Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Йорданка Христова бясна, изложиха я как хърка в ефир

Йорданка розово номинацииЙорданка Христова е сърдита на продуцентите на Брадъра и смята да си търси правата, след като излезе от Къщата.

Тя с ужас научи как в продължание на цяла минута камерите са давали как спи с полуотворена уста и как хърка като дъскорезница.

Ситуацията беше леко весела, но не и за певицата. След като Людмила Захажаева трябваше да спи при нея в кралския апартамент, рускинята се промъкна тихо, за да не я събуди. Опита се да се шмугне в леглото си, но от възглавницата на Данчето излизаше такъв концерт като настройване на развалени цигулки, че чак кученцето Исай се стресна, застана на ръба на леглото и уплашено излая. Това не смути Данчето и тя продължи с концерта. Людмила изшътка тихо на Исай и го прибра под завивките, като го гушна, за да не трепери от страх.

Христова пък разбра за излагацията, защото самата Людмила й я разказа. Тя беше излязла за няколко часа, за да защитава номнираната си дъщеря и видя кадъра, който бе излъчен.

Не може да ме снимат като спя. Не може да пускат звук как хъркам, не може да ме излагат пред цяла България. Това са чисто човешки неща, аз не го правя съзнателно, не предизвиквам конфликт и това не може да повлияе на отношенията в Къщата. Съответно кадърът няма място в пряк ефир. Още малко ще започнат да ни пускат и как стоим в тоалетната, разгневи се певицата.

Тя смята да прегледа целия си договор с адвокат и да поиска извинение за огромната излагация, която продуцентите й причиниха.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *