Иво Аръков в депресия, няма ни работа, ни гадже

0

Иво лежи изповедалняЛюбовна и служебна депресия тресе Иво Аръков.

Актьорът страдал, че е безработен и не може да се върне в театъра, който напусна с гръм под предлог, че ще работи в Холивуд и от факта, че е сам и няма своя половинка.

След раздялата си с Мика Стоичкова той още  не е срещнал момиче, което да го заинтригува, твърдят негови приятели. 26-годишният Аръков бил отчаян, че няма жена, която да го обича и да го глези, че често се затварял сам  у дома и с дни не общувал с никого нито по телефона,  нито по интернет.

„Иво вече иска нормално момиче, което да не го познава, да не знае, че е известен и да го хареса заради самия него. Само така ще е сигурен, че жената до него наистина го обича заради самия него, а не заради някакви стремежи към слава. Откакто е излязъл от „ВИП Брадър”,  му се лепят различни красавици еднодневки, които искат да се прочуят покрай него, но той не ги харесва, защото са му твърде елемнтарни”, каза приятел на актьора.  В началото той решил да зачести излизанията си по клубове с идеята, че може да срещне истинската си любов, но разбрал, че няма да я намери по клубовете и се затворил вкъщи.

За да стане още по-красив,  той  даже си сложил брекети на зъбите, признава пък самият Иво в свое интервю.

На друго мнение са хора,които не са му приятели, но го познават. Не мацките търсели известност с него, а той си търсел богата и известна. И всичките му връзки досега били такива. Затова, правейки се на мъченик, той изчаквал да намери поредната си известна паралийка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/6YWHNnvknbg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *