Злокобни сенки! Държавна сигурност вече официално управлява България! Вижте кое министерство превзе:

1

Вече не само си имаме министър на отбраната, известен с кодовото име агент Иван на ДС, ами и му назначиха и още – агент Абел.

Абел ще съветва Иван как да се справя с журналистическата напаст и ще чисти медийния му образ пред обществото.

За непросветените – министърът е Красимир Каракачанов, а новоназначеният е бившият пресшеф  на БНБ Александър Урумов. Урумов пренася челния си опит от банката и става  директор на дирекция ”Връзки с обществеността” във военното министерство. Там са назначени и други кадри на ДС и дали са във ведомството да пазят военната тайна, или да се слухтят един друг, не е ясно.

Александър Урумов рано рано се е ориентирал политически и още на 19 години е станал секретен сътрудник на  ДС. Единствената му връзка с армията е, че е бил вербуван точно там и задачата му била да слухти останалите войници дали са верни на държаната и партията, дали не псуват командирите и службата и дали не възнамеряват да изнесат военни тайни от поделението.

Колко души е наклепал и колко доноса е изписал, никой не знае. И колко народ е изпратил в дисципа, уж развивайки патриотична дейност.

Той продължил „кариерата“ си на „слухар“ като директор на дирекция във военното министерство по времето на Иван Костов и използвал служебното си положение да се саморазправи с част от неудобните за него лица от армията и обкръжението си.

След това по необясними причини напуска топлото си местенце и се превръща в учредител на дясната  партия Консервативен съюз ЕКИП, под председателството на  главният секретар на СДС по онова време – Христо Бисеров.  Партията еднодневка изигра ролята си, като проправи път на  Симеон II и го подкрепи политически. А след разпадането на ЕКИП Урумов внезапно кацна в БНБ, оглави пресцентъра му и се раздаде максимално да опазва Иван Искров от журналистите и да прикрива истината за фалита на КТБ.

А тези дни внезапно стана дясна ръка и медиен съветник на Каракачанов.

Така двама агенти на ДС ще ръководят министерството на отбраната. Единият ще се удря в гърдите, другият ще го съветва.

Нали уж щеше да има лустрация, нали доказани агенти нямаше да ръководят държавата?

Доскоро те го правеха тихо, а сега вече не се и крият.

Почти цялото ни военно министерство воглаве с министъра са хора на ДС.

И понеже вълкът козината си мени, а нрава не, интересно е сега за кого ще работят и кои са тайните им господари.

Да са вербувани от ЦРУ? Нима за САЩ е останала поне една тайна от родната ни армия, при положение, че армия си нямаме, а американски войници щъкат из родните казарми?

Да са от КГБ? Те също нямат неизвестни величини в броя на самолетите и вертолетите ни.

А може пък от търговците на оръжие.

Те се нуждаят от свои хора навсякъде, където мирише на автомати и други полезни за военните конфликти в цял свят стоки. Щом даже и в ИДИЛ стрелят с наше оръжие…

Така че чии са агентите КОЙ, КОЙ да ти каже…

Или са агенти само на собствения си джоб.

Впрочем щом и кариерата на Цветан Цветанов започна от ДС, защо да корим останалите?

Явно ДС продължава да управлява!

И така до края на света.

Или до края на криворазбраната ни демокрация.

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. „Явно ДС продължава да управлява!
    Управляват предателите. Предателите на комунизма. Тези които премахнаха „диктатурата“ и ви подариха „свободата и демокрацията“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *