И Ути Избяга от Къщата, Нови хан се оказа разграден двор! Виж Тук:

0

Ути манджаУти Бъчваров също се оказа звезда с неотложни нужди!

Той участва със страсти в скандалите и драмите във Вип Брадър, обаче също се възползва от негласното право на някои от звездите да напускат къщата, когато имат ангажимент, или просто така- да си починат.

Мистър „Бързо, лесно, вкусно“ вчера участва в празничен събор в родопското село Момчиловци, където забърка в несвяст огромна тава с боб яхния. „Едва го отскубнах за момент  от охраната на Вип Брадъра… огромни  горили… по два метра, не му даваха да говори с хората. Ути е приятелче и исках да му обясня как  да храни Лили Вучкова задравословно, обаче ми го измъкнаха изпод носа“, заяви  певецът Богдан Томов, който също беше на събора и моментално пусна във фейсбук снимки от проявата на съквартиранта- беглец.

Всъщност тази година звездите излизат за щяло и не щяло от Къщата на риалити шоуто, защото имат специална клауза за това в договорите си, а охранители на Нико Тупарев препускат из цяла България по петите им, да ги вардят.

Първа от Къщата излезе Деси Цонева – да си изпрати първокласника. Веднага я последва Рени, а поводът на певицата беше същият – да придружи децата си в първия им учебен ден. Това не са някакви неотложни задачи и щом имаш договор да стоиш вътре за хиляди левове, е малко нелепо да тичаш по улиците или да се показваш на домашни събития.

По време на престоя си във „ВИП Брадър“ до момента Жана Бергендорф имаше тъкмо три участия, а смята да направи даже и турне, докато й тече брадърската заплата. Вчера пък Рени излезе за втори път да пее.

И новата звезда в риалитито Емануела е с договор, според който хем ще е вътре, хем няма да пропусне нито едно участие навън.

Продуцентите едва смогват да съберат свободните звездни електрони по време на лайфовете и мисиите и едва сколасват да заснемат кадри, в които всички съквартиранти са заедно.

Превърнали са уж изолираната Къща в Нови хан в отворена ханджийска порта, коментират възмутено зрителите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *