Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Изгониха и Камелия Тодорова от Брадъра

Камелият Тод1Камелия Тодорова си тръгна от ВИП Брадър две седмици преди финала.

Причината да бъде изгонена от зрителите беше, че тя е прекалено невидима в къщата и служи само за фон. В редките случаи, в които се виждаше на екрана, ставаше дума за общи игри, или номинации.

Вътре тя не се сприятели с никого и си остана ледена кралица със своите особености и капризи. Понеже настояваше да има собствен кът, още в началото тя завзе цяло легло, защото не можела да спи с друг човек и това наложи един от виповете да спи на земята. Тодорова огради и леглото с параван, за да си осигури лично пространство. По-късно се оказа, че под това пространство тя държи и храна, открадната от кухнята.

Докато другите гладуват, тя си хапваше тайно от пренесените запаси – шоколади, сухи пасти, сокове,бисквити, хляб и дори масло. Тя се оправда, че режимът й е такъв – яде по шест пъти на ден по малко, но явно не е било по толкова малко.

Камелия беше обвинена в още нещо. Докато другите спорят, карат се, или направо налитат на бой, тя буквално минава между крещящите и отива до хладилника да си налее мляко, или да си намаже филийка с нещо. В същото време обаче броеше хапките на другите и непрекъснато им се караше, че ядат много, дори докара Влади Въргала до истерия.

Вие какво искате, провикна се Маргарита Михнева, която беше дошла в защита на Камелия. Това е икона, това е най-реализираната българска джаз-певица. Тя е донесла много слава на България. Какво като си крие храна. Значи просто не може да издържи на свирепия режим, на който са я поставили вътре. Искате да се замесва в скандали, да крещи като селянка ли? Тя е фина жена.

Вашата фина жена псува като каруцар и говори вечер такива мръсотии на момченцата, че ще се изчервите, ако я бяхте чули, вметна Людмила Захажаева, само че продуцентите са отрязали това. Ти пък коя си, нападна я Михнева. И ти коя се, че не те познавам, върна й го Людмила.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *