Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Истината лъсна: Вижте защо ГЕРБ Демонтира Държавата България и УНИЩОЖАВА нейния Народ! Виж Тук:

Политическата криза в България продължава. Това е най-острият социален сблъсък след 1990 г., който преминава в социална революция срещу управленската криминална система. Милиони протестират срещу управляващата мафия ГЕРБ.

България затъва в кладенеца на безвремието, в епидемията на заразния идиотизъм, новото варварство и тоталното затъпяване. Бяхме върнати в дописмената ера, на безнадеждно оглупяващо и разбито общество, което се управлява от отвратителни деграданти. Сега лозунгът е: „Да ги избием, преди те да са ни избили“, и че „ситуацията е нова – народът срещу мафията“.

Една малка група бандити и узурпатори е окупирала властта на България и унищожава обществените и държавни структури, които трябва да ни защитават. И всичко това се нарича с иначе благовидния термин „глобализация“. Глобализация, при която обикновеният човек е изправен пред геноцид. Едно нищожно аутсайдерско малцинство унищожава мнозинството, наричайки това „демокрация“. Така стигнахме до дилемата „или те – нас, или ние – тях“.

Вижте какво става. Правителството на Борисов е затънало в корупция и некадърност. Малоумникът от Банкя тича насам-натам и реже лентички, въпреки че единственото нещо, което може да прави е да купува тоалетна хартия за WC-то на Министерския съвет.

Напредва процесът на новото варварство и на генетическото израждане – през 2018 г. е за предпочитане да си тъп и мутроиден.

В парламента, за разлика от коня на Калигула, у нас може да влезе всяка свиня.

Наистина ни изтребват. България е в края на държавите от „третия свят“ по очаквана средна продължителност на живота. Световната здравна организация ни постави на 150-то място сред всичките 191 държави.

Къде отиват нашите пари? Инфраструктурата е в отчаяно положение, заради примесите на варовик. Пътищата, мостовете, водата и водохранилищата са опасни за живота.

Бедността докара 50 процента от българите под социалния минимум. Реалната безработица е около 20 процента. Човешкият капитал беше източен и зачеркнат. Развитието беше спряно – срив в образованието, науката, спорта.

Брутният продукт спрямо 1990 г. се съкрати два пъти, два пъти намаляха и предприятията и организациите в селското стопанство. Нищо не върви нагоре освен престъпленията и броят на затворниците, както и наглостта на управляващите.

Механизмът на самоунищожението действа с пълна сила. Само за 30 години България беше хвърлена обратно в архаичното състояние на ново варварство, в пропастта на управляван отвън (дистанционно от  Вашингтон и Брюксел) регрес и хаос.

Всичко беше унищожено- промишленост, производство, селско стопанство, образование, култура, демографски ресурси, интелектуален капитал…

Закономерно се появи и „елитът“ на новата система – мародери, психопати, мутри, заграбили собствеността по пътя на грабежа и насилието.

Тъй като външният враг и наши завоеватели Западна Европа и САЩ не искаха да си цапа ръцете, намериха вътрешни слуги и компрадори като СДС и ГЕРБ, на които беше отредена задачата да унищожат България. И вече 30 години те само плюскат и крадат. И се ръфат помежду си за онова, което е останало за доразграбване.

Възходът ни в този фарсов трагизъм е без прецедент и в Европа.

Страната ни преживява дълбока криза. България е болна.

Това не е криза, през каквито България е минавала в миналото. Това е жестока изява на унищожението на една държава и демонтажа на нейния народ.

И в миналото е имало случаи, когато народи са били демонтирани, за да унищожат тяхната памет и воля. Това винаги е било причина за национални катастрофи и даже за изчезването на големи империи и народи.

Именно за това става дума за войната срещу България. Тя се води чрез демонтирането на народа, като основното средство е „елитът“ в рамките на системния бандитски капитализъм.

Ставащото в България е или масова лудост, или предсмъртна агония. Предупрежденията следват с нарастваща интензивност.

В същата посока действа и информационната и психологическата война, чиято цел е да бъде разрушено културното ядро на народа. Настъпи демонтаж на историческата памет, подиграни или осмивани бяха народните символи, идиоти си присвоиха национализма и патриотизма, разпалват се антидържавни настроения и неприязън към институциите, властта, армията, училищата, болниците.

По този начин беше демонтирана централната матрица на българския народ. От народа остана население или маса от хора, които нямат надличностно съзнание и колективна воля, загубили са способността за логично мислене и откриване на причинно-следствените връзки.

Заради това в момента народът е болен и лишен от дееспособност. Но даже в това състояние продължават да му нанасят удари. Появи се патологична социална система.

Ясно е, че демонтираното общество, в което е по-голямата част от населението, се чувства ограбено и обидено, не е конкурентно и жизнеспособно. То ще изчезне и загине, или сегашната ситуация трябва да бъде променена радикално.

Основният извод е, че политическата и социалната система не може повече да функционира по този начин. Наложеният неолиберален западен модел е безумие, което поставя под въпрос държавността.

Ситуацията е „те“ или „ние“. Спиралата на взаимната омраза ще продължава да се налива, докато не се скъса. „Те“ вече са в паника. България е срещу тях и те – срещу нея.

Ситуацията е нова – източният народ срещу западната грабителска мафия.

Време е да се разбере, че за първи път в историята ни става дума за истинска национално-освободителна битка. По-точно – за война. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Истината лъсна: Вижте защо ГЕРБ Демонтира Държавата България и УНИЩОЖАВА нейния Народ! Виж Тук:

 1. ani Отговор

  05.12.2018 в 21:56

  Много ми хареса статията-това е самата истина,трагичната истина!И,да!ИЛИ НИЕ,ИЛИ ТЕ!!!

 2. Иван Иванов Отговор

  06.12.2018 в 9:20

  На крак, о парии презрени,
  на крак, о роби на труда!
  Подтиснати и унизени,
  ставайте срещу врага!
  ……………………………
  От нийде няма избавление,
  от бог, ни цар, ни господар,
  във нас е нашето спасение,
  в борбата, водена със жар!

  Крадецът плячката не връща,
  ни властелинът свойта власт,
  но ний сме армия могъща,
  кой би се мерил днес със нас?
  ………………………………………
  Държавата ни угнетява –
  законите са против нас,
  богати днес управляват,
  беднякът няма равен глас.

  Но стига толкова търпение,
  ний старий свят ще разрушим.
  Във нас е нашето спасение,
  с борба ще се освободим!

  Но ако ли обезумели
  войска изпратят срещу нас,
  най-първо стари генерали
  да чакат смъртния си час!

 3. Анонимен Отговор

  10.12.2018 в 16:42

  Има два начина да се води война. Единият е под лозунга: „Стани ти от властта за да седна аз там!“ А другият е война за по-справедлив обществен ред, но това не значи да се установи друг обществен ред, чиято непроменимост да се защитава отново и отново с груба сила.

  Установяването на справедливост не е еднократен революционен процес, а е процес на постоянно усъвършенстване – перманентна еволюция, в която е добре почти всеки член на обществото постоянно да прави обмислени ходове и въздействия.

  Ако сега ме призовавате към революционни действия за смяна на системата, ще ви кажа, че този филм ние, по-старите, вече сме го играли и ни натресоха пак система с нефело правораздаване и нефела защита на човешките права.

  Искам система със справедливо и в адекватни срокове правораздаване – само с такъв лозунг може да ме призовете на война!

 4. Анонимен Отговор

  11.01.2019 в 20:26

  МНОГО ВЯРНО!!! ОСТАВКА БОЙКО ТИКВО

 5. udjs Отговор

  13.03.2019 в 18:40

  Статията е прекрасна ,но не е от Пею Благов,а от Строго секретно-К.Иванджийски!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *