Иван Ласкин едва не загина пиян под гумите на БМВ

0

Иван обижда журитоИван Ласкин без малко да попадне под гумите на луксозно БМВ.

Половинката на Алекс Сърчаджиева едва не бил  отнесен от кола, докато пресичал улицата в доста ранен  час на деня. Той разбира се не отивал на сутрешен крос, за да се поддържа във форма, а излизал от нощен столичен бар, където цяла нощ чел „Джони Уокър“.

 Инцидентът станал в началото на седмицата, около  4 сутринта, когато  Васко да Гама от село Рупча се прибирал на зиг заг вкъщи след поредния си безкраен запой, пише в. „Всеки ден“.

 Замислен над световните проблеми и в частност над българските, той пресякъл столичната улица „Раковски“, без изобщо да се огледа. В същия  момент профучало лъскаво БМВ, което за малко не превърнало Ласкин във ваденка. За щастие шофьорът успял да набие  спирачки навреме. Ядосаният водач изскочил от колата и започнал крещи и да се кара на актьор. Ласкин обаче изобщо не му останал длъжен и също го напсувал, защото му минавал по улицата с висока скорост.

Двамата се ругали известно време, дори решили да викат полиция, но трезвият шофьор не искал повече разправии и отпрашил с мръсна газ.

Ласкин дори обвинил шофьора, че е неадекватен и заплашил, че ще извика полиция, за да му измери промилите с дрегер. Тогава обаче шофьорът също изтрещял и скочил да бие Ласкин. Минувачи едва ги разтървали и предотвратили задаващия се бой.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *