Ива Екимова страда жестоко! Половин година е без мъж! Виж Тук:

0

Ива жълтоКолкото и да се прави на нахакана и независима, Ива Екимова жестоко страда, когато няма до себе си мъж.

От половин година пиарката е парясница – зарязана от приятеля си Петрозар, на когото в един хубав момент му писна да я чака сам вкъщи да се прибере от работа, да го лъже, че ще му роди дете, да го влачи по светски партита и да го кара да готви, понеже тя нямала време.

Ива е обявила официалния ловен сезон на мъже, но такива не се намират. Особено тези, които знаят характера й, голямата й заетост и отказът да свие домашно гнездо, в което да се прибира по-често.

Сега изкуствената блондинка се е заринала в работа, за да покаже, че не й пука за мъжете и е достатъчно търсена.

Въпреки отпускарското време, тя си урежда поне по пет делови срещи на ден и не й липсва компания. Но тази компания не е онази, която тя желае.

Петрозар бе приятел на съпруга й Дими и след смъртта на вокалиста на „Сленг“ бързо се вмъкна в леглото на вдовицата, за която се говореше, че е намирала утешение  при него и докато съпругът й беше жив.

Дара
Дара доказва, че крушата не пада по-далеч от дървото

Ако татко не беше починал, с мама щяха да се разделят, изтърси дъщерята на Ива в предаването „Черешката на тортата“. Дара издаде още, че майка й не готви често вкъщи и двете или се хранят на ресторант, или им носят храна вкъщи.

Пиарката е успяла да предаде самочувствието и непукизма си на детето, което в детската „Черешка…“ се държа надменно с другите, по време на вечерите си чатеше демонстративно по телефона и не им обръщаше внимание. А за капак се  похвали, че си има гадже от 13-годишна, а майка й няма нищо против.

Сега Ива се чуди с кого да отиде на море. Всички са с половинките си, а тя трябва да се примири с компанията на дъщеря си, издават нейни приятелки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *