Иван Христов: Карах пиян като талпа и се блъснах в камион за боклук!

 ИванИван Христов си призна, че докато пиел непрекъснато, едно от най-безумните му прегрешения било,  че седнал зад волана пиян до козирката и катастрофирал в боклукчийски камион.
„Опосумът“ твърди, че тогава доста се изплашил от самия себе си и сам поискал сурово наказание от съда. Надявал се, че магистратите ще направят това, което той не можел и нямал воля – да го спрат да кара пиян.

„Направих сериозна грешка в живота си, всъщност сигурно и други грешки съм правил, обаче тази беше от най-сериозните. Пияните и Господ ги пази, затова сигурно е запазил и мен.  Имах огромния късмет да мина съвсем леко през това премеждие  – нямаше ранени,  нямаше загинали, само натрошени ламарини. Изкарах страхотен късмет, че оживях след този сблъсък. Но той като че ли ме отрезви и започнах да бъда по-отговорен към себе си и към другите, каза  Иван по Би Ти Ви.

Заради тази си постъпка и пълната му вина в произшествието, останал без  книжка доста време и е получил условна присъда от 7 месеца, като  изпитателният  срок бил три години. Инцидентът станал в Стара Загора през август 2008 година. Иван се качил пиян на колата си, изгубил управление, преминал в насрещното платно и се забил в камион „Ивеко“. Дрегерът отчел 2,35 промила алкохол в кръвта му.

Сега карам много внимателно. Никога не се качвам на колата, ако съм пил и преодолях стреса от катастрофата, а съдебното ми досие вече е чисто, похвали се Христов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *