали наистина задържаните лица са шпионирали в полза на Руската федерация. Но пък е сигурно, че не са издали на Москва никакви български военни тайни. Защото ние нямаме армия и следователно нямаме такива тайни.

А сега нека обърнем внимание на това каква е ролята на българското контраразузнаване и на държавата ни като цяло. Те трябва да пазят сигурността, суверенитета и държавните ни и военни тайни, дори и от най-близките, съюзнически, партньорски и приятелски държави. Нещо, което обаче, българските власти отдавна са забравили, имайки предвид, че основната им функция от поне 15 години е да защитават интересите на нашите западни „партньори“. Но дали наистина задържаните са били руски шпиони? И само руски шпиони ли действат у нас, няма ли турски, американски, френски, английски, гръцки и т.н.т.?

Главният прокурор на България Иван Гешев участва в пресконференция по този повод. На нея изрече много красиви думи, които обаче, имаме всички основания да смятаме, че са лъжа.

Първо, Гешев каза, че залавянето на „шпионите“ е от огромно значение, не просто за нашата национална сигурност, но забележете, за тази на „нашите партньори от Европейския съюз, НАТО и Съединените американски щати“. Ето къде е разковничето. Нашите партньори били застрашени! Заради това прокуратурата и ДАНС търсят шпиони – защото това може да накърни интересите на техните „партньори“ (евфемизъм, който може да се изрази по-добре с термина използван от Бойко Борисов – „началниците“). Така или иначе, всички сме наясно, че Българската армия е хартиен тигър. България няма почти никакви военни тайни.

И малките деца знаят, че самолетите на българските ВВС се броят на пръстите на една ръка (а когато получим многомилиардните си американски покупки в края на десетилетието, ще имаме с няколко изтребителя повече). В армията ни, и това е известно на цялото човечество, което се интересува от тези въпроси, има недокомплект на личния състав от хиляди войници и офицери. Танкове имаме около 80 броя. Въпреки че и това не е съвсем сигурно, защото тези дни в социалните мрежи изтекоха кадри как с голямо родолюбиво усърдие, българските власти режат български танкове, най-вероятно за скрап. Военноморските ни сили също са в плачевно състояние и познати на всички чужди фактори.

И така, въпросът не е, че руското разузнаване, използвайки български агенти уж било шпионирало Българската армия (за която не е ясно дали въобще съществува освен на хартия и колкото няколко души да взимат заплати). Въпросът е, че ако наистина споменатите български военни разузнавачи са шпионирали в полза на руснаците, агентурната им задача всъщност е била да проучат военните активи на „нашите американски партньори“ (същите тези партньори, които до неотдавна имаха стройна военна доктрина как да унищожат социалистическа България и да я изличат ядрено от лицето на Земята. А другите ни „партньори“ пък – англичани и французи през всичките войни на ХХ век са били най-жестоки наши врагове).

За г-н Гешев, както очевидно сам си призна, е единствено важно, че бг. шпионите са застрашили интересите на Европейския съюз, НАТО и Съединените американски щати.

Второ, Гешев споменава, че трябвало да се гордеем с ДАНС и военното разузнаване, които уж били възстановили професионалния капацитет на службите, след като през прехода той бил пострадал. Но уважаеми главен прокуроре, защо не направиш и едно разследване за това защо в годините на т. нар. „преход“, професионалният капацитет на българските разузнавателни служби е пострадал? Защо ДАНС и Гешев не разследват нашите върли евроатлантически отговорни лица, генерали и политици, под чието управление капацитетът на разузнаването и службите ни е пострадал? Даже бих добавил още нещо. Драги ми посредственико Гешев, моля, разследвай дали някой е разкривал кои са българските разузнавачи, както и агентите ни под прикритие. Моля, разкрий на българското общество дали някой чуждестранен шпионин и резидент, не е осветлявал тайните на българското разузнаване? Или считаш, че ако това е направено от родни евроатлантици и в интерес на нашите западни „партньори“, тогава проблем няма?

Трето, г-н Гешев се надявал, че този пореден фалшив шпионски екшън, който ни спрята, нямало да послужи за разделение на българите. Уверяваме главния прокурор, че такава опасност няма. Над 80-90 % от българския народ, които имаме и българска идентичност, сме единодушни по тези въпроси. Българи – евроатлантици няма. Защото или си българин, или си евроатлантик. Средно положение няма. Ако не ти е ясно, Гешев, попитай всеки евроатлантик, соросоид и неолиберален глобалист или някоя друга прозападна сволоч, за да ти обясни, че нациите и националната принадлежност са нещо остаряло, което трябва да се надживее в глобалния свят“melting pot“). Така че и разделение у нас не може да има.

Четвърто, г-н Гешев казва, че думата „родина“ била позабравена днес и трябвало да си я припомним. Напълно съм съгласен с главния прокурор! Обаче кой ни пречи да си припомним думата „родина“? Дали пък не са нашите евроатлантически „партньори“, чиито интереси същият тоя Гешев защитава? Дали фондацията на Сорос „Америка за България“ с финансирането си директно от американския Конгрес не е спонсор на хиляди нихилистични и антибългарски проекти?

Не са ли нашите западни „партньори“ тези, които с меката си сила се опитват да приучат българина, че турското робство било „присъствие“? Че Левски бил „просто престъпник“? Че клането в Батак е просто някаква митологема? Че Българската православна църква е някаква мракобесна институция, съставена от „бивши ченгета“ (както евроатлантиците често наричат българските духовници). Ако Гешев иска да си припомним думата „родина“, не е ли време да започне да прочиства българското образование, култура и държавни институции от агентите на….. нашите западни „партньори“?

Защото не руски, не китайски или ирански агенти, а именно хора, които са правоверни евроатлантици са спуснати от САЩ по министерствата и институциите ни, за да ни учат, че „родина“ това е нещо остаряло, нещо ненужно и дори мръсно. Евроатлантикът по презумпция е (нео)либерал, той родина няма, защото е гражданин на света. Евроатлантикът подкрепя задълбочаването на европейската интеграция, което ще рече – превръщането на Европа в една федерална държава. Българският евроатлантик винаги и на първо място поставя западните интереси пред българските. Евроатлантикът смята, че е правилно България да отдава „част от суверенитета си“ на международни институции, съставлявани от неизбрани от гражданите, самоназначили се чиновници и чуждестранни олигарси.

За каква родина говори господинът Иван Гешев, след като официалната и фактически единствена легална идеология на евроатлантическите му партньори, обявява самото понятие за „родина“ за престъпно? Как може да си хем евроатлантик, хем да имаш родина? Евроатлантикът има само „демократични“, „натовски“, „либерални“ и „трансджендърски“ ценности.

В този смисъл, защо г-н Гешев не арестува очевадните американски и британски агенти, които разпространяват денонощно, от вече 30 години, българофобска пропаганда? Или щом са свързани с неговите „партньори“, значи няма проблем? Но да продължим нататък.

Гешев казва, че на първо място сме българи и трябва да сме българофили, а не българофоби. Това е очевидна референция към българските русофили. Тук главният прокурор, който иначе според мнозина не е чужд на интересите на управляващите от ГЕРБ, а също и на ДПС, очевидно напуква канчето на непокорните българи. Видите ли, те евроатлантиците били българофили, а русофилите очевидно са българофоби. Поне такова послание се разбира от думите на Иван Гешев. Значи 80 % от народа ни, които са русофили, при това не толкова заради носталгия по периода на държавния социализъм, колкото защото българите все пак сме в основата на славяно-православната кирилска цивилизация, са българофоби?

Но може би прекалявам с патоса. Нека се фокусираме върху темата. И за да не съм голословен, имам няколко въпроса и идеи, които отправям към главния прокурор на България:

– Защо прокуратурата и ДАНС не разследват лицата, които са отговорни за престъпната приватизация, която ощети българския народ с десетки милиарди?

– Защо прокуратурата и ДАНС не разследват лицата, които са отговорни, да унищожим ключовия елемент от отбраната си, а именно ракетите СС-23? Или тъй като това е било в интересите на нашите „партньори“ от Турция, г-н Гешев не може да проведе разследване?

– Ще разследват ли г-н Гешев и ДАНС чуждестранните НПО-та и фондации у нас, които изливат милиони за агитация и пропаганда (противни и чужди на българската култура, традиции и дух, както и работещи срещу тях) у нас?

– Кога г-н Гешев и ДАНС ще арестуват шпионите на съседна Турция, както и на Съединените щати? Или такива у нас няма? И защо нямаме тайни от „партньорите“ си?

– Ще има ли разследване за купуването и продаването на гласове, както и за крупните изборни измами в България, които са съществували винаги в последните 30 години, но се утроиха с идването на ГЕРБ на власт в периода след 2009 г.?

– Ще разследва ли Иван Гешев премиера Бойко Борисов, чиито скандални снимки и видеа с пистолети, пачки и кюлчета със злато изтекоха в интернет и цяла България ги видя? Не трябва ли прокуратурата да се самосезира, дори само за да изчисти името на Борисов (въпреки че според експертни оценки, снимките и кадрите са автентични).

– Ще разследват ли най-после от прокуратурата имотното състояние на редица български политици и магистрати, особено свързани с управляващата партия ГЕРБ?

– Ще разследва ли г-н Гешев лицата и организациите, които от 30 години насам упорито работят сред българските турци и българите мюсюлмани, за да ги настройват срещу останалите български граждани и нашата държава? Или това не е заплаха за националната ни сигурност, защото може би се извършва от „партньорска“ държава?

– Ще видим ли самосезиране на прокуратурата срещу г-н Бойко Борисов (но по друг казус), след като с половин уста премиерът си призна, че сме спрели стратегически за България енергийни проекти, едва ли не по заповед на чужди държави, пък било то и „партньорски“? Не е ли това самата дефиниция на човек, който работи в чужди интереси и полза- тоест американски агент и шпионин?

– Ще арестува ли Иван Гешев ръководните лица на ПП ГЕРБ, за която вече не е тайна, че е създадена от и чрез чуждестранни фондации (немските Конрад Аденауер и Ханс Зайдел)? Г-н Гешев може да издевателства над хората от културната организация НД „Русофили“, както и над различни обществени и политически фигури у нас (от председателя на русофилите Николай Малинов та чак до опитите да закрият малката патриотична партия „Възраждане“). Но ако Гешев и ДАНС спазват закона и най-вече, ако защитават българската национална сигурност, защо елитът на ГЕРБ вече не е в затвора, след като дори не крият, че са създадени от чуждестранни фондации? Това не е ли намеса във вътрешните ни работи? Не е ли заплаха за националната ни сигурност?

– Ще бъде ли разследвана г-жа Меглена Кунева и всички потенциално отговорни лица, които са участвали в преговорите за членството на България с Европейския съюз, след като се оказва, че Брюксел не е поставял ултиматум да закриваме блокове от АЕЦ „Козлодуй“, но въпреки това някой се е съгласил и го е направил? Не е ли това очеизваден пример за защита и прокарване на чужди интереси?

– Ще разследва ли г-н Гешев намесата на различни посланици и дипломати във вътрешнополитическия живот на България? Имайки предвид официални изявления и подкрепа (или осъждане) на различни протести и мероприятия през годините у нас, от страна на посланиците на Съединените щати, Франция и други западни страни?

– Кога ДАНС и прокуратурата ще се самосезират за унищожението на Българската армия? Ще разследва ли Гешев кои хора и защо са компрометирали националната ни сигурност, като са превърнали една от най-мощните армии на Балканите и Източна Европа в тъжна сянка на предишната си слава?

Изреждането може да продължи още десетки страници, но няма смисъл. Всички българи знаем за какво става въпрос. Ще повярвам, че г-н Иван Гешев, прокуратурата и ДАНС работят за българския национален интерес, не само когато арестуват хора, които са набедени за уж руски шпиони (интересно как това съвпада и с ястребовската и агресивна реторика на сенилния тип Джоузеф Байдън), но и когато видя в ареста турски, американски, английски и други разузнавачи и агенти. Ще знам, че у нас има справедливост, както и че сме суверенна държава, когато г-н Гешев отговори положително на всичките зададени от мен въпроси и наистина разследва тези казуси. Дотогава, всеки шпионски скандал, който се генерира от прокуратурата и ДАНС, не е защита на българската сигурност , а по всяка вероятност изпълнение на поръчки, поставени от западната нам чужбина и създаването на провокации срещу Русия с геополитическа цел. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

9 КОМЕНТАРИ

  1. АЛОООООО ТЪП КАСКЕТ В БЪЛГАРИЯ СА НЕ 6 РУСКИ ШПИОНИ А 6 МИЛИОНА РАЗБИРАЙ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СМЕ РУСКИ ШПИОНИ ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС РОДНИ ИСТИНСКИ РУСКИ БРАТЯ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ НИКОЙ НА ТОЗИ СВЯТ НЕ ПРИТЕЖАВА ВЛАСТ И СИЛА ДА НИ РАЗДЕЛИ ЗАЩОТО ОБИЧТА НИ КЪМ ВАС Е В КРЪВТА ДУШИТЕ И СЪРЦАТА НИ НАТО ЕС САЩ СОРОС БОРИСОВ И ГЕШЕШЕВ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ВЪН ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА С ЦЯЛАТА ФАШИСТКА МАФИОТСКА ХУНТА ГЕРБ ИМАТЕ ВСИЧКАТА НИ НАРОДНА ОМРАЗА ВЕЧЕ ДЕВЕТИ МЕСЕЦ ДЕНОНОЩНО ВИ ГО КАЗВАМЕ РАЗБРА ЦЕЛИЯ СВЯТ ВЪН МУТРИ

  2. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БРАТСКИ РУСКИ КРИМ ВЯРВАМЕ ЧЕ СКОРО КАТО СЛЪНЦЕТО ОТ БРАТСКИ РУСКИ КРИМ ЩЕ ИЗГРЕЕ СВОБОДАТА НА БЪЛГА.ИЯ НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ С БОРИСОВ ГЕШЕВ И ЦЯЛАТА ФАШИСТКА ХУНТА МАФИЯ ГЕРБ ВЪН БЪЛГАРОУБИЙЦИ НЯМА ДА НИ ПРОМЕНИТЕ МРАЗИМ ВИ

  3. Няма-как да бъдем държава, ако Народът не се изчисти от родените подлоги и ибрикчии, готови на всичко, за да нахранят ненаситните си за**ници!

  4. Дорогие русские друзья, готов работать на вас добровольно и абсолютно беспратно. Истински българин;

  5. РУСКИ ШПИОНИ СА САМО ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ОБИЧАМЕ ВИ БРАТЯ РУСКИ ШПИОНИ ВЕЛИКИ СТЕ ДАЙ БОЖЕ ДА СМЕ 6 МИЛИОНА

  6. Вашингтон изкомандва а Гешев и Бойко козаруват. Къде са другите шпиони ,които съсипаха България. Само руските хванаха. И какво шпионираха унищожената ни армия или модернизацията и която не съществува. Гешев номерата ти не се приемат.

  7. А то в България само шпиони управляват и снасят всичко в посолствата и за добра служба /ограбване на народа/ги награждават като делят заграбеното от народа.

  8. Е, то бива циркаджилъци бива, ама толкова не бива! Публично арестувване, публикуване на данни и още дивотии. E и така ли стават тези работи ?Поредната дъвка и замаяване на народонаселението на тази територия.

  9. А СПРИ СЕ БЕ ГЕШЕВ ЦЕЛИЯ СВЯТ И МАЛКИТЕ ДЕЦА РАЗБРАХА КОЛКО СИ ПРОСТ ТИ СИ РЕЗИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ СВЕТА ВЕЧЕ ЗНАЕ ЧЕ ТИКВАТА И КАСКЕТА СА ПСИХОПАТИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *