Извънредно! Обградените наказателни отряди на „Азов“ готвят касапница в Мариупол, ще взривяват стотици заложници! (ВИДЕО)

1

Цивилно население е вкарвано на територията на завод „Азовстал“ в минирани цехове и служебни помещения

Според получена оперативна информация в град Мариупол, на територията на завод «Азовстал», командирът на отряда специални части „Азов“ от 12-и батальон на бронираните сили на Националната гвардия на Украйна, подготвя масова провокация с гибелта на стотици мирни жители.

За целта цивилно население от рускоговорящия половинмилионен град Мариупол е вкарвано на територията на завод „Азовстал“ в минирани цехове и служебни помещения. Военната техника е поставена във вътрешния двор на предприятието.

В случай на пробив в отбраната на град Мариупол от части на въоръжените сили на Руската федерация, нацистите от „Азов“, за които в руската армия има издадена заповед да бъдат убивани на място като много тежко провинили се военнопрестъпници, планират да взривят сградите на завода, като след това обвинят руската страна в унищожаване на мирните жители и цивилна инфраструктура с артилерийски огън.

Други над 60 цивилни са принудително задържани в мазето и други помещения в училище No 34 на ул. Гастело 17, от които повече от половината са жени и деца.

Всички цивилни, които са се опитали да напуснат града по предоставените хуманитарни коридори, но са ги заловили, се довеждат принудително в училището.

По информация на преподавателите от Азовския държавен технически университет, намиращ се на ул. „Университетская“ № 7, бойци от украинската армия са започнали да минират сградата, както и подстъпите към нея с управляеми взривни устройства.

Проруският Мариопул е обграден от всички страни. В момента руски десантчици водят ожесточени улични битки с нацистките батальони и редовната украинска армия по улици и площади. Кадри от тях бяха споделени в мрежата.

https://youtu.be/RkgsPWWRQNI

https://youtu.be/vDeFuwzizd8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *