Галена на пияна глава към фенове: Ако не ме харесвате, умретеее!

0

Галена голГалена залитнала много сериозно по чашката. Фолк звездата поливала  всяко свое участие най-малко с по  две бутилки вино, разкриват потресени фенове.

Пайнерката  се оправдавала, че е много изнервена и напрегната и затова имала нужда да си отпусне душата с „една-две чашки“.

Чашките обаче всъщност не били едва и две, а стигали  най-малко до десет. Звездата вече не можела да контролира лошия си навик да пийва непрекъснато, въпреки че любимият й мъж Галин Атанасов вече започвал да й прави забележки. Милионерът й скръцвал нееднократно със зъби, че поведението й е като на евтина жена.

Веднъж дори се скарали публично, след като тя го изложила яко на официално светско събитие. Галена  така се натаралянкала, че започнала да се натиска на всички приятели на мъжа си и да им дрънка откровени глупости, или да сяда на коленете им.

 „Доста се налива, особено  на някое участие, но даже и като седне по женски  с приятелки“, коментират зад гърба й нейни колежки. Галена изпуснала контрола си дотам, че по време на свой гастрол в  клуб в провинцията започнала да крещи заканително на публиката: „Ако не ме харесвате, умретееее!“.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *