Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Иво Инджев с невероятна изцепка: Москва плаща да следи българите с камери!

Иво Инджев„Русия е платила да се купят и монтират  камерите пред монумента на окупационната червена армия в София”, заяви безпардонно, уверено и обвинително  журналистът Иво Инджев.  

Тези  камери не са като другите, те са с висока разделителна способност и контролират какво правят българите, изцепи се журналистът в „Здравей, България!“ „Русия дава луди пари и контролира какво правят българите на този паметник. И го прави чрез съдействието на българската полиция от Първо РУП в София. Това са модерни  камери, каквито няма по пътищата. Защото Москва ни следи”,  каза патетично той.

„Онзи ден пак  арестуваха българи патриоти, понеже са написали истината върху паметника, а тя е  че става дума не за освобождение, а за окупация. Лично знам, че едно униформено лице от районното управление си е  признало пред арестуваните, че им  е оказан  натиск от руското посолство да бъдат задържани и наказани”, заяви компетентно Инджев, без да посочи името на арестувания и името на полицая.

Той представи и новата си книга „Течна дружба 3”.

След това изказване социалните мрежи буквално се взривиха. Потребители любезно припомниха на Инджев какво е завършил, какво е работил и на кого е бил доносник. Някои гневно го попитаха след като е бил агент на ДС какви ценности е изповядвал тогава и как така те са се променили до такава степен, че са станали коренно различни. Други пък предположиха, че соросоидите дават повече пари и за такива суми човек би се отрекъл и от майка си, стига да му платят достатъчно и да е опериран от съвест.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

6 кометара за Иво Инджев с невероятна изцепка: Москва плаща да следи българите с камери!

 1. Джуджи Отговор

  17.04.2015 в 8:59

  Този го следят извънземни и му говорят малки зелени човечета! Поне за много пари ли дрънка тези, или за малко?

 2. Гошо Отговор

  20.04.2015 в 10:00

  Тоя съвсем изперка. Съветската армия освободи цяла Европа от фашизма и това е факт. Дори немците го признават. Иво ако твърдиш противното си просто един фашист, а това ти отива… Само не знам защо цитират такива недоносчета…

 3. 123 Отговор

  21.04.2015 в 9:23

  Всяка страна, ако е дала 25 милиона жертви и тя щеше да си пази паметниците им. Нормално е.Сведи глава, продажен тъпако!

 4. BELGIUM Отговор

  22.04.2015 в 11:11

  Правилно казва истината човека. Има ли камери? -Има!!! Това коментирайте, тролове савецки! А не дали е бил доносник- то всеки член на БСП априори си е доносник, включително (най-вече) тези, които се внедряваха в СДС – Шаранкова, Сидер Ага, Подводничаров, Мести Ага. Да се премести тоя паметник в музея в края на София и да не се дразним повече!!!

 5. Данчо Отговор

  22.04.2015 в 11:13

  Правилно казва истината човека. Има ли камери? -Има!!! Това коментирайте, тролове савецки! А не дали е бил доносник- то всеки член на БСП априори си е доносник, включително (най-вече) тези, които се внедряваха в СДС – Шаранкова, Сидер Ага, Подводничаров, Мести Ага. Да се премести тоя паметник в музея в края на София и да не се дразним повече!!!

 6. Даниел Отговор

  24.04.2015 в 9:08

  Навсякъде има камери, глупако! На пътя, в магазина, в службата БИГ Брадър гледа. Следят ни яко отвсякъде. Но не руснаците, а американците, пред които се прехласваш. Колкото до паметника, нормално е да се пази от посегателства. Както всеки един паметник в страна ни. Това е история и въпреки напъните, жалкото ти мозъче не може да я промени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *