Ирина Тенчева бременна от Иван, ражда трето дете!

1

Иван и ИринаИрина Тенчева сама призна в социалната мрежа, че е бременна и чака дете от Иван .

Разбрах, че нашата хубава новина вече е достигнала до някои медии, за които разгласяването й явно е особено важно, затова предпочитам самата аз да я потвърдя и да съобща, че е истина.   Скоро нашето голямото  семейство ще се увеличи с още един член.

Това написа  на страницата си във Фейсбук Ирина. За бъдещата й рожба от Иван Христов се заговори наскоро, обаче в сферата на коментарите и слуховете и досега новината нямаше своето официално потвърждение.

Благодаря на всички наши близки приятели, които се радват и са щастливи заедно с нас от самото начало, когато научихме благата вест.

Искам да кажа, че месеците на бременност са съкровени за всяка жена, затова имам молба към   колегите журналисти да ми дадат възможност да се насладя максимално на състоянието си в очакването на един нов живот, като не ме търсят за интервюта или пък коментари. Такива няма да давам, довършва Тенчева.

Видно от снимките, които е публикувала в профила си, Ирина е някъде в петия или шестия месец, защото показва доста наедрало коремче. Явно нарочно бе пуснат слуха, че Иван се е прибрал при Вихра, за да я нарани.

Ирина има две деца от предишния си брак, а Иван дъщеря Ава от Вихра.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *