Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Зрители: Ура! Изгониха най-после Камелия Воче!

Камелия рев детеВсеобщо облекчение и одобрение във форумите съпроводи снощното изгонване на певицата-готвачка Камелия Воче от ВИП Брадър. 

Тя успя да досади на съквартирантите и зрителите до такава степен, че едва ли нечие изхвърляне от Къщата е предизвиквало досега такава бурна радост, колкото нейното.

Дори като си тръгна, тя дръпнато извика: „Никой да не ме докосва! Никой да не ме изпраща!“. И беше единствената, която си тръгна без прегръдки и целувки, за да не си развали грима. Истината обаче е, че се е страхувала колко души ще я изпратят и колко ще останат безразлични по местата си.

Другата истина е, че тя не тръгна на контра и със скандали, когато Евгени Минчев нарече детето й инвалид, а после се извини, а още във визитката си тя заяви, че влиза с наточена сабя, ще сече наляво и надясно и няма да се даде на никого. Тя започна със скандалите още от влизането си и унижаваше налява и надясно всеки, който има различно от нейното мнение. Няма да им цепя басма, закани се готвачката.

През цялото време теорията й беше, че не тя започвала войните, а отвръщала на удара. Огромният скандал с Въргала обаче го започна тя и го унижи пред цяла България, лепвайки му етикета мърльо и човек с ниска хигиена. Едва ли имаше ден, в който Воче да не изпадне в истерия, да не крещи и да не пука тъпанчетата на останалите. Тя до такава степен преекспонира темата с децата си, че хората неволно започнаха да се питат защо са й болното място и младежи на 20 и 30 години трябва ли да имат майка-квачка на главата си. Тя сигурно ги депресира и тя.

Воче явно има комплекси с отрочетата си, че не са съвършени. Всички видяха, че синът й е висок, но изключително слаб за възрастта си, а дъщеря й няма стройни нозе, а доста пълнички.   Но това не са кой знае какви недостатъци, та да отприщят такъви комплекси.

Запознати с шоуто казаха, че певицата е държана до последно вътре въпреки желанието на публиката да я изгони. Защото тя била основният двигател на скандалите и интригите в къщата, а съответно и на рейтинга.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *