Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Злощастната атака на ВСУ срещу Белгородска област – пропаганден цирк за пред западната аудитория! + Сводка от Фронта на 24.05.23 г. (С ВИДЕО)

Украйна се старае да оправдае „инвестицията“ на Запада, компенсирайки реалните си военни загуби с пропаганди циркови акции.

За да отклонят вниманието на западната аудитория от загубата на Артьомовск (Бахмут), въоръжените сили на Украйна се опитаха кризисно и набързо да стъкмят една бляскава медийна „победа“ (перемога — на украински, бел. ред.). Така трябва да се разчита налудничавият опит за нахлуване на няколко групи от по 100 бойци на ВСУ на територията на Русия в Белгородска област. Единствената група, която успя да премине границата и да стигне на 8 км. в дълбочина без бой до руското градче Грайворон, е напълно ликвидирана (70 убити и 30 спасили се с бягство обратно в Украйна), военната й техника – също

Тази абсурдна акция на ВСУ не беше нищо повече от пропаганден цирк за пред западното общество, което е дотолкова дезинформирано и дресирано от пропагандата, че безкритично поглъща и приема за реалност дори най-абсурдните постановки. Това пише военния анализатор на полското издание Myśl Polska.

Гигантските, безпрецедентни финансови разходи на обединения Запад за Украйна трябва да се оправдават от Киевския режим с победи, затова ВСУ на всяка цена се опитват да се представят за успешни и за тази цел нее жалят живота на войниците си и не броят жертвите. Като успоредно с това изпращат до западните медии информации, непрекъснато внушаващи, че руската армия едва ли не вече е загубила войната… въпреки че тя все още не знае за това, иронизира авторът. Според него в тази плетеница от лъжи не вярват дори заклетите проукраински анализатори.

След загубата на Артьомовск (Бахмут) киевският режим трябваше по някакъв начин да се оправдае пред своите спонсори и ревизори, счита наблюдателят. Затова пропагандата му трябваше спешно да измисли нещо – трябваше им изфабрикувана акция, за да пуснат някоя партенка за отвличане на вниманието“. И така се стигна до безумната атака на 100 украински бойци срещу Русия. При нахлуването им през границата бойни действия не са се водили, бойците си правят селфита, пускат се на живо в социалната мрежа и продължават сватбарската до Грайворон (градче в Белгородска област), където руската армия ги изпепели заедно с американската им военна техника от танкове и бронетранспортьори. Тези момчета определено са били на наркотици, пише авторът на статията.

Експертът пише още, че западните журналисти и анализатори са масово зависими от конюнктурата и дори не им и хрумва да проверяват истинността на дезинформациите, които им подава киевския режим. А реалността в западния свят се формира именно от такива медии. Те са задължени да показват съвсем различна картина на събитията, случващи се в Украйна. Явления и събития, които са напълно противоположни на реалността, пише наблюдателят на Myśl Polska.

„Събитията в Белгородска област не са нищо повече от пропаганден цирк за пред наивните и слабо информирани западни общества, които по тази причина, за съжаление, вярват и в най-абсурдните постановки. Ще приемат ли западните хора и белгородския цирк като „голяма украинска победа? И още как, защото никой или почти никой от анализаторите и журналистите там няма да напише, че това е „цирк“ с пропагандна цел. Виртуална реалност, виртуална „перемога“ (победа, бел.ред.), която ще бъде жадно и възторжено погълната от 90% от хората на Запад“, обобщава авторът на статията.

ВСИЧКО ЗА АКЦИЯТА НА ВСУ В БОЛГОРОДСКА ОБЛАСТ + СВОДКА ОТ ФРОНТА НА 24.05.23 г. ВИЖ ТУК

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

29 кометара за Злощастната атака на ВСУ срещу Белгородска област – пропаганден цирк за пред западната аудитория! + Сводка от Фронта на 24.05.23 г. (С ВИДЕО)

 1. Мина Отговор

  25.05.2023 в 0:28

  Хазарчетата имат нужда от жертвоприношения и кръв за тяхния бог молох.
  Не жалят християнска кръв. Нали са си написали- че ние сме животни и добитък. И за всеки техен трябва да убият хиляда православни християни.
  Правят ли го?
  Правят ли си жертвоприношенията сатанинските демони?
  Докога така?!
  Докато им разрешаваме!
  Някой заспал още има ли?
  Скоро ще трепят и българите- заветната им мечта!
  Идиотите да се приготвят за жертвоприношенията им- щото такъв им бил закона!

  • Иван Отговор

   25.05.2023 в 8:31

   Евреите събудиха фашизма, ОТНОВО! Това е дракон, който никой не може да управлява. За добро или лошо в идеологията му е пришит антисемитизъм. В един момент това ще заработи срещу тях. Те смятат, че до тогава ще са подчинили света, аз се съмнявам. Бог не управлява, Той обучава и някои ще получат важен урок, болезнен урок.

   • Хм

    25.05.2023 в 20:58

    Легендата за Голема знаеш ли? Голем е човек направен от глина на който магьосникът, който го е направил може да вдъхне живот. И така един равин направил Голем, наредил му да избива всички врагове на евреите и му вдъхнал живот. В момента в който оживял Големът започнал да избива евреите. Това за което пишеш не е фашизъм, а нацизъм, а по-големи нацисти от евреите няма. Те разделят света на богоизбрани – те самите – и всички останали гои.А гоите са смятани за по-ниско от животните.

 2. Мина Отговор

  25.05.2023 в 1:11

  Боклуците, работещи на заплатка във военните заводи- вие сте пълни боклуци!
  Напуснете веднага- вие произвеждате смърт,вие сте причината да убивате братята ни руси!
  Напуснете, изроди, или да мрете в геената!
  Без вашето съучастие системата на убийците нямаше да работи!
  Вие сте масови убийци!
  Да бъдете проклети! Завинаги- вие и фамилиите ви, децата ви!
  Проклети да бъдете! Масови убийци!

  • свободен Отговор

   25.05.2023 в 7:40

   МИНА,НЕ СА ВИНОВНИ РАБОТНИЦИТЕ А ТЕЗИ КОИТО 33 ГОДИНИ ЛИЖАТ И СИ ХАПВАТ АМЕРИКАНСКИ ФЕКАЛИИ.

  • Хм Отговор

   25.05.2023 в 7:51

   Не работя и нямам никакво отношение към военната промишленост, но по-кротко с клетвите, че имат навик да се връщат там, от където са тръгнали. Като бумеранг. Най-напред поеми издръжката на семействата им, храни и обличай децата им, плащай им сметките за ток и вода и тогава настоявай да напуснат работа и ги кълни, че даже и децата им. Когато казваш на някого и то в такъв ултимативен тон какво да НЕ прави, трябва да му кажеш и какво ДА прави. В случая хората, които работят във военните заводи трябва да облекат себе си и семействата си в зелени дрехи и да се опитат да минат на фотосинтеза. Аз поне за друг работещ вариант не се сещам.

   • Мина

    26.05.2023 в 10:00

    Права си за клетвите- взимам си думите обратно и се извинявам, без да се оправдавам.
    Що се отнася до съучастието в системата-за мен е така. Тя се крепи от нас.

 3. Мина Отговор

  25.05.2023 в 1:31

  Какво сте се спихнали бе, хора!
  Питайте прабабите и прадядовците ви- оставили са си костите и кръвта по тия земи- за да ви има вас, а вие сте легнали на умирачка и сте ги предали!
  Стягайте се! Нямате морално право да предадете предците си- които са строили и градили, които са дали животите си за вас и земите български!
  Не знам как не ви е срам да се предавате и да легнете като болни.
  Стягайте се и ставайте- да се борим за децата ни и за Отечеството ни- България!
  Каквото сабя покаже!
  Свобода или смърт!

 4. Хм Отговор

  25.05.2023 в 7:45

  След като група от 100 човека е била разкрита и атакувана на 8 км. навътре в руска територия, 30 от тях са успели да се върнат на украинска територия?!? Успели са да минат 8 км по руска територия без да бъдат пленени или унищожени?!? Не знам какво принуждава Путин да държи все още Шойгу на поста министър на отбраната. И кой и по какъв начин го е принудил изобщо да го постави на този пост.

  • Иван Отговор

   25.05.2023 в 8:58

   Огромна слабо населена страна, в която една шеста живеят в Москва, а още два пъти по толкова в другите големи градове. Над 150 етнически групи от различен произход и с различна религия. В момента няма господстваща идеология да ги сплоти. С източната ѝ част дори транспортната връзка е трудна. В момента воюват с най-близките си и се избиват, както в 1918-1920г. Представяте ли си, за какъв хаос става дума?
   От друга страна Украйна, новообразувана нация с водеща идеология и насъсквана от всичките си съседи и „великите“ сили. Путин трябва да е гениален, едновременно стратег, владетел, духовен водач, идеолог и дори полубог, за да успее. Въпреки всичките си положителни качества и опит, той не е нищо от това. Опипва, пробва едно или друго, но не напипва, не постига спойката, която е нужна при тези дадености. Вече няма и време. Западът трябва да се бои от раздробяване на Русия, а те виждат само ресурсите ѝ. Те обаче не са техни и няма да бъдат.
   За Шойгу е ясно, той е верен на Путин, от малка народност и в мирно време не пречи, но сега е война и вече е камък на шията. Ако бъде оставен, тръгват лоши процеси на недоволство, ако бъде махнат, Путин дава лош сигнал на приятелите си. Позицията е слаба и ще става още по-слаба.

   • FuckEU

    25.05.2023 в 13:54

    Напротив и в Русия и в България имаше 33 г. либерална идеология. Непрестанно налагана от детските градини и училищета, пропагандирана в медиите 34/7……. за да се стигне до този хаос.
    Това са процеси, стриктно ръководени, а не стихийни бедствия, както се опитвате да ги представите.
    Все едно слушам някакъв крадец-банкер …… има инфлация…… не знам си кво. Аре леко у лева бре, тва да не е земетресение. Инфлацията се създава умишлено и по план. Та така и с идеологиите и умишленото разделение на даден народ. Затова се вадят и стада добитък от други етнически групи, друг цвят на кожата…… Нищо случайно няма в политиката, въпреки че парапитека не се интересувал от политика.

   • Хм

    25.05.2023 в 20:23

    Всички обяснения защо и как руснаците не си пазят добре територията не струват и изядено яйце, както се казва на руски. Казано накратко – ако не си е*еш жената добре, ще я е*е някой друг и никакви обяснения защо и по какви причини не можеш, не вършат работа.

   • Иван

    25.05.2023 в 21:52

    С яйцето нямаше да ме сразиш…

 5. Иванов Отговор

  25.05.2023 в 10:41

  Знаеш ли Иванчо, колко етнически групи живеят в Щатите,Канада, Австралия , все бивши и сегашни английски колонии. Знаеш ли какъв е вече съставът на европейските страни,само колко милиона турци живеят в Германия,и колко деца с мюсюлмански имена се раждат в другите европейски от градината. Колко нещастници от съсипана Африка и от демократизираните от САЩ страни са хукнали към Европа. Не се кахъри за Русия, разходи се в някое наше циганско гето да се порадваш на европейските ни ценности.

  • Иван Отговор

   25.05.2023 в 11:39

   Това, че в двора на съседите също миришело, не значи, че руският проблем става по-малък. Не подхождай фенски! Ако има проблем, той трябва да се решава. И САЩ и Европа тепърва ще берат плодовете на мултикултурата.
   Задавал ли Сте си въпрос защо във ВСВ съветските войници са умирали с готовност за Родината, въпреки че са от разни народи? Човек е готов да умре само за близките и за своето. Идеята за бъдещето също може да бъде възприета, като нещо свое и за децата. Сега какво имат руските войници? Защо „вагнеровци“ щурмуват и превземат? Защото се бият за свободата си. Хора с големи присъди ще ги съкратят на 6 месеца под куршумите. Другите трябва да се бият за пари. Добре, тези, които имат семейства и деца имат мотив, но има млади мъже, които не са намерили още любовта на живота си. 21 век е, не е Средновековието и за кръста и Господаря не умират хората.

   • 12

    25.05.2023 в 12:18

    „за Кръста и господаря не умират хората…“
    А,умират за Айфон и Мерцедес – това ли е по-правилно ???
    Материалното НЕ Е по-стойностно от духовното … (мнението си е мое – не го налагам на никого)
    Мерцедес не е по-стойностен от хубава книга…..

   • Иван

    25.05.2023 в 12:34

    За кръста и господаря означава за Путин и РПЦ, така по-ясно ли е? Кое му е духовното? В дъното на цялото човешко общество стои някакъв стимул, важен за конкретният индивид. Това е като математиката, ако не изведеш конкретното правило и не го докажеш, то не работи. Религията и духовното не са се виждали скоро.

   • 12

    25.05.2023 в 13:08

    „религията и духовното не са се виждали скоро“

    Това е така САМО в главите на жълтопаветните…
    Объркал си сайта- тука не е дир.бг или факти.бг ! Глобо-сатанинската пропаганда не се чете…

   • 12

    25.05.2023 в 14:20

    Фъки,харесвам постовете ти,имаш АДЕКВАТНО мислене и мнение !
    За 33 години „демокрация“ пораснаха поне 3 поколения жестоки, малоумни, функционално неграмотни изроди, които са бъдещето на България! Напълно в духа на краварските „ценности“ и морал!“

   • Хм

    25.05.2023 в 20:18

    „Това е като в математиката, ако не изведеш конкретното правило и не го докажеш, то не работи.“ …….Ти това сериозно и на трезва глава ли си го написал или между две ракии. Верно ли математическите правила зависят от това дали даден субект може да ги изведе и докаже. Аз пък мислех, че работят съвсем обективно и независимо от човека. А то излиза, че докато ябълката не ударила Нютоня по главата и закона за земното притегляне не е бил изведен и доказан, той не е работел.Хората си летели из въздуха, скачали от високо без да се пребиват защото правилото не е било формулирано и доказано и съответно не е работило – Земята не знаела, че трябва да привлича с определена сила всичко що щъка или стои на нея.

   • Иван

    25.05.2023 в 21:47

    Неправилно съм се изразил, да се чете „не се ползва“.

  • 12 Отговор

   25.05.2023 в 12:10

   На 27 април Евростат публикува данни, според които повече от 380 000 души са потърсили убежище в ЕС, което е с 40% повече в сравнение с 2021 г., като 44% от тях са получили статут на бежанци.

   Що се отнася до държавите-членки на ЕС, Германия е на първо място, предоставяйки убежище на 159 400 души през 2022 г. По отношение на кандидатите, общо 109 800 сирийски граждани са потърсили убежище през 2022 г., класирайки се на първо място.

   • FuckEU

    25.05.2023 в 13:59

    12, в цитираните от теб сайтчета не вЕрват ли в сатаната?
    Значи там са духовно представени тъмните сили. Нищо, че не го осъзнават. :)

 6. Иванов Отговор

  25.05.2023 в 13:20

  12, не бъди суров към Иван, млад е и не е срещнал още своярта половинка, като гледам че всички мацки пушат като разпрани, много отлъстяли нездравословно, не виждам как да си реши въпроса.Пък стремежът към духовното отдавна е излязъл от главите им и трагедията им е неспасяема.

  • Иван Отговор

   25.05.2023 в 17:38

   Чакай млади тук! Млади по принцип няма във форумите. Те не обсъждат. Или действат или са по течението като на водна пързалка. Я да чуя, кое според вас е „духовното“, че нещо ми се струва говорим за различни неща!

 7. 12 Отговор

  25.05.2023 в 13:56

  Г-н Иванов,прав сте…
  Хедонизма го натрапиха на българския народ. Не мисля,че е за добро …

  • FuckEU Отговор

   25.05.2023 в 14:00

   Ти пък, кога сме виждали добро от сатаниски слуги?

   • 12

    25.05.2023 в 14:21

    Фъки,харесвам постовете ти,имаш АДЕКВАТНО мислене и мнение !
    За 33 години „демокрация“ пораснаха поне 3 поколения жестоки, малоумни, функционално неграмотни изроди, които са бъдещето на България! Напълно в духа на краварските „ценности“ и морал!“

  • Иван Отговор

   25.05.2023 в 17:45

   Каквито боговете, такива и хората. Ако гръцките богове цял ден са пирували и не само, защо вярващите да се тормозят? В същото време Христос умрял на кръста ЗА ВАС… господа евреите ви го разказват.
   Всяко нещо има обяснение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *