Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Истината: ТЕ ПОГРЕБВАТ БЪЛГАРИЯ! НА ОРЪЖИЕ, БРАТЯ! Коментарът на Скандално.нет:

Политическата и икономическа криза в България напредва със страшна сила. За да унищожи България. Това е най-острият социален сблъсък след ВСВ, който преминава в социална революция срещу криминалната система. Милиони протестират срещу управляващата мафия.

България затъва в кладенеца на безвремието, в епидемията на заразния идиотизъм, новото варварство и тоталното затъпяване. ГЕРБ ни върна в дописмената епоха, на безнадеждно оглупяващо и разбито общество, което се управлява от отвратителни деграданти. Сега лозунгът е: „Да ги избием, преди те да са ни избили“, а ситуацията е нова – народът срещу мафията ГЕРБ!

Една малка група бандити и узурпатори са окупирали властта в държавата и унищожават обществените и държавни структури, които трябва да ни защитават. Обикновеният българин е изправен пред геноцид. Едно нищожно аутсайдерско про-американско малцинство унищожава мнозинството…

Затова днес призивът ни е само един: НА ОРЪЖИЕ, БРАТЯ БЪЛГАРИ! Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Истината: ТЕ ПОГРЕБВАТ БЪЛГАРИЯ! НА ОРЪЖИЕ, БРАТЯ! Коментарът на Скандално.нет:

 1. ani Отговор

  24.10.2018 в 19:21

  Точно сега е момента!

 2. Марги Отговор

  24.10.2018 в 19:34

  Точно така е! Браво за истинста, но не зная има ли вече спасение.Може би трябваше пи рано, сега много хора се борят ежедневно за прехраната си и не могаст да си позволят да отидат до София на протест, защото нямат 150 лв. Да отделят. Ето нали виждате до къде е сведена възможнистта и поради това ГЕРБ постави голяма част от народа в това положение.Намерете решение, намерете пари, не е срамно, най големите протести в България винаги са били платени не заради намерението и убеждението, а за да се състои въобще, за да могат хората да отидат.

 3. Анонимен 101 Отговор

  25.10.2018 в 5:45

  Ако България не се обедини с Русия или Китай, нищо няма да се получи. Мафията за която говорите, ако не бъде подпомогната от запада, поне няма да бъде премахната. За съжаление, Русия и Китай дори и да помогнат на страни като България, ще удължат живота на капитализма. Така че човечеството го очаква, или вечно робство или неговият край. Така че, това което е писано в библията изглежда се сбъдва. А, там е казано: Първо ще се появи антихристът с белега на челото. Той се появи-Горбачов. След това ще настъпят, глад, мизерия, войни, убийства, природни бедствия след което Исус Христос ще слезе от небето да прибере своите хора. Това как ще стане не знам, но след това ще пада огън и жупел от небето, т.е. Третата Световна Война която е на прага.

 4. Д - р Маринов Отговор

  27.10.2018 в 18:39

  Има висши политици ,които знаят ,как това да стане без да се пролива кръв !
  Скромно ще подскажа ,че народа български вече е узрял за промяната ,въпреки ,че се въздържа от масови протести.Пътят е следния : парламентарна криза ,служебен кабинет,избори без намесата на гербаджии и осъмваме с нови депутати ,министри и нов кабинет но не на Борисов!Това е ,но не трябва дълго да се чака ,защото хората губят с всеки изминат ден надеждата ,че може нещо към по добро у нас да се промени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *