Зорница Линдарева призна за връзката си с Иво Редбула

0

zornitsa-lindareva-redbula

Зорница Линдарева не успя да отрече слуховете, че се е върнала при старото си гадже – софийския бизнесмен Иво Редбула.

Скандалната екс любовница на Тачо заяви пред Гала, че много  обича Иво, но се чувства като свободна жена.

„Ние много се обичаме с моя приятел, заедно сме, обаче се чувствам тъй да се каже – свободна жена. Той ми е като по-голям брат“, обяви  абсолютно мъгливо и неразбрано Линдарева. Тя не можа да отговори конкретно дали двамата са двойка или не, което  на практика може да означава едно – Редбула я вика, само когато тя му потрябва. В  подобни свободни връзки това има друго име и то е другарче за неангажиращ се*с.

На въпроса дали се чувства добре в тези сложни отношения с бившия си официален и женен приятел, Зори отново неадресирано заяви: „Разбира се. След толкова години, в които ходя на терапия, вече винаги се чувствам добре!.“

Манекенката даже успя да коментира и скорошния си виртуален скандал с Ирина Тренчева, която я насоса във Фейсбук, че щяла да прави кабинет за психотерапия, а самата тя видимо се нуждаела от подобна терапия. „Беше написала, че се правя на по-интелигентна, отколкото съм.  Аз се озадачих, понеже винаги съм я харесвала. Но тя ще има време да ме прецени“, каза Линдарева и допълни се похвали, че двете са се поздравили на последното парти, което означавало, че не са в конфликт.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *