Какво се случва с Люси Иларионов?! Няма да повярвате! /ВИДЕО/

0

Люси Иларионов ГрингоЛюси Иларионов вече е свалил 60 килограма и не прилича на оня тромав мечок, който едва се влачеше по сцената и на работа.

Доказателство за това предостави любимият на Софи Маринова Гринго, който снима Люси в акция – по време на подготовките за заснемане на музикален клип.

Снимките са направени на едно от любимите места на режисьора – устието на река Камчия, а името на клипа е  „Моят рай“. От любителското видео се вижда, че Иларионов се е стопил буквално наполовина , след операцията, която си направи в Турция през май. Там лекарите по негово желание  изрязаха стомаха му. По този начин възпълният режисьор спря да поглъща количествата храна, с които бе свикнал да се тъпче, защото вече няма къде да я побере.

В началото се захранваше като бебе, а сега е на строга диета, тъй като няма стомах, а тепърва част от тънкото му черво ще се преобразува в малко стомахче.

Вече се вижда,  че режисьорът е доста  по-енергичен и витален. От диетата отслабва непрекъснато, а целта му е до декември да тежи  80 килограма и да забрави болестите от затлъстяването – диабет, хипертония, учестен пулс и хронична умора.

Клипът, който в момента снима, е на Софи Маринова, а тя пък е пожелала главен герой в него да е любимият й Гринго.

За целта ромската перла платила пет бона за да наеме роял, който да вкарат в морето, а Гринго да се прави, че свири на него.

Водата обаче заляла рояла и сега певицата трябва да го плаща.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/eJBTMuumTHA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *