Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Истината за отровните яйца, които изядохме! Само тук:

Първи случаи на заразени с опасния инсектицид фипронил яйца са установени в България, гръмна бТВ.

Оттам веднага ни успокоиха, че засечените количества от веществото са над допустимите нива, обаче не били животозастрашаващи. Тоест тровим се, но пък  няма да умрем веднага. Само по-късно може да  се провокира някоя болест и ще се чудим от какво…

Авторитетно бе споделено, че цели три ферми са затворени,  а стотици хиляди яйца са спрени от продажба. Много от тях били  в складове и в магазинната мрежа. И всъщност се продавали от известно време, даже голяма част сме ги изкупили и изяли, но няма проблем. Вече са под запор? А изядените?

Експертите от БАБХ ни посъветваха загрижено  да не консумираме яйца с партидни номера 3BG04001, 1BG04001, 3BG04003. В тези партиди имало  нива на фипронил от 0,027 милиграма на килограм при допустими пет пъти по-малко.  Обаче пък опасна за живота била концентрация от над 0,072 милиграма на килограм, така че…хем е опасно, хем няма да се натръшкаме тутакси като гнили круши.

Стана ясно и че кокошите продукти са се продавали в две големи търговски вериги в София и в безброй квартални магазинчета.

И се започна увъртането. Три  фирми ги произвели, но днес бе изчоплено името само на една. Тази в Поликраище. А останалите кои са? На наши хора ли, че настъпи тотално мълчание?

Появиха се дежурните разбирачи по всичко и  започнаха да убеждават народа, че на яйцата нищо им нямало. Отровата била под нормата. Богомил Николов от „Активни потребители“ даже заяви, че не се притеснявал да яде такива яйца и го правел. Нещо, в което дълбоко се съмняваме. Не трябваше ли да е в студиото да защити потребителите, а не да ги насърчава да си хранят децата с отрова?

Защо изобщо съществуват тези служби у нас, които активно ни защитават? Ама толкова активно, че крият истината и заблуждават народа!

Съобщи се, че фермите с три, но с много зор бе казано името само на едната.

Обясни се, че са продавани в цели две вериги маркети, демек в цяла София, но бе премълчано в кои.

Защо? ЩЕ ИЗЛЕЗЕТЕ ЛИ ПОНЕ ВЕДНЪЖ НА ЕКРАН И ЩЕ КАЖЕТЕ ЛИ КОЙ НИ ТРОВИ?

Защо хората трябва да бъдат заблуждавани с недомлъвки?

Медиите не искат да си развалят отношенията с веригите, тъй като смучат яки реклами от тях  няма да им кажат имената, дори с пистолет, опрян до челото. Иначе как се взимат пет бона заплата, докато каканижеш новини?

От БАБХ също не смеят да издумат откъде ги изручахме жабетата, тоест яйчицата, защото сигурно някой здраво снася в чиновническата кошничка.

От „Активни потребители“ пък направо са готови да излапат един омлет в ефир, за да успокоят народа.

Тогава защо беше цялата дандания?

Пуснаха новината, че има отровни яйца и толкова.

И оставиха номерата им на хората, които трябва да се зверят в магазина и да проверяват яйце по яйце какво им пробутват.

Истината ли?

В България никога няма да я чуем. Свинските черва, наречени производители, медии и институции са така преплетени, че кръв ще пуснат, информация не.

Стигна се до наглостта Жени Марчева да вари яйца в ефир и да обяснява, че нямало нищо страшно. Нейното семейство изяло едно и е живо и здраво…Даже намери доброволци да ги ядат в ефир!

Пълна порнография!

Абсолютен цинизъм, в който се намесиха всички да ни лъжат и да ни успокояват. Пък яйцата са още на пазара…

А ние?

Ние да се чукаме!

С яйца.

Нищо, че не е Великден.

Или най-после да чукнем по главата когото трябва, за да заживеем в нормална държава!

Ама стиска ли ни?

Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Истината за отровните яйца, които изядохме! Само тук:

 1. Vasquez Отговор

  17.09.2017 в 12:49

  Не е възможно да има отровни яйца с фипронил в кокоши ферми в цяла Европа по едно й също време. Ясно е като бял ден, че източникът е един и тези яйца, които са засечени у нас, са ВНОС. Разбито е не само животновъдството, но и птицевъдството в България! Вече няма достатъчно БЪЛГАРСКИ яйца и се налага ВНОС от ЕС! Въпросът е кой слага BG-щампа на ЧУЖДИ яйца? Защо е ясно: получава европейски субсидии за производство на нещо, което не произвежда. Както земеделци орат земята без да я засяват, купуват жито /с цел препродажба на по-висока цена/ и декларират, че са зърнопроизводители, след което прибират европейската субсидия.

 2. Мимка Отговор

  17.09.2017 в 13:14

  А защо не казват нищо за многобройните вкуснотии ( в ресторанти, фирми за сладкарски изделия, сладоледи, майонези….), в чието производство са използвани отровните яйца ? София не е България все пак. От яйцата с посочените кодове има във всеки квартален магазин на цялата страна . Ако изхвърля останалите в хладилника ми не консумирани отровни яйца, означава ли това , че ще спася семейството си? Защо се обяви само една ферма, а за другите мълчание? Елементарен начин за съсипване на бизнеса на фирмата ли е това ?

 3. Станев Отговор

  17.09.2017 в 13:29

  Докога тези паразити ще взимат държавни пари, за да ни лъжат? Плюс подкупите от фирмите, които тробяв България?

 4. georgi tarabov Отговор

  17.09.2017 в 16:38

  georgi tarabov
  Отговор

  17.09.2017 в 16:35

  Омръзна ми да гледам по тия вестничета физУномии на мутри , мутренски босУве , все са ядосани тяя министЪри , не ги ебб-авът многУ от ЕС – – ЗАТОВА ТЕ ИЗРИГВАТ , ОРИГВАТ СЕ , ИЗБУХВАТ , ПЛАШАТ КЛИТОРата, а вечерта на закътани места из БАНКЯ , , ,, , , БОЙКО-БОТИГАРДА ГИ СКЪТКА , , и делят сметки и евро-суБсидии -а ние с гайдите , , ,гръбнЯка на тая окрадена от Черв. Еврейска мафия държава , хлопаме тиЕ празни холодильники-refrigerators-2 hand ,белким найдем нещо за хапване забравено от вчера !
  А хазарчето СТАНИПИШЕВ ,шеф на Бълг.цървена партия ,прежали ония 19 000 000 лефа, дето жена му- еврейката ЙОСИФова ЗАГУБИ ВЪВ КИПЪР , ,В тяя банки-ОФШОРКИ ЗА БАНДИТИ !!
  Бойко -приетеля на МИШО БИРАТА , ,ДЕТО фЪв ПРАВЕЦ , , ,ИНФАРКТА НАБЪРЗО , Е РАЗТРЕВОЖЕН ,НЕБРЪСНАТ , ,ТРЯБВА ПО ЗАПОВЕД НА КОЛОНИАЛ-АДМИНИСТРАЦИЯТА НА САЩ в София да уолнява тяя прАкуроре и други неудобни сУщества , дето пречат на „АНГЛО-ДИМУКРАЦИЙТА“ и на наркотика ,отглеждан от ЦРУ- ту в Афганистан през Б-я ,на път за НЮ-ОРК , разбираш ? А СЛЪНЦЕТО ПЕЧЕ ЛИ , ПЕЧЕ , А КОРЕМА СИ КЪРКОРИ ,ТЪЙ КАКТО ПРЕДИ ,рекъл поета !Но за всичко е „виновна” РУСИЯ , според мастодонта-хипототан ояден на политическата мисъл АЛ. ЙО.- глашатая на СДС и Атлантизма в Б-я , комай по –окумуш от другия неграмотник-Паско СУЛУМОНЕВ- звездата на Исраелската мафия у нас ! Господ да ни е на помощ с такива гладни политици !
  Еврейската синагогъ има ли мъдър поглед по тия СВИТОВНИ процеси на ограбване в Б-я ,и да изпъкне във медиите като свинЦки мъде в батак?
  */ батак – политическа кир във СОФ. пър-лала-мент!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *