Излагация! Гонзовица готви по Гащи и Сутиен! Поднесе на гостите си Дъвки с Чесън!

0

Светлана Василева, която не спира да се фука каква кулинарка е и как чете само готварски книги, жестоко се издъни в „Черешката на тортата“, където стана ясно, че не може да нареже дори и салата.

Плеймейтката си нае четирима помощници – един да й направи прическата, втори да й бута количката из дебрите на огромен хипермаркет и да й показва какво е маскарпоне, къде е маслото и как изглежда луканката, трети – направо да сготви, а четвърти да сервира масата.

А самата Василева се разходи из кухнята единствено да покаже стройните си бедра, на които бе навлякла прозрачен фигурален чорапогащник, гарниран със сандали с безумно високи токчета и прозрачно бюстие, с което се разхождаше по улиците при минус 20 градуса. Персоналът в ресторанта така се стресна от нелепия й външен вид, че се изпокри и единствено наетият от нея готвач удържа на всички гледки и чупки и продължи невъзмутимо да бърка пред котлоните заради нея. Хубавелката се опита да обърне няколко спаначени палачинки с нулев успех, изсипа максарпоне в купа, дивейки се колко много имало в кофичката и продължи да се фръцка, показвайки ту една, ту друга част от тялото си.

Накрая готвачът все пак успя да я накара да си сложи поне престилка. Единствената й гениална идея да поднесе за начало на вечерята маринован чесън с…късмети не предизвика никакъв ефект у гостите, освен ужас, че трябва да ядат необичайното предястие. И те групово отказаха.

Явно някои участници в предаването приемат готварското шоу като реклама и въртене на дупета и ци*и и изобщо не се сещат, че замисълът е да покажат някоя рецепта на зрителите. В случая никой не разбра как се правят спаначени палачинки, как се приготвя руло от бон филе или как се прави крем от маскарпоне. Но пък се запознаха отблизо с разголените форми на Светланка, които и без това не са някаква особена тайна, защото от години са на показ в интернет.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *