Ирен Кривошиева написа книга за любовта, Ламбо я одобрил

0

Ирен голамаИрен Кривошиева даде своята  книга „Заключена в Другия“ на Издателска къща „Труд“. Дълго време обаче екипът се въздържаше да вземе решение дали е уместно  тя да бъде публикувана.

В книгата Ирен търси начин да покаже другата си страна – тази на чувствителна, нежна, много ранима и  обичаща жена. Самата авторка  признава, че това е книга, чрез която тя искрено търси извинение от мъртвата Мария за мъките, които й е причинила, но пък оправдава себе си, че действията й са били действия на майка, която желае синът й да общува с баща си.

Издателите  настояли Ирен Кривошиева да поиска от един от най-засегнатите в публичния шум в тази сага – Стефан Данаилов, също да даде своето съгласие за излизане на автобиографията на актрисата.

Като голяма звезда и широко скроен човек, Стефан Данаилов споделил, че няма против издаването на мемоарите, защото  вече е над тези неща и е простил всичко и на всички. Той стори това  преди да замине за тежка очна операция в чужбина.

Книгата на Ирен я разкрива по изключително интимен начин, там тя споделя най-съкровените си чувства, разказва за емоциите си,  радостта и тъгата  от преживяното. А в центъра на всичко  е лирическият герой, наречен  Другия.

„Заключена в Другия“ е разказ на Ирен и Николай за тяхната среща и за тяхната любов, за преплитането на техните съдби. Те разказват за себе си от трето лице, така все едно се самонаблюдават. Но мнозина смятат, че в образа на Другия е заключена и част от Стефан. Най-голямата любов на Ирен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *