Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

И ТОВА ЛИ ЩЕ ОТРЕЧЕТЕ НА СОЦИАЛИЗМА?! Защо от Български Мюсюлманин Джихадист не става?! Виж Тук:

Заслушах се в една телевизионна дискусия за исляма. И там един наш учен не спираше да ръси суперлативи за нашите турци: колко миролюбиви, работливи, пестеливи и с добро възпитание били… И как били на светлинни цивилизационни години пред арабските мигранти, които сега напират и събарят граничните огради на Европа, изнасилват, бомбят и убиват цивилни граждани…

Така е! Но се избягва отговорът на въпроса: защо нашите мюсюлмани са такива? А отговорът е прост: Защото социалистическата система беше здрава и не допускаше никакви чуждестранни влияния в живота на българските турци.

turci2

А и държавата здраво работеше за интегрирането на тези хора към българската нация. В регионите с преобладаващо турско население например те не само се чувстваха равнопоставени, но в някои аспекти дори бяха привилегировани. Например, имаше квоти за прием в университетите. Много често ВУЗ-овете приемаха турчета с ниски оценки за сметка на българчета с по-висок бал и интелектуални възможности.

Както казахме по-горе, социалистическа България управляваше със здрава, но и закриляща всеки свой гражданин ръка. И не допускаше нездрави чужди влияния върху живота на българските мюсюлмани.

А сега как е? Сега къде учат ходжите и с какви пари? Кой налива крупни суми за издигането на хиляди минарета и стотици екстремно-религиозни училища? Международни арабски фондове, проповядващи агресивен полит-ислям!

Някога това беше напълно невъзможно, българските турци бяха обградени със сигурност и изповядваха мюсюлманската си вяра спокойно и кротко. Тази липса на достъп и способност за манипулация на душите на нашите мюсюлмани дразнеше Турция и тя предприе масирани атаки, за да ги разбуни.

Та, думата ни е, че преди да се стигне до т. нар. Възродителен процес и да се пристъпи към смяната на имената, турските тайни служби вече бяха свършили доста работа в България – вече имаше терористични атентати, Турция вече бе създала и финансираше в България антибългарски организации, имаше призиви от турска страна: съботирайте тази държава…!

turci3

Писатели като Николай Хайтов обикаляха смесените райони, за да издигат интелектуалното ниво на мохамеданите и да ги приобщават към българската нация!

Защо днес българските историци, арабисти и всякаква порода познавачи на Близкия Изток и Турция мълчат за това? Информацията какви мръсотии и диверсии е правила Турция у нас преди Възродителния процес беше умело изметена и заличена от службите ни под американски диктат след 10-ти ноември. Затова сега ги плещим едни глупости, а шпиони-безродници като Кънев от Хелзинския комитет вършеят на воля, захранвани финансово от антибългарски соросоидни организации-клоаки. Същия тоя БХК, който хората вече масово и сполучливо наричат Циганския комитет.

След 10-ти ноември яростния прокурор-обвинител срещу Живков – Жеков от Пазарджик, (по волята на Бог умря в жестоки мъки-б.а.), натиска Тато да му каже истината за Възродителния процес. И в един момент Тодор Живков изригнал: „Абе, момче, ако знаех, че ти е била толкова ниска заплатата на прокурор, щях да ти я вдигна! Искаш истината? Ще ти я кажа само, ако си сложиш фес на главата!”. Само Т. Живков знаеше жестоката и брутална истина какво ни готви Турция. Иранският шах Мохамед Реза Пахлави, който Тато посрещна с почести, равни на тези за Брежнев, го свързва със свои 2-ма агенти от Турция, високопоставени във властта, които посещават Живков в ловното му стопанство и му казват, това което му е необходимо да знае. Но това е друга тема! Както е друга тема, но пък е важно Бойко Борисов да я знае: Вярвам, защото историята е описана от Петър Младенов, който мрази Живков, но и в автобиографията си признава, че се възхитил как за пет минути Тато съумял да вземе $ 2 млрд. заем от иранския шах докато двамата си вечеряли! Абе, Борисов, стига се целува с дъртата изкуфяла бабишкера Меркел, ами донеси поне едно евро в България. Ама поне едно! Ще донесе, колкото успя да донесе от Щатите – щото до момента $ 1 не сме видели от янките, а само мръсотии, грабеж и диверсии за геополитически контрол на територията България!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *