Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Йосиф Сърчаджиев: Цигани едва не ме Убиха! ОБВИНЯВАМ ЗА ТОВА КОМУНИЗМА И БЪЛГАРИТЕ – ЧЕ НЕ ВЯРВАТ В ДЕМОКРАЦИЯТА И В БОГА! Виж Тук:

Нападнаха ме цигани, изплака актьорът Йосиф Сърчаджиев по телевизията.

Излъгах ги, че се обаждам в полицията и така успях да се спася! България вече не е България, а има ново име – Цигания!

Актьорът разказа „сърцераздирателна“ история как се разхождал в Ловеч, когато видял мургаво момче, покачено върху липа. То чупело клоните докато бере липов цвят: „Тутакси му направих забележка, че не е хубаво това, което прави. То не реагира, но веднага ме обградиха цяла група от неговите хора, които опоскваха съседните липи. Щяха да ме пребият, а аз не мога да се отбранявам, само лявата ми ръка е здрава. Единствено телефонът ме спаси и те се разбягаха“, разказа артистът.

„Няма да продължи това, не се бойте“ – начена патетични разсъждения по темата Сърчаджиев. „Отдавна живеем във време разделно! Не е само в Асеновград. Навсякъде има места, където в определени моменти избива агресията.

Голяма част от българите са неверници, не вярват в Бог, не вярват в демокрацията! Цяла България върви надолу, защото продължава да действа отровата на комунизма! Сега в парламента е пълно с разни простаци- предимно от БСП. Но искам да вдъхна надежда на българския народ, че нещата ще се оправят!“, каза актьорът.

И предизвика гнева на потребителите в социалната мрежа.

Вярно е, че сега е модерно да се оплакваме от циганските набези и сайтовете преливат от новини за етническото напрежение. Но какво общо имат с комунизма оставените след 90-та година на произвола на съдбата гладни цигани?

Явно господин големият артист е решил да напомни за себе си, като се включи в хора на грантовите соросоидни апологети на днешната власт, като отрече и собственото си минало.

Йосиф и Пепа Николова в страстна прегръдка, преди да се роди дъщеря им Александра, която той отказа да признае

Г-н Сърчаджиев, голяма част от българите сме живели по времето на така наречения комунизъм. Включително и вие. Та преди 90-та година ние не помним да е имало каквото и да било циганско насилие върху българи. По време на социализма циганите работеха, защото държавата им осигуряваше работа. Не метяха само улиците. Трудеха се във фабриките, в заводите и по нивите… И вечер се прибираха капнали от умора по къщите си. Имаха какво да ядат и през ум не им минаваше да нападнат някого, да му вземат часовника, или да го пребият, защото не им дал цигара.

А ако все пак се случеше подобно нещо, имаше закони. Виновният не вилнееше навън, както сега, с 10 висящи дела, а отиваше директно в затвора. Излежаваше си цялата присъда и после изобщо не се осмеляваше да посегне пак.

Истината е, че агресията се отключи с идването на изродената българска демокрация, в която големите десни реформатори и демократи /а всъщност назначени от ЦРУ тарикати/ (за да угодят на западните си господари-б.р.) закриха почти всички предприятия, забравиха що е социална политика, оставиха циганите на произвола на съдбата и ги подтикнаха да крадат. Купиха им гласовете и ги накараха да се чувстват безнаказани в своето социално и културно деградиране. Т. нар. „демократични политици“ отгледаха една тумба крадци и тунеядци, легнали на гърба на изтерзаните българи, само и само да си осигурят политически комфорт.

Какъв комунизъм, г-н Сърчаджиев, какви пет лева? Каква отрова, която ни убивала?

По времето на този ваш комунизъм, през 1984 година ви връчиха званието „Народен артист“! Защо го приехте? Защо не казахте, че е отрова и промива мозъци?

Точно тогава кариерата ви беше във възход и хората се трупаха да си купят билети за театър и да ви гледат.

Точно тогава кръшнахте с колежката си Пепа Николова, направихте й дъщеричка – прекрасната Алекс, а после с години не погледнахте и не признахте собствената си плът и кръв! И детето растеше изоставено, чакайки напразно бащина любов и ласка.

Не припомняме това, за да ви съдим. Всеки носи кръста си, всеки избира как да живее, а съдникът е горе и е само един!

Само ви съветваме: Не се вживявайте в ролята МУ.

Всъщност циганската престъпност и комунизмът действително имат нещо общо. И то е, че по „комунизма“ циганска престъпност нямаше. А ромите бяха много по-успешно интегрирани от сега.

А сега?!? 

Спомням си думите на един циганин – гей и магистрален проститут, който преди време на въпрос на Карбовски отговори: „Гладорията ни направи да сме гадни и да сме долни!

Та, не невярата в Бог, а скапания десен проект за България, който изключи, унизи и стъпка в калта огромни маси от обществото, направи циганите агресивни!

Нещо, което вий, бедний ми Сърчаджиев, прекрасно знаете! Но да го споменете, означава да признаете провала на целия десен политически проект в България. Никой не го и очаква от вас. Вие щерка си не признахте, камо ли това! Самият ви живот, Сърчаджиев, е огледало на лицемерието и невярата, които сега приписвате на българския народ.

Апропо, колко ви платиха за интервюто от НПО-то „Америка за България“? Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

9 кометара за Йосиф Сърчаджиев: Цигани едва не ме Убиха! ОБВИНЯВАМ ЗА ТОВА КОМУНИЗМА И БЪЛГАРИТЕ – ЧЕ НЕ ВЯРВАТ В ДЕМОКРАЦИЯТА И В БОГА! Виж Тук:

 1. Дана Отговор

  19.07.2017 в 12:50

  И тоя изтрещя

 2. гошо Отговор

  19.07.2017 в 13:18

  Не вярвах че са му спрели хапчетата. Първо комунизъм не е имало и явно някои си мислят че откриват Америка. Имало е социализъм и всички бяха доволни дори и Йосиф. Сега плюят. Преди 10.11.1989г. имаше две партии: БКП и БЗНС. От къде на 11.11.1989г. се взеха 100 партии. По времето на Тато командваха второто ниво на номенклатурата, след него те станаха СДС. направиха правителство и пак командваха, къде е разликата? Именно тези господа и госпожи поради некадърност стояха на второ ниво, но и като командващи пак и чеп за зеле не стават. Тези персони опустошиха България и доведоха хората до просешка тояга. Сега децата ни бягат по света и стават бели роби на глупавите германци и американци. Това е т.н. демокрация – бой, кражби, наркотици , проституция и беззаконие. Как ще се оправим?- ами не знам.

 3. Крум Торков Отговор

  19.07.2017 в 16:25

  От където и да го погледне човек, все е отвратителен тоя Йоско! Комунизмът, дето никога не го е имало, му бил виновен! Та и за бога е същото… Простак!

 4. Крум Торков Отговор

  19.07.2017 в 16:27

  Демокрацията е стръвта на дивия унищожителен капитализъм и наивниците я налапват като шарани. Притрябвала им е тая демокрация, като няма какво да ядат и живеят като скотове!

 5. Дана Отговор

  19.07.2017 в 17:24

  Забравиха го всички и той реши да се покаже на сцената. Липичка, циганче, комунизъм

 6. maria gospodinova 777 Отговор

  21.07.2017 в 13:40

  gn sarchedjiev vie s pretencii za viara v boga ako ste prochel bibliata stiahte da razberete che gospod e obichal decata a vie ne obichahte sobstvenoto si predi 89 decata na balgaria biaha zastiteni osigureni i vsichki hodeha na uchiliste roditelite imaha rabota po ulicite niamase prosiaci narkomani prostitutki geiove kradci i ubiici balgaria bese raiski kat a sega e razruha ad

 7. Гогата Отговор

  21.07.2017 в 16:45

  За жалост такива екземпляри не са единици – алчни,без морал, подли. Сърчаджиев получаваше награди и пари и при социализма и при демокрацията. Сега е готов за ново измекярство. Човек живее един живот, просто много трудно приемам, че има такива духовни изроди – съсипали живота си.

 8. Гогата Отговор

  21.07.2017 в 16:48

  Помня, как в „зората на демокрацията“ се яви с няколко охранени цигани по БНТ и плачеше за изборни нарушения.
  Разбирам защо циганите в Ловеч не са го пребили – не са го познавали, иначе щяха да го трепят като маче у дувар.
  Ловеч от 55 000 жители през 1989 днес е 15 000. Ходих преди време, само старци и пияни заспали по градинките.

 9. Иванов Отговор

  20.11.2019 в 18:08

  Ей хора, опомнете си. И цигените са хора. Не че не съм се патил от тях, но това говорене срещу циганите от горе до долу в българската управлаваща класа е равносилно на нацистката политика срещу евреите. Апропо циганите бяха насрочени от нацистите за тотално избиване след справяне/унищожяване на еврейската нация.
  Такива като Соломон Паси и горе споменатия Йоско до гроб трява да бъдат благодарни на Червината армия, отъвали ги от пещите в нацистките концлагери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *