Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Истината лъсна! Ето Кой Плаща на „Отровното Трио“!

„Отровното трио“ няма да прави партия, а граждански комитети, които ще помагат на бъдещия коалиционен съюз на партиите „Да, България“ на Христо Иванов, „Изправи се.БГ“ на Мая Манолова и партията на Слави Трифонов „Има такъв народ. Те скоро ще се обединят. Ако бяхме дали воля на персоналните си виждания, щяхме да изгоним 2/3 от хората на площада. Те са леви, а ние не сме“. Това обяви днес говорителят на „Отровното трио“ Арман Бабикян в предаването „Политически НЕкоректно“ по БНР.

КОМЕНТАРЪТ НА СКАНДАЛНО.НЕТ:

Армане, Армане, Бабикяне, от ден първи на протестите, че и отпреди това си ни ясен – кой си, кой ти плаща и с каква цел поведе протеста. Но „Триото“ ти не успя да изиграе ролята си качествено и докрай. Така направихте, че в един момент хората на площада рязко се усъмниха в чистите ви намерения да се изгонят гербо- мутрите от властта и да се потърси справедливо възмездие за причинените от тях злини на България… Вече в никой не остана и грам съмнение кой ви плаща след като обявихте и легитимирахте тези 3 соросоидни формации като ядро на борбата срещу мафиотизираното управление на ГЕРБ. Особено пък и след като направихте всичко по силите си да дистанцирате от протеста единствената парламентарна и най-яростна опозиция на ГЕРБ, а именно БСП. БСП, която от години твърдо, непоколебимо и с лъвска стръв се бори срещу мафиотското управление на Борисов, отказвайки му всякакви рушветни постове и коалиции.

Кои, Армане, Бабикяне, са партиите, с които ти и соросоидно-платените ти приятелчета от „триото“ ще борите мафиотското управление на Мутрата?! Слави ли, който не се весна ни веднъж на протестите (нито той, нито неолибералните му сценаристи), а социолозите му дават невероятните и естествено фалшифицирани 15%? Нали всички гледахме онова прословуто предаване в което Славчо клекна пред Борисов и пелтечеше като запартък? Ясно пролича, че двамата играят нескопосано театро на власт и опозиция, но всъщност са си комбина. В бизнеса са важни само парите.

Коалицията на Мая Манолова ли е срещу Мутрата? Хайде бе? Някои помним как Майчето стана омбудсман след лично съглашателство с мутрата? Помним и соросоидните партийки, които я подкрепиха за кмет на София, а сега са част от новия й политически проект. Дали хората от Козяк не са й дали важната задача – да привлече левите гласове, за да не може автентично лявата БСП да спечели предстоящите избори? А спонсорираната от „Америка за България“ „Да, България“ какво е? Христо Иванов беше министър на Мутрата, а пиарските циркове с морските сараи на Доган са достойни за съжаление, защото не постигнаха търсения ефект – хората да го харесат. Спомняте ли си, че когато Борисов стана кмет на София, първата му работа беше да изиграе същото нелепото театро с барбекюто на Доган, което събори ритуално и зрелищно пред десетки оцъклени камери. А сетне стана верен паж и подизпълнител на всяко желание на Доган и Пеевски. Шефовете на Борисов и Христо Иванов са едни и същи хора и им заповядват чрез американското си посолство в София. Сега същите готвят нов политически проект, който да замести амортизираните ГЕРБ и Борисов във властта. И са отредили ролята Му за Иванов, Манолова и Трифонов. А вие се замислете дали янките-плащачи не са наели и „Отровното трио“ да бабуват и дундуркат новия им властови проект.

Как можете да разпознаете един соросоид на хранилката на НПО-тата: Той е неолиберал, привърженик на Байдън, никога не използва думата „народ“ – заменя я с „граждани“. Той никога не говори за солидарност, социална справедливост и човешки права. Заменя ги с имагинерното „граждански права“. Плащачите на родния соросоид най-много мразят тези думички и той се съобразява. Най-много обаче соросоидите – глобалисти се газират от думичката „комунизъм“, затова и я привиждат навсякъде, където тя не съществува. А и плювните срещу „комунизма“ са добре платени.

Арманеее, Армане, не забелязахте ли че след като по поръчка на соросоидните ви платци изнагляхте дотам да обявите БСП за „съучастници на ОПГ ГЕРБ“, протестите ви рязко се спихнаха. Загубихте протестиращите леви хора, които бяха точно ония две трети от площада, които визираш. Загубихте и депутатите на БСП, които всяка вечер бяха на площада.

Готви ни се нова властова формация, подконтролна на все същите ни колониални задокеански господари. Платените социолози в момента дават едни изкуствени проценти на Слави, Мая и Христо, за да ни подскажат, че те са новите избраници на американското посолство. И бъдете сигурни, че те вече са обещали да поемат властта, без да търсят сметка на Борисов… Защото е техен, US- кучи син и защото дори геноцид да извърши срещу народа си, щом е техен и десен, за американците пак ще е 100 пъти по-добър от който и да е „комунист“. Запомнете: САЩ никога няма да допуснат лява партия да управлява колонията им България. И която и да е друга тяхна колония по света. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

22 кометара за Истината лъсна! Ето Кой Плаща на „Отровното Трио“!

 1. НА МЕН МИ Е МЪЧНО ЗА ХОРАТА, НО ТАКЪВ ВИРУС ЗА ТРИ МЕСЕЦА ДА СЕ БОРИ !

  НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ПРИ СЛУАЙ С БЪРЗИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА МЕДИЦИТЕ ПО СТЪЛБИЩАТА И ОПЛАКВАНЕТО НА БИВШИЯ КМЕТ НА ВРАЦА Д-Р ШОАХОВ, ЧЕ ИМА ВОЙНА СРЕЩУ ДОКТОРИТЕ И НИЕ СТРЕЛЯБА В ГЪРБА ИМ

  ИМА МНОГО МЕРЗОСТ, НО ЖЕЛАЯТ ДА СЕ ДИСКУТИРА, И ВСЕКИ ДОКТОР С БОЛНИЦА, А ТОЗИ ДОКРО ШАХОВ СЕ СКРИ С ГОЛ-ЕМИТЕ ПАРИ

  АЙДУЦИ БЕ МАМО, АЙ-ДУЦИ !

  У ГОРАТА ВУЦИ У СЕЛОТО АЙ-ДУЦИ !

  ЦИТИРАХ ВУЦИДЕЙ ОТ КНИГАТА НА ПРОФЕСОР АСЕН ХРИСТОФОРОВ ДА ГОВЕДАРЦИ – И ОКОЛИНЯТА

  МАЙСТОР НА СПОРТА ПО ОРИЕНТАЦИЯ – НЯМА КЪДЕ ДА СЕ СКРИЕМ ОСВЕН УПРАВНИЦИТЕ В МИШИТЕ ДУПКИ

 2. Иван Отговор

  24.11.2020 в 1:11

  Позволявам си да Ви опонирам господин Благов, дори с риск да ме запишете като либерал, че БСП са всичко друго, но не автентично лява партия. Последователите им да, но в партията са водещи лидерите. Да, сега БСП прилича на най-демократичната партия и госпожа Нинова заслужава уважение за това, но те не са лява партия. Елитът им е буржоазен, както се казваше някога. Трудно могат и да се определят като опозиция, защото освен прилайванията между депутати, не виждаме оня хъс, който би трябвало да се породи у тях, от търкалящата се на улицата власт. Те дори успяха да се люспят, в един такъв съдбовен момент и то заради желанието на голяма група видни „социалисти“, които изпитваха скрита любов към класовият враг, той и пожарникар. Единствената опозиция на всичката мръсотия, която роди БКП, са гражданите на България. Същите тези, които се мятат и прегръщат, десни, леви, центристки, роялистки и всякакви направления, за да се отскубнат от мазната ѝ прегръдка и все попадат в поредният капан. Уморихме се да вярваме и както виждате смъртта е приседнала до леглото на България и се чуди, кога да ѝ подаде ръка. За това вината е на БКП и няма нужда да се говори какво е създал някой, когато след това го е разрушил така безмилостно, че и враговете му са бледни от изненада.

  • Пею Благов Отговор

   24.11.2020 в 2:26

   Не виждам голям смисъл да дъвчем кокалите на убития преди 31 години социализъм, който платените НПО-„прогресисти“ злостно и стръвно, но най-вече неадекватно наричат „комунизъм“. Но, виж, неолибералния глобализъм е друга бира- той е модерното Зло, което подло се промъква и подобно на боа, методично и безмилостно души плячката си. А плячката сме всички ние – 99.99-те % немилиардери. Време ще мине докато този колосален процент масово го осъзнае. Но пък се боя, че тогава ще е късно за реакция.

   • Иван

    24.11.2020 в 19:48

    За глобализмът Сте прав, но не можем да оставим едно неразкрито убийство, пък било то и преди 31 години, като с лека ръка оневиним най-близките. Отговарям Ви тук и за продължението. България не е победена страна, а жертва на мародери, защото мародерството започна преди „победителите“ да осъзнаят, че са победили. Ползвам „гражданин“ защото това е единствената осъзната човешка единица, обитаваща територията и значи човек с мнение. Хубаво би било да има „народ“, но това не е автоматично понятие, а сплотена група хора с общи национални черти, обикновено общ език и чувство за единна общност. За такъв и дума не може да става, въпреки дългото време преживяно в инак разни, но общи държави. Даже изначално на децата е обяснявано, че държавата на Аспарух възниква от съюз на българи и седем славянски племена, като се уточнява, че и траките са си живели на територията, а и всякакви романизирани заварени групи. Езикът си има ятова граница, песните фолклорни групи, етносите се роят и до сега. Толкова за основата. Въпреки всичко, върху този трошляк може да се вдигне постройка, ако се заложи на някакво единение. Обаче Не! Залагаме винаги на различията, лесно посочваме „тези не са“, какъв народ? Ето Вие, веднага ме записахте в НПО, американско, демократско и защо, защото твърдя теза, която не се харесва. За съжаление на другарите от БСП, има голяма вероятност да е вярна. Някой може и да не знае как Комсомолът стана за един ден клошарски беден или как партийният актив припозна пазарната икономика като единствен верен път и стартира с по 100 обиколки преднина, но аз живях тогава и го видях със собствените си очи. Дълго стана, но не може да се замълчи. Следват смяна на купюрите, схема на БКП за отърваване на златното покритие. Масова приватизация, мътна вода, за която само някои другари бяха готови и се случи толкова виртуално, че да кажем, не се класирах за акции във фармацевтиката на първи търг с 1ст, по-малко на акция. Другарите обаче имаха вагони маратонки и даряваха всеки, отстъпил им правото си да участва сам. Банките, измислената инфлация… БКП, кой друг? Сорос, завалията все още не знаеше къде е България.

   • Пею Благов

    25.11.2020 в 0:26

    До Иван:

    Всяка система си има недъзи- капитализма и социализма не правят изключение. Но не бива в генералното им оценяване да намесваме частни случаи и лични впечатления. На този принцип са бесните анти-комунисти, голяма част от които са наследници на фашистки кръволоци и убийци, с които ОФ-то съвсем справедливо се е разправило. Ако в днешната система вие се чувствате по-добре- това е чудесно – за вас. Не съм ви обявил за неолиберал. В противен случай въобще не бих ви отговарял. Не им обръщам внимание не за друго, а защото до един са на хранилка в НПО-тата и боравят с клиширани, предварително зададени им опорни точки… поради което са безинтересни. В рода ми има както изтъкнати комунистически функционери, така и пострадали от комунизма (съответно по майчина и бащина линия), затова гледам сравнително безпристрастно на нещата. Но също така всяко историческо време си има своите предизвикателства. Сблъсъкът на масите днес вече не е по хоризонталата ляво-дясно, а по вертикалата глобализъм-антиглобализъм. Други биха го нарекли „прогресизъм-консерватизъм“, но е същото. Анти-комунистическата риторика я върнаха преди десетина години тъкмо глобалистите с цел да държат ментално населението на хоризонталната плоскост, докато деконструират държавата и вършат други чудовищни мерзки престъпления, зад гърба на народа, по вертикалата. Това е голямата битка на нащето време. А днешното БСП, независимо дали одобрявате миналото му или не, се явява най-голямата анти-глобалистка формация в България. Единствената, която би могла да проведе тази битка не за икономика и просперитет, а за съхранение на народ и държава. Всеки с времето си, Иван. Успехи!

   • Пею Благов

    25.11.2020 в 3:45

    И едно уточнение- точно Сорос финансира цветната революция, която свали Виденов. От там е и хиперинфлацията.

  • Пею Благов Отговор

   24.11.2020 в 2:46

   И още нещо: България е една от победените държави в Студената война. И като такава все още плаща репарации на победилия Запад с подземния, надземния, финансовия и човешкия си ресурс. Даже нещо по-лошо – ние сме тяхна колония. Не съм съгласен с твърдението, че БКП или (БСП) е разорило страната. А конструкцията „граждани срещу комунизма“ ми се вижда твърде странна, да не кажа неолиберална. Това „гражданин“ някаква морална норма и категория ли се явява? Защото повече ми прилича на термин, измислен, за да се заобикаля понятието „народ“.

   • Благу Пеюв

    24.11.2020 в 12:04

    Абе палячо, България е самопобедена от социализма. Ако не бяха оградите и стрелящи на месо граничари кой щеше да остане тука през соца да бачка за 200 лева бе, дебил?
    България малко от малко живна, защото хората могат да отидат в Европа и при гнилия Запад, за да изкарат някой лев. Щото същите, които се гъзеха на СССР, сега се пробват за европейци. И Европа ни дава пари, но БСП-креатурите си ги крадат по навик. Добре поне, че Паси ни вкара в ЕС, за да си джиткаме по света без проблеми и за нашите умения да си получаваме не 200 лева, а доста повече.
    Имам едно гадже, което е биолог. в БАН взимаше 340 лева, а сеаг е в Чикаго (Илинойс) в Университета и прибира 20 000 долара на месец, тъй като я оцениха в генната биология, където тя е невероятно ниво.

 3. Анонимен Отговор

  24.11.2020 в 2:32

  НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ Б С П БЕЗ Б С П ПРОМЯНА НИКОГА НЯМА ДА ИМА Б С П Е СПАСЕНИЕТО ОТ МАФИЯ ГЕРБ

 4. Анонимен Отговор

  24.11.2020 в 2:42

  АКО АТАКА И Б С П СЕ СЪЮЗЯТ НАРОДА ЩЕ ГИ ПОСЛЕДВА

 5. 1959 Отговор

  24.11.2020 в 6:23

  За България вече няма шанс да се съживи като държава ,защото народът го няма на улиците! Ако искаме да останем като такъв не ни трябват нито маи, нито христовци, нито разни други помияри и лекета,алчни за пари и власт! Единственият чист човек ,който трябва да последва народа е Президентът Радев-човек от обикновените хора ,постигнал всичко в живота си без подлизурство, без лъжи и крадене.Само тогава имаме някакъв шанс, иначе ебана ни е майката отвсякъде!Историята казва и обяснява всичко-четете и ще разберете!

 6. Чунчо Отговор

  24.11.2020 в 8:58

  В територията РБ не може да има промяна, докато повечето не си променим ”това” под шапката, не шапките, а това под тях.
  До тогава само ще се сменят само грабителски вождове и правителства.
  :)))

 7. Не знаех, че този сайт е на БСП, но сега вече знам кои сайтове няма да чета нито пък ще ги пущам в мои групи! Каквито са герберастите, такива са и бесе парите все от един дол дренки все комуняги вредни юдейски образования,иначе и споменатите в статията партийки са от същото вредно тесто!

 8. Полковник Петко Отговор

  24.11.2020 в 13:22

  Браво, г-н Благов, браво на Скандално. Нацелихте ги точно в десятката. За мен няма съмнение че сте прав, още повече като гледам как беснеят тук соросчетата

 9. справедлив Отговор

  24.11.2020 в 19:33

  До оня трол по-горе, който пише, че България се самопобедила от социалима и че благодарение на Соломон Паси и членството си в НАТО малко от малко живнала! Абе, тъпир нещастен, щото България се самопобедила, затова 30 години след края на социализма и под диктата на Запада не може да отлепи от дъното. Много си прост.

 10. СПРАВЕДЛИВ, ДА ТИ СЕРА У МОЗЪКО И НА СОЛОМОН ПАСИ, И ЦАРО И ГОСПОДАРО, И НА ТИГВАТА С ПАРИТЕ ДЕТО ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ – ЧОЛИ

  • справедлив Отговор

   24.11.2020 в 21:21

   Стефчо Чолаков, не те слуша главата, нали ненормално копеле?! :)

 11. КАПИЛДАК ПРОВОКАТОР, ПЛАМЕН ПАСКОВ МИ БЛАГОДАРИ !?.

 12. Анонимен Отговор

  25.11.2020 в 12:43

  Радев вече е с партията на Цветанов,така писаха в медиите,Радев е бил притиснат и Цветанов го е прибрал в неговата партия,той по принцип събира отвсякъде каквото може в партията си,защото вече и електорат не остана,даже вече и политици не искат да стават хората от страх.

  • Васко Отговор

   25.11.2020 в 12:51

   Пълни глупости пишеш

 13. Тошко Отговор

  26.11.2020 в 15:37

  Всички мърши, които се правят на „протестъри“ и защитават провокатора Радев трябва да бъдат изместени от центъра на София, защото системата не ни убива, а вируса ковид-19 ни убива!!!!

  • Васко Отговор

   26.11.2020 в 18:52

   Ааа, Тошко, не с лошото, моето момче. Това „Ковид-19“ си е някакъв гербаджийски празник. Щом ти харесват ритуалите – празнувай си ги. Останалите обаче си имаме други празници и баш тоз не го уважаваме. Не ни го натрапвай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *