Италианско градче бори бежанската вълна с…табели

0

италияМестната власт в  град Понтолио, Италия взе неочаквани мерки срещу мигрантите.

На входа на града, на площада и на няколко възлови места бяха постави табели ,  които информират туристите, че “ Понтолио  е град с древна култура и дълбоки християнски традиции, датиращи от векове  и всеки пришълец, който не желае  да уважа местния начин на живот и културните традиции, трябва да намери друго място за живеене и възможно най-бързо да напусне пределите на града.“

Табелите предизвикаха веднага разнопосочни  реакции сред жителите на градчето, където има и мюсюлмани. Над 90 процента обаче одобряват взетите мерки и нямат нищо против гостите и заселниците, стига да спазват правилата и да не искат да налагат своя начин на живот.

Веднага се намериха глобалисти, които  определиха това като атака към свободата и правата на хората по света,  а  други направиха паралел на  новите знаци с непрекъснато нарастващия брой на мигрантите в Италия, които се заселват навсякъде и тормозят местните с изискванията си и обичаите.
В глада обаче са твърдо убедени, че искат да запазят традициите, които са близо на 20 века и искат всеки, който се засели, да се съобразява с тях.
Както ние не можем да ходим в арабските страни с къс ръкав, така и тук не желаем да гледаме бурки и фереджета, твърдят най-крайните.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *