Йорданка Христова бясна, изложиха я как хърка в ефир

0

Йорданка розово номинацииЙорданка Христова е сърдита на продуцентите на Брадъра и смята да си търси правата, след като излезе от Къщата.

Тя с ужас научи как в продължание на цяла минута камерите са давали как спи с полуотворена уста и как хърка като дъскорезница.

Ситуацията беше леко весела, но не и за певицата. След като Людмила Захажаева трябваше да спи при нея в кралския апартамент, рускинята се промъкна тихо, за да не я събуди. Опита се да се шмугне в леглото си, но от възглавницата на Данчето излизаше такъв концерт като настройване на развалени цигулки, че чак кученцето Исай се стресна, застана на ръба на леглото и уплашено излая. Това не смути Данчето и тя продължи с концерта. Людмила изшътка тихо на Исай и го прибра под завивките, като го гушна, за да не трепери от страх.

Христова пък разбра за излагацията, защото самата Людмила й я разказа. Тя беше излязла за няколко часа, за да защитава номнираната си дъщеря и видя кадъра, който бе излъчен.

Не може да ме снимат като спя. Не може да пускат звук как хъркам, не може да ме излагат пред цяла България. Това са чисто човешки неща, аз не го правя съзнателно, не предизвиквам конфликт и това не може да повлияе на отношенията в Къщата. Съответно кадърът няма място в пряк ефир. Още малко ще започнат да ни пускат и как стоим в тоалетната, разгневи се певицата.

Тя смята да прегледа целия си договор с адвокат и да поиска извинение за огромната излагация, която продуцентите й причиниха.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5dE0M8ky8ZM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *