Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Истината в Документи: „Независимият“ Харалан Александров – „Доставчик на Услуги“ за ГЕРБ!

Когато видите иначе високо ерудираният социален антрополог Харалан Александров да говори по вестници и телевизии, знайте че го прави в качеството си на служител на ПП ГЕРБ. Служител, който получава от партията на Борисов пари за всяко свое участие по медиите и в което участие брани със зъби и нокти властта Му. Публикуваме го, за да си знаете, защото тв. водещите не ви го казват, а представят същия като „независим“ анализатор.

От антрефилето долу се вижда, че Харалан е „Доставчик на услуги“ на ГЕРБ. Не че не сме хранели обосновани подозрения по темата, но си е друго сега да го видиш черно на бяло в документ:

АНТРЕФИЛЕ ОТ ПРОФИЛА НА ЕВРОДЕПУТАТА НА ГЕРБ АНДРЕЙ НОВАКОВ! В НЕГО СЕ ВИЖДА, ЧЕ И ХАРАЛАН АЛЕКСАНДРОВ Е НА ХРАНИЛКА ПРИ ХУНТАТА!

На Харалан Александров му плащат с европари, които минават през Европарламента… за да брани мафиотската хунта по студията в България.

Подобно е положението и с още поне 2000 популярни и също толкова „независими“ политолози, социолози, журналисти, граждански активисти, културтрегери, НПО-боклуци… Всички те в качеството си на „независими“ експерти 11 години не спряха скрито и явно да пропагандират в полза на мафията ГЕРБ по едничката причина, че тя им плаща. Незаконно е и неморално. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Истината в Документи: „Независимият“ Харалан Александров – „Доставчик на Услуги“ за ГЕРБ!

  1. Иванов Отговор

    18.09.2020 в 2:25

    Социален антрополог- това е нещо ново. Има предатели, има изменници, има продажници има слагачи, има курви, има педарасти, има проститутки, има ПКП, но за такава професия не съм чувал.

  2. АНТРОПОЛОГ Е НЕЩО ДЕТО ТИ ГО МЕРЯТ И ПРЕЦЕНЯВАТ ТОЗИ Е ДОБЪР ЕБАЧ, И ПЛАЩАЧ И ЗАПОЧВАТ ДА ТЕ АНАЛИЗИРАТ –––––––- НАБУТВАШ ЛИ ГО НА ДЪРЖАВНИТЕ ХОРА И ЗАПОЧВАТ ДА ТИ СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИ И ПРЕДИ ТОВА ТИ СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИ НО СЕГА СЕ ОБВИВАТ КАТО ГОВНО В ЦЕЛОФАН –––– ЗНАЧИ ТОЗИ Е ГОВНЯР НА ЗАПЛАТА ––––– КОЛКОТО СИРОТИ ТОЙ ПОВЕЧЕ УМОРИЛ –––––– СПОРЕД БОТЕВА, ТОЛКОВА ПО ВЕРЕН Е НА ТУРЦИТЕ ДА ИМ ЛАПНЕМ КУРЦИТЕ, А СЕГА НА ЮДЕЙТЕ ДЕТО СА СВАЛИЛИ И ТУРСКИО ЦАР ––––– ТЕ СА ДОШЛИ ОТ УНИВЕРСУМА И СА СВЕЩЕНИ СВИНИ, КОЙТО НИ ЯДАТ КАКТО В КОНЦЕНТРАЦИОННИТЕ ЛАГЕРИ СЕГА ПО-СВОБОДНО ЗАЩОТО НЯМА ХАРАМИИ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ПРОЧИСТВАТ ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА ––––––– И НЯМА ОЛИГАРСИ ! ……………СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *