Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ИДЕ КРАЯТ НА СВЕТА, алармираха учените! Вижте защо ЧУДОВИЩНИЯ АПОКАЛИПСИС ще Подмине България! (СНИМКИ) Виж Тук:

Апокалипсисът идва!

Носете си новите дрехи и не мислете за заплати и пенсии, тъй като и без това няма да ни има!

Врачки и учени се надпреварват да уточнят само датата, която със сигурност ще е тази година. Света Матрона определила преди години, че точно на 19 август ще започне апокалипсисът, който ще сложи край на света.

Подплашени вярващи наченаха да се взират отчаяно в небето, за да видят някой знак… И разгеле – видяха го!  В интернет се появиха видеа и снимки на странно явление в Бразилия. Явлението не е нищо повече освен един облак, ама какъв облак, а? /ВИЖ СНИМКИТЕ/. Розов, заради залязващото слънце и почти вертикален. Някои написаха, че им прилича на следа от метеорит, потънал незнайно къде, или на увиснало в пространството торнадо.

Други пък се заклеха, че  началото на края на света е започнало с друг огромен облак, подобен на този, който се появи изневиделица над Калифорния преди няколко дни и бе отчетен като извънземно явление. Най-вероятно е да е бил резултат от смога, но друго си е да е знамение свисше.

Тези дни американски учени, които според янките, са най-големите учени в света, посочиха още една „точна“ дата за гибелта на планетата. Апокалипсисът ще се случи на 12 октомври, когато огромно небесно тяло ще се сблъска със Земята. Ще се образува гигантски кратер, който ще разруши озоновия слой, ще започнат порои и наводнения, а нахлулата от космоса радиация ще убие всичко живо на земята.

Това са новините за днес и то поднесени по най-злокобния начин.

Ама американските учени и родните журналисти не се сещат, че в България да плашиш някого с апокалипсис е все едно да му кажеш, че Борисов ще се самоизбере за четвърти мандат.

Апокалипсисът отдавна е настъпил по родните земи.

Пожари изпепелиха половината гори, за да цъфнат на тяхно място хотели и лифтове.

От черноморските плажове остана само бетон.

От 15 години земята ни произвежда само жито, слънчоглед и рапица. Останалото си го внасяме.

Данъците станаха по-големи от заплатите.

Старите брички на Европа, които изкупихме, отровиха въздуха. За доотравянето се грижат търговците на едро, които прибират всеки боклук от пазарите на ЕС и ни го внасят – я да го обличаме, я да го ядем.

А поради нарасналото потребление на населението – което консумира и прибира главно западноевропейски боклуци – броя на болниците у нас расте главоломно…

Озверели от бедност или безперспективност хорица колят, пребиват, убиват безнаказано… и всеки ден броим труповете.

По-кротките се самоубиват с бричките си трета употреба по пътищата, или направо скачат от терасите. Сума ти народ се запали от неизправни уреди, а колко работници изпопадаха от скелетата или ги премазаха багери и друга техника- изобщо не можем да преброим.

В интернет валят отчаяни молби за помощ, но отнийде окото помощ не види.

По брой болни от рак и други тежки диагнози сме на първо място в ЕС.

На първо място сме и по безработица, ниски пенсии и беднотия. Над 50 процента от електората мизерства с под 230 лева на месец, бивши учители и професори ровят по казаните, клошари се търкалят по пейките.

Младите са зомбирани и знаят само Азис, Константин, Галена, трева, пико, хероин.

Бъдещето на нацията са само ромите! Умните избягаха!

Малките момиченца мечтаят да са модели или проститутки…

И още, и още, и още…

Какво ни плашите с някакъв си апокалипсис?

Та той отдавна е тук и си живеем в него.

После умираме тихо, за да не плашим оцелелите оптимисти, че България някога ще се оправи.

А те, оптимистите, стават все по-малко и малко.

До степен, че накрая ще ги затворят в резерват и ще ги обявят за луди.

Построен по европейска програма, разбира се!

Апокалипсис ли?

Който се страхува, нека дойде в България и да свиква! 

Безплатно! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за ИДЕ КРАЯТ НА СВЕТА, алармираха учените! Вижте защо ЧУДОВИЩНИЯ АПОКАЛИПСИС ще Подмине България! (СНИМКИ) Виж Тук:

 1. Анонимен 1 Отговор

  21.08.2017 в 0:55

  За съжаление, всичко написано по-горе е абсолютно вярно. Едно време през 50-те години се появи един ненормален убиец, Жоро Павето, който с камъни уби 2-3 човека. Това беше толкова невероятно по онова време, че новината потресе цялата страна. Сега това са най-обикновени случки. Аз по онова време никога не си заключвах квартирата. Кражбите както всички други престъпления бяха рядкост и почти не съществуваха. Някой ще кажат, че липсата на подобни престъпления е нещо лошо, понеже се дължи на комунистическата диктатура по онова време. Липсата на свобода, да крадеш, убиваш, изнудваш при комунизма, е нещо изключително лошо за хората с промити мозъци. Пак, за голямо съжаление, не виждам изход от това положение в скоро време. Може би апокалипсиса ще ни спаси.

 2. без значение Отговор

  21.08.2017 в 9:22

  Апокалипсис ще има, но не за всички. Времето, за което се говори, е било характерно с друг морал от самите хора. Все още не са били унищожени ценностите, които са оставени от прадедите. Сега тези ценности са непознати–напротив–усмивани са.Нима не сте забелязали, че всяко ,,новоизбрано,, правителство, е по-некадърно от предходното. Защо мислите, че това не е умишлено. Апокалипсис носи всеки един в себе си, и се нарича невежество, заблуда, стадно мислене, вяра не в себе си,и още и още………………………………
  Апокалипсиса е ,,рекламиран, усърдно и със завидно постоянство. Ами има едно Всемирно правило, наречено закона на трите ,,П,,–Подобното, Привлича Подобно.

 3. анонимен Отговор

  17.09.2017 в 8:11

  АПОКАЛИПСИСА Е В БЪЛГАРИЯ ОТ 9 ГОДИНИ И ТОИ Е ГРУПИРОВКАТА НА НАГЛИТЕ ГЕРБ НАИ ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ

 4. Анонименп Отговор

  27.08.2019 в 22:14

  ЧУМАТА И АПОКАЛИПСИСА СА ГЕРБ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *