Изгониха певицата Йоко от Биг Брадър, тя се обиди

0

Йоана отговориПървата наистина изгонена от Биг Брадър ол старс беше певицата Йоана Захариева. Или както я нарече Евгени Минчев – една неуспяла певица.

Йоана не беше номинирана от съквартирантите, а просто изтегли от „късметите“ първия ден този с табелката „номиниран“. Снощи тя трябваше да се състезава с Къци и Евгени Минчев да остане в Къщата, но тъй като наистина е доста неизвестна за широката публика и забравена от почитателите си, почти никой не я подкрепи.

Какво в миналия ВИП Брадър, в който участва преди три години, тя не изневери на стратегията си и започна недвусмислен флирт с най-симпатичния мъж от Къщата – Борислав. Боби пък, чието второ име би трябвало да бъде „Винаги готов“, реши, че една закачка с нея ще го задържи за по-дълго пред екрана и ще стане по-интересен на зрителите. Затова той започна да я гушка, да я разтрива, да пуска ръка по бедрото й и ако беше останала още малко, като нищо щеше да я последва съдбата на Индира в „Къртицата“.

Свалките Йоко прие съвсем нормално, но за сметка на това налетя на Евгени Минчев и го обвини във вербална агресия, понеже я нарекъл неуспяла певица. Аз имам деца, те ме гледат, техни приятелчета също гледат предаването и може да започнат да ги тормозят в училище, че майка им е неуспяла. Чувствам се засегната и ще се боря срещу всякакъв вид тормоз и агресия с думи, заяви ядосано тя.

Когато излезе от Къщата обаче, си призна, че наистина е загърбила музикалната си кариера и работи в ресторант, за да се издържа и да издържа децата си. Доколкото може да се вярва на жълтата преса, те не живеят при нея, а при баща си, но е възможно и в разведеното семейство да са настъпили промени, още повече бащата се ожени и има друго дете, въпреки настояванията на Йоана да си я вземе обратно.

https://youtu.be/ajDaZG2xWFU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *