Зловещо! Внучка се моли пребитата й от крадци баба да си отиде без болка!

внучкаИскам баба ми да си отиде от този свят без болка. Искам да й е добре, когато душата я напуска.

В момента тя изглежда като човек, хвърлен в  ада. Диша като удавник, бори се за всяка глътка въздух,  издава страшни болезнени звуци и се мята в леглото, опитвайки се да се предпази от нещо страшно.

Сега  е коматозно състояние. Не може да пие вода, не може да преглъща,  а от болницата искат да я изпишат, понеже й свършила клиничната пътека.

 Това разказа потресаващо внучката на пребитата старица  Милена Нейова пред bTV.

От болницата ми се сопнаха, че нямали пари, не били длъжни да я гледат, затова да си ходи. Е, как да я вземем? Как да се грижим за нея, като е безсъзнание и не знаем какво да направим, пита разстроената Милена. Тя е цялата посинена, не знаем как да обработваме раните й, какви успокоителни да й дадем, за да не страда.  Гледката на баба ми е като от ада, дори сигурно там не е толкова страшно”, сподели още през сълзи  внучката й и попита кога и кой ще се погрижи за болните, страдащите и пребиваните в тази държава.

94-годишната Емилия Бузова бе зверски  пребита в средата на октомври в дома си, където бе нападната от трима крадци. Те търсели пари и били старата жена жестоко, но тя имала само 11 лева. Оставили я агонизираща на пода и си тръгнали. „Задържан е само един – Петър Петров, който е стар познайник на полицията и е рецидивист. Заловен  е веднага след инцидента, а после пуснат, защото изтекъл законният срок на задържането. После отново е арестуван за друго злодеяние,  но другите двама изобщо  не са задържани.  Петров пък твърди,  че не бил жената, а е пазил отвън, докато другите крадат”, обясни още внучката.

Кажете ми – накъде отива тази държава? Как ще пуснеш човек, бил до смърт старица? Как лекари ще изписват жив труп? Докъде стигнахме? Искам баба ми да не страда и да не я боли, но и това не се случва, проплака Милена в ефир.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *