Иновативната Тактика на САЩ в Украйна – „Създаване и използване на Полезни Идиоти“! Ето как го Постигат:

7

Ситуацията в Украйна – войната и причините за нея изглеждат напълно нелогични. И те са такива, но поставени на строго научна основа – от САЩ. Действията на САЩ в Украйна изискват сериозно проучване и обяснение, те са много интересни.

Тактиката на САЩ в Украйна може да бъде описана накратко – „тактика за създаване и използване на полезни идиоти“.

Украинците се оказаха толкова прилежни „полезни идиоти“, че изненадаха света. Подчертавам – никой в света не очакваше това от тях – става дума за действията им от Майдана през 2014 г. и стигнем до днешна дата – война с най-мощната ядрена държава в света.

Всички признати военни експерти даваха на Украйна максимум две седмици за конфронтация с руските въоръжени сили и всички сгрешиха.

Американците вече планират да водят войната си срещу Русия до праг от милион убити и ранени украинци (такъв е американо-украинският прогнозен разчет за мобилизация)

Това е изчисленият праг, при който мобилизационният резерв се изчерпва и съпротивата му престава да бъде ефективна.

Когато интензивността на конфликта намалява, киевската власт организира нова мобилизационна вълна и вкарва в играта си нови „полезни идиоти“.

Самата война в Украйна е уникална (по своя цинизъм) и е трудно да се сравни с който и да е друг световен конфликт в новата ни история. Никога досега отбраняващата се страна не е отказвала да защити собственото си цивилно население, не е убивала собственото си цивилно население, не е била безразлична към унищожаването на собствените й градове и загубата в жива сила сред собствените й въоръжени сили.

Съединените щати хвърлят в битката срещу Русия всички украинци, до които могат да достигнат – обучени и необучени, въоръжени и невъоръжени. Няма значение колко от тях умират. Всяко съотношение на загубите е приемливо. Важното е единствено да се нанесат колкото се може по-големи щети на Русия.

За американците украинските загуби в конфликта са абсолютно без значение, още повече, че виждаме желанието и на Вашингтон и на Киев за увеличаване на броя на украинските цивилни и военни жертви до максимум. Виждаме, че в тактиката на Киев влиза физическо унищожаване на цивилно население, както и тактиката на „изгорената земя“ в териториите от които ВСУ е принудено да отстъпи. Виждаме и признаци на подготовка за използване на химическо, бактериологично и дори ядрено оръжие срещу цивилното население на Украйна – с цел да се извърши чудовищна провокация и създаване на „ужасяващо“ информационно, психологическо съдържание, както и да бъдат включени нови страни в конфликта.

Само по „чудо“ руските сили предотвратиха експлозията в завод „Заря“ в град Рубежни. Където имаше струпани 40 хиляди тона сярна, солна, азотна киселина и амоняк. В засегнатата от взрива зона – Северодонецк, Рубежни и Лисичанск щяха да умрат над 300 хиляди цивилни украински жители.

САЩ водят „война при нулеви загуби“. Украинците се бият като „бойни дронове“, без да броят загубите си, а Съединените щати само въоръжават, насочват и участват в целеуказването.

„Тактиката за използване на полезни идиоти” е толкова удобна и инавативна, че САЩ, без да участват пряко в конфликта, напълно контролират неговия ход. Във всеки един момент те могат да увеличат интензивността на конфликта до ядрена война или да го спрат напълно, или пък да поддържат конфликта за почти неограничено време.

Съединените щати са създали и имат на разположение цяла кохорта от „полезни идиоти“ в резерв, които могат да вкарат в конфликта във всеки един момент, увеличавайки неговата интензивност.

Поляци, румънци, литовци, това са само част от тези „полезни идиоти“, които вече са готови да участват в конфронтацията. И не си мислете, че поляците ще вземат Кресите, Волиния и Галичина и ще спрат. Дори и те самите в момента да мислят така. Не за това САЩ ги подготвят толкова активно, не за това!

Съединените щати са безразлични към измирането на поляците, както и на украинците. „Източните Креси“ и Волиния са примамката за полските „полезни идиоти“, както и удобен повод да се създаде въоръжен конфликт между поляци и руснаци, когато фронтът се приближи към Западна Украйна. Тогава няма да е необходимо да се обучават специалисти по провокации (бродещи минохвъргачки, РСЗО удари, снайперисти, стрелящи в двете посоки, инсценирани случки, репресии срещу местното население от преоблечени в руски униформи войници на ВСУ и т.н. Всички видяхме това много пъти). Ако поляците не се смятат за „полезни идиоти“ в рамките на американската стратегия, тогава ще побързам да ги разочаровам.

Многократно някои експерти изтъкват аргументи в полза на теорията, че всъщност „цялата тази ситуация под формата на „кървава месомелачка в Украйна „, била създадена от британските специални служби, а белите и пухкави американци искали мир и любов. А най-вече янките искали демократична и обединена Украйна… но тя взела че не се обединила.

Не съм съгласен с тази версия. По всички признаци можем да отсъдим, че Великобритания също е в ролята полезния идиот – даже в нейния случай е „ултра-полезният идиот“ на САЩ.

SAS подготвяха въоръжените сили на Украйна, MI-6 събираше информация и организираше кланета над цивилни в Буча и другаде за да има видеа и статии за информационната война, доставките на съвременни високотехнологични оръжия също минават през Великобритания.

Според непотвърдени сведения Великобритания на 4 април 2022 г., в най-строга секретност, е доставила до пристанище Одеса и с помощта на смущения е прикрила разтоварването на противокорабните ракети Harpoon AGM / RGM / UGM-84, които атакуваха крайцера „Москва“ на 13 април.

Със сигурност британци са изстреляли  и управлявали противокорабната ракета, която удари кораба „Москва“, тъй като е невъзможно да обучат украински оператори за 9 дни, така че да използва такъв сложен комплекс. Тоест- британски военнослужещи, използвайки британски оръжия, са ударили руския флагман, който дори не е бил в британската ИИЗ (на 48 км. от Змийския остров и 150 км от Одеса). С това Съединените щати сериозно са нагласили Великобритания.

С тактиката си да създава и използва полезни идиоти сега на Съединените щати не им се налага да използват специалните си отряди Delta, няма нужда да изпращат масово оперативни служители на ЦРУ (въпреки че двама такива вече бяха убити от руските сили), Великобритания разполага с химическо, бактериологично и ядрено оръжие и използвайки Лондон, на САЩ им е възможно да организират всякакви провокации в Украйна без риск за самите тях.

И дори някоя такава мащабна провокация да завърши с провал, то виновни ще са британците, а САЩ няма да имат нищо общо с това.

Нуждаете се от ограничена ядрена война в Европа, без да ангажирате САЩ или това да доведе до атака срещу тях? За това си има „ултра-полезни британски идиоти“ с 216 ядрени заряда под ръка. Някой интересува ли се от съдбата на Великобритания? Не мисля. Великобритания върши цялата „мръсна работа“ за Съединените щати директно на театъра на войната в Украйна, затова и тя е „полезен идиот“ в рамките на американската стратегия.

Как обаче се случи така, че въоръжените сили и населението на цели европейски държави изведнъж, за броени месеци влезе в някакъв странен режим и днес вече е готово да загине за американските интереси, унищожавайки Европа и собствените си държави?

Как стана така, че Украйна до 2013 г., с  нейните 10 млн. руско население и 60 % рускоезично, получавайки милиарди долари помощи всяка година и суперевтини ресурси от Русия, успешно търгувайки на руските пазари, обмисляйки присъединяване към Митническия съюз с Русия, Беларус и Казахстан, изведнъж се превърна в саморазрушителен, агресивен „нацистки халифат“, който непрекъснато атакува Русия и всичко руско? И в резултат на това постигна война със съседна, по-силна, по-развита държава с ядрени оръжия?

Няма логика в тези действия.

Какво се случи с националните интереси на страните в Европа, какво стана с онази балансирана и обмислена политика? Причините за днешния изкуствен конфликт в Европа лежат на повърхността – целта му е не само да отслаби и унищожи Русия или Украйна, сред основните цели на конфликта е и унищожаването на ЕС.

Каква е тази ефективна тактика на САЩ за „използване на полезни идиоти“, която доведе до днешния шокиращ с мащаба и ефективността си резултат?

Да разгледаме основните и видими етапи на тази тактика:

Първи етап: „Проникване“

Американски неправителствени организации, медии, фондации, различни програми влизат в страната на бъдещите „полезни идиоти“ и започват пълзяща окупация на местното информационно пространство. Медиите вече престанаха да бъдат „четвъртата власт“, те се превърнаха в „първа и единствена власт“ в държавите.

Ако законодателната, изпълнителната и съдебната власт не са се развили по никакъв начин, а по същество са статични, то медиите като клон на властта се развиват бързо, развивайки все повече и повече нови средства за манипулиране на общественото мнение.

Сега техните възможности са такива, че медиите могат лесно да сменят представители на всеки клон на властта, достатъчно е да проведат широка информационна PR кампания.

Няма значение кой там „печата пари“, при тях могат да дойдат и „бесни активисти“ (режисирани от медиите) и да им отнесат „златните хлябове“.

Втори етап – Укротяване на капиталистите“

Всички местни олигарси се хващат за вимето, като им показват списък с техните сметки и активи, като някои от тях се блокират показателно. Като им показват видеоклипове на техните деца и членове на семейството, които се забавляват в чужбина, демонстрирайки колко уязвими са те и че всеки момент може да им се случи най-лошото. След това местните олигарси стават копринени и послушни, готови да дарят част от капитала си за поддържане и запазване на окупацията, за да не отнемат всичко и да не пипат семействата им.

Трети етап – „Смяна на елитите“

Започва смяната на националните лидери с „полезни идиоти“. Национално ориентираните лидери се дискредитират, а контролираните от чужбина предатели напредват. Тоест с помощта на медиите националният елит всъщност се сменя от предатели. Такива удобни, „ръкостискащи“ национални предатели.

Интересен аспект на механизма е, че предателите се маскират като „националисти“ като част от „тактиката за използване на полезни идиоти“. Маските на „борци срещу корупцията“, „демократи“ и „либерали“ са захвърлени, те са остарели.

„Национализъм”, „Нацизъм”, „Неонацизъм” – това са новите двигатели на глобализма.

Освен това има пълно „счупване на модела“, т. нар. „националисти“ се подмазват на чужди президенти и корпорации, налагат външно управление в страната, дават ключови постове на чужденци, продават най-ценните активи на безценица на чужди фирми, армията и специалните служби се пренасочват към чужденци. Има разпродажба на Родината, предателство на националните интереси под оглушителните викове на „Украйна – над всичко!“, „Žeby Polska była Polską“, „Lietuva – Lietuviams“.

Всички местни лидери, които виждат колосален провал на държавната сигурност и неприкрито увреждане на националните интереси, „т. нар. националисти“ и медии започват да ги преследват и наричат „вражески агенти“, да ги нападат, арестуват или дори физически елиминират.

Четвърти етап – „Зомбиране на населението с несъществуваща външна заплаха“

Започва грандиозна по своята интензивност и безпринципна непрекъсната информационна кампания.

„Държавата-мишена”, която се планира да бъде атакувана от „полезни идиоти” и лично нейният лидер, са обвинявани в най-страшните грехове, в най-нелепите зверства.

Използват се най-мръсните и абсурдни обвинения. Че „държавата мишена“, нейният народ, нейният лидер заплашват по всякакъв начин „страната на бъдещите полезни идиоти“. Колкото по-абсурдни са обвиненията, колкото повече агресия има, колкото повече етническа омраза, толкова по-добре.

Нацизмът се превръща в тенденция, носителите на неонацизма са уважавани и почитани хора. Единственият „социален лифт“ в страната е неонацизмът, обществената омраза към „държавата-мишена“ и демонстрация на „кучешка преданост“ към Съединените щати.

Създава се атмосфера на страх пред страната „обект на агресия“. Обществото е напълно потопено в информационното блато на постоянно сплашване, подбуждане към омраза и ужас.

Всички останали заплахи се изравняват и стават „неважни“. Корупция, предателство, външна администрация, износ на капитали и богатства, продажба на страната, елиминиране на службите за национална сигурност, окупация на всички сфери на властта, премахване на здравеопазването, терорът на несъгласните – всичко става под въпрос, освен тази неясна, но ужасяваща заплаха от съседната държава и лично нейният лидер.

Фактите не са важни, важни са само емоциите, само силните емоции на страх и омраза към „целевата държава”, разпространявани от медиите. Канализация на всички страхове и омраза (Пример: „Руснаците са виновни за всичко“) и персонализиране на заплахите (Например: „Путин е виновен за всичко“).

Разбира се, информационната кампания на омразата и страха не засяга всички, има хора, които не са подвластни на нея. Но те са в малцинството – 10-15%! Това малцинство нищо не решава и няма значение. И ако изведнъж решат да бъдат активни, ще бъдат преследвани и унищожавани по всякакъв възможен начин.

Останалите 85% ще се подчиняват послушно на медиите. Страдание – ще страдат, страх – ще се страхуват, омраза – и ще мразят, радост – и ще се радват.

Медиите работят директно с второто ниво от йерархията на потребностите на Маслоу – необходимостта от сигурност и защита.

Населението на страната на бъдещите „полезни идиоти“ за управление губи чувство за сигурност и се потапя в дългосрочно стресово състояние и „научена безпомощност“.

След това има преход към следващата стъпка.

Пети етап – разрушаване на икономиката

Работи се директно с първата стъпка от йерархията на потребностите от „пирамидата на Маслоу” – реализацията на физиологичните потребности. Съзнателно се създава ситуация, при която се намалява потреблението на населението.

Последователно унищожаване на икономиката, оправдано от „необходимостта да се накаже целевата държава“. Различни видове санкции, които забраняват на икономиката на „държавата на полезните идиоти“ да взаимодейства с „целевата държава“, дори при липса на конфликт между тях, например, „от солидарност с някого“.

Прекратяване на покупките на жизненоважни продукти или ресурси от „целевата държава”, дори ако това води до колапс на икономиката и разоряване на предприятията.

Изкуствено намаляване на консумацията, дори и да не е необходимо. Инфлация и безработица.

В Русия, например, гледат със смях информационната кампания в Германия, при която „германските“ медии убеждават германците да не използват топла вода и всеки път да казват на крана за вода „На ти, Путин!“ (3) , да не карат собствената си кола, да ядат по-малко месо (4), за да се подготвят предварително за факта, че немските предприятия ще затворят.

Има ли законна нужда от това? Не. Повтарям, намаляването на консумацията е изкуствено.

На пръв поглед това е смешно, но си спомнете за момент как и ние се смяхме, когато украинците затвориха водещите си предприятия, доставящи продукти на руския пазар, купуваха руски газ на непосилни цени чрез посредник, разрушавайки икономиката си. Как медиите учеха украинците как да се хранят от купища боклук, оправдавайки спада на жизнения стандарт с измислена война с Русия.

Тогава беше смешно, вече не.

Защо е необходимо това, какъв е смисълът да се унищожава икономиката на „страната на полезните идиоти“?

Много просто. Човек, който има стабилен, добре заситен живот, добре платена работа, не е много нетърпелив да стане „полезен идиот“ и още повече да рискува живота си във война със съседна огромна държава с ядрени оръжия.

А ако няма постоянна работа, той е беден и животът му е безнадежден. Тогава такъв човек лесно ще се съгласи да се присъедини към спонсорираните и обучени от САЩ въоръжени сили, още по-„почтено и платено“.

А за „тактиката на използване на полезни идиоти“ трябват много такива хора (милиони). Това означава, че значителна чест на населението трябва не само да бъде зомбирана, но и доведена до бедност, разруха и загуба на работа.

Тоест петият етап с унищожаването икономиката, американците освобождават значителна част от населението от индустриалните отношения и формират споменатата армия от „полезни идиоти“, действащи в интерес на Съединените щати.

Шести етап – „Подготовка за война“

Напомпване на „държавата на полезните идиоти“ с различни оръжия, обучение на армията.

Седми етап – „Война“

Пряк военен сблъсък между „Държавата на полезните идиоти“ и „Целевата държава“. Неизбежно е, населението, наситеното с нацизъм и омраза срещу хората от „целената държава“, да започне да убива населението на тази държава и хората, подкрепящи тази държава. С пълната информационна и морална подкрепа на Съединените щати.

Дългосрочното пропагандиране на геноцид ще доведе до истински геноцид. Съединените щати ще изпратят обучена армия от „полезни идиоти“ в последната самоубийствена кампания.

„Държавата-мишена”, изчерпала дипломатическите методи, ще отговори на заплахата със сила. Войната ще започне.

Ако вземем тези етапи за основа, тогава можем да разгледаме всяка държава и етапа, на който се намира в преформатирането й в „страна на полезни идиоти“.

Създаването на „ислямски халифат“ е лесно (сменяте медиите на „неправилно третирани радикални проповедници и имами“ и сте готови). Може дори да се твърди, че САЩ изградиха „нацистки халифат“ в Украйна.

Въз основа на тези етапи можем с увереност да кажем, че има активно преформатиране на Германия, Великобритания, Финландия и (колкото и да е странно) Казахстан. Ако Казахстан започне в близко бъдеще да прекъсва икономическите връзки с Русия и Китай в свой ущърб и да разпалва русофобия, това означава, че е в частично изпълнение на етап 3 и в началото на етап 4.

Списъкът от етапи е много удобен за използване. Например, като комбинираме стъпки 1-3, получаваме „цветната революция“ в най-чистата й форма.

Разбира се, някои ще кажат: „С украинците е ясно, те винаги са се опитвали да служат на някого (да са нечии покрайнини. Просто нямаха късмет с името, не могат да решат чии покрайнини да бъдат), но германците, чехите , казахи, индийци, литовци, румънци – „Не така. Не можеш да ги заблудиш, умни са. Няма да умрат за американски интереси.“

Ще отговоря: „Ще, ще“.

В пирамидата на Маслоу няма градация по етнически признак. Всички имаме приблизително еднаква психика и всички искаме да ядем и да сме в безопасност. Следователно теоретично е възможно да се създадат „полезни идиоти“ от германците по отношение на основните им нужди. Въпросът е само във времето, степента на разрушение на икономиката и интензивността на въздействието.

Това е правилото и като всички правила има и изключения.

Колкото и да е странно, има една страна, която успя да се измъкне от прилагането на тази тактика. И сега не говоря за Беларус, а за Грузия.

Грузинците успяха да се измъкнат от прилагането на „тактиката за използване на полезни идиоти“ по много оригинален и необичаен начин, който изисква проучване. Някак си успяха да убедят американците, че грузинците няма да са от полза при прилагането на „тактиката за използване на полезни идиоти“.

Как?

И разбирам, че сега ще започнат да цитират Лермонтов за „плахите грузинци избягаха“ при мен. Но плахи ли са грузинците? Нека ви напомня, че 700 000 грузинци отидоха на фронтовете на Великата отечествена война, половината не се върнаха. 91 грузинци получиха Звезда Герой на Съветския съюз. Къде е „плахостта“?

Очевидно в Грузия има някаква аналитична група, която едновременно изучава тази тактика на САЩ и е успяла да разработи ефективна стратегия за противодействие. Колко време ще издържат не се знае, но е много интересно.

Въпреки изключенията, американската тактика „полезни идиоти“ е много ефективна. Съединените щати като че ли са над битката, докато напълно управляват конфликта.

Не Русия ще реши кога ще приключи конфликтът, а САЩ.

Докато потокът от оръжия, пари и наемници се влива в Украйна, конфликтът няма да приключи.

Във финансово отношение САЩ също са добре, има огромна маса „замразени“ активи на Русия, които могат да бъдат използвани за плащане на произволно дълга военна кампания.

И накрая, митът, че „либералната кула на Кремъл е необходима за система за контрол и баланс, за да не се напият силовите структури на Русия“ окончателно рухна.

Всичко се оказа скучно и банално. Либералите осигуриха прехвърлянето на приходите от продажбата на руски ресурси обратно на Запад.

Това продължи дори в периода на мащабни санкции и нарастващо напрежение между Русия и САЩ. Беше ясно, че в един момент (ако имаше причина) всички руски резерви, до които Съединените щати биха могли да достигнат, ще бъдат арестувани и „замразени“. Знаеше ли за това Централната банка на Руската федерация? Разбира се! Само не ги мисли за глупави.

Мащабът на щетите е колосален, размерът на арестуваните златни резерви на Русия е 300 милиарда долара!

Не се окуражавайте от информацията, че „Русия ще съди нещо там“ или „законодателството на САЩ им пречи на конфискацията“. Ще цитирам: „Либия не можа, Северна Корея дори не се опита.“

Сто милиарда „замразени“ долара, принадлежащи на Социалистическата народна Либийска Арабска Джамахирия никога не са върнати, а просто са откраднати.

САЩ и ЕС пуснаха кражбата на активи на други държави в тяхната юрисдикция. Всеки актив, до който САЩ и ЕС могат да достигнат, може да бъде откраднат по всяко време под всякакъв съмнителен предлог. Това е факт.

Както и това, че Русия, чрез ръцете на руски либерали, финансира войната срещу себе си. Съединените щати направиха всичко според класиката: „срещу Русия (прокси войната на САЩ срещу Русия), върху руините на Русия (Украйна) и за сметка на Русия (откраднатите златни резерви)“.

Подчертавам, че за Съединените щати победата или поражението на Украйна, териториалните загуби или придобивки на Украйна (дори пълното унищожаване на Украйна и нейното население) не са победа или поражение. Това не засяга САЩ по никакъв начин.

Победата или поражението на Украйна не дават на Съединените щати абсолютно нищо, тъй като Съединените щати по никакъв начин не са свързани с Украйна чрез никакви споразумения или задължения.

Сега много хора се страхуват от ядрен конфликт между САЩ и Русия. Бързам да ви успокоя, не бързайте да копаете убежища и да купувате яхния и противогази. Няма да има ядрена война в близко бъдеще.

Изчислете колко „полезни идиоти“ имат САЩ в ръцете си: 1 милион украинци + 500 хиляди поляци + 8 литовци + 100 хиляди румънци, а по пътя има още 500 хиляди германци.

Дори това да са завишени цифри, все пак дори половината от това е сериозен военен потенциал.

Няма смисъл да се сравнява броя на войниците с армиите от Втората световна война, защото огневата мощ на един войник се е увеличила много. (Преносими противотанкови системи, преносими зенитно-ракетни системи, снайпери с далечен обсег, термовизори, безпилотни разузнавателни и ударни системи, противобатарейни оръжия. Един войник с чифт „тръби“ днес е равен по ефективност на батарея от противотанкови и зенитни оръдия от Втората световна война и един войник с квадрокоптер – по-ефективен от разузнавателен взвод).

Войната по принцип бързо преминава към масовото използване на високопрецизни оръжия с „дълъг обсег“, безпилотни оръжия и средства за противодействието им.

Над бойното поле в близко бъдеще десетки хиляди дронове ще кръжат, удряйки цели с управляеми боеприпаси. Скоро дроновете ще се научат да виждат през нощта и да се убиват един друг. Това ще бъде напълно различен характер на комбинираните оръжейни битки.

Тази специална операция (и всъщност пълномащабна прокси война на САЩ срещу Русия) в по-голямата си част ще бъде икономическа. Война за изчерпване на резервите.

Ще успее ли Русия за кратко време да прехвърли военната си индустрия на „военна основа“? Изграждане на нови военни фабрики от нулата? Да се напълнят конструкторските бюра с поръчки за нови видове оръжия, с кратки срокове за разработка и внедряване? Да сведем до минимум процедурата по приемане и усъвършенстване на нови видове оръжия?

Да създадем мащабно (повтарям мащабно) производство на високоточни оръжия, боеприпаси, атакуващи безпилотни самолети и малки безпилотни самолети. Опростено „за масовизиране на Калибри, Орлани, СУ-57, Алмати, Искандери, Панцириси, Краснополи, квадрокоптери, термовизори, като пайове“? В условията на специална операция да се разработят, организират производството на модерни, търсени, нови видове оръжия и оборудване?

Отговорът на този въпрос ще бъде отговорът дали Русия ще успее да „смели“ целия „легион полезни идиоти“, изпратен от САЩ, или не.

Дори един милион вражески войници е много, това е война от няколко години. Но все още има НАТО в резерв (Финландия и Швеция, влезте, седнете, вие сте в списъка на „полезните идиоти“).

Следователно няма смисъл Съединените щати да се излагат на руски ядрени ракети, защо този ненужен риск? В този смисъл САЩ са абсолютно защитени. „Война с нулеви загуби“ – целта е да се нанесат максималните възможни щети на Русия, без да бъде пряко замесена в конфликта.

В заключение: Тактически САЩ са перфектни. За да не създаваме измамно впечатление, че искаме да хвалим и прехвалим Съединените щати, ще кажа:

Стратегически САЩ са в абсолютно противоположна картина и са пълна катастрофа.

Но повече за това в следващата статия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

 1. Тая статия я четох в „ПОГЛЕД“ два пъти,чета я за трети път и бих я препоръчал на всички. Имам само едно единствено несъгласие,Щатите вече доказаха,че не само Украина, всички европейски страни са полезни идиоти, само не англичаните, които са ерудирани от векове да изцеждат други народи. Ние,с гайдите, сме поредните идиоти, за които описаната технология в седем етапа е пусната в действие и не мисля, че ние сме по-интелигентни от украинците, НАПРОТИВ, доказваме категорично обратното. Затова укрите се чувстват у нас като в цигански катун.Нашият наивен „европеец“ смях в залата, се чудел що укрите не искали да пият чешмяна вода,за комфорта, който им сервирахме, макар, че нашите пенсионери са пълни отрепки И не знае ли наш Кирчо какъв е стандарта в Канада, не вижда ли нивото на българите, какво сърце трябва да имаш за да продаваш на бедния последната риза.Не оставки, бунтови трябва да има и справедливо възмездие, което за нашето човешко стадо няма никакъв смисъл.Ей Ботев, ей Дяконе, такива бяхме, такива си останахме.

 2. Кой е авторът на статията.
  Важно е да знаем приети ли сме в стадото „полезни идиоти“?

 3. УКРАИНСКИТЕ НАЦИСТИ СТРЕЛЯХА ПО МИРНИ ЖИТЕЛИ! УБИХА 5-ГОДИШНАТА ИРОЧКА! /ВИДЕО!/
  https://afera.bg/%d1%83%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b5%d0%bb%d1%8f%d1%85%d0%b0-%d0%bf%d0%be-%d0%bc%d0%b8%d1%80%d0%bd/#comment-925355

  Днес киевският режим отново заповяда на ВСУ да обстрелва мирни жители на ДНР.
  Училище, къщи, страрчески дом бяха на прицел.
  Много тежки кадри от Макеевка, където беше убита 5-годишната Ирочка…
  Маша Кременска

  “УКРАИНСКИТЕ НАЦИСТИ СТРЕЛЯХА ПО МИРНИ ЖИТЕЛИ! УБИХА 5-ГОДИШНАТА ИРОЧКА! /ВИДЕО!/”
  BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище!
  01.06.2022 в 16:12
  Трети ден се нанасят жестоки удари по донбаските градове. Петгодишното момиче Мира почина Вчера в Макеевка. Трагичното видео обиколи социалните мрежи. Нацистите продължават да убиват деца от Донбас. Освен Мира, един цивилен загина от обстрела, друг беше ранен. ВСУ обстрелва и село Пятихатки в Херсонщина-двама загинали, трима ранени.
  В Донецк при обстрел от страна на ВСУ загина един от най-старите свещеници в местната епархия протодякон Александър Ткаченко. През 1990-те години той служи като регент на Архиерейския хор на свето-Николаевския храм, който по това време е бил Катедрален храм на Донецк.
  Броят на ранените при обстрела на ВСУ Горловка се увеличи до трима души-щабът на ТЕРОТБРАНАТА на ДНР.
  ВСУ са обстрелвали Горловка повече от 3 хиляди пъти от 24 февруари, през това време в града са загинали 14 души, а 90 са ранени — кметът.
  ВСУ отново обстреляха Петровския район на Донецк, изстрелвайки 15 ракети от РСЗО“Град“.
  Група активисти сутринта на 1 юни продължиха акцията пред американското посолство в Москва, разгръщайки под стените на сградата транспарант с думите „кръвта на децата от Донбас в ръцете на военщината на САЩ“. Миналата нощ по стените на сградата на американската дипломатическа мисия бе прожектирано видео, разказващо за ролята на американските военни в гибелта на децата в Донбас.

  WarGonzo: 9 полски наемници са унищожени край волчански, Харковска област.

 4. Europe’s energy agency warns of unprecedented crisis, inflation surges, consumer borrowing soars, mortgage approvals fall
  The Guardian
  Tue, 31 May 2022 Къде са нашите тиквеници Радев, Кирчо и Асенчо, защо погребват България така безотговорно. Не сме ли ние съучастници в това престъпление с нашето мълчание???Колко още трябва да търпим този кабинет??

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *