Златко Баретата смени бизнеса! Вместо МУТРИ ЗА ОТСТРЕЛ, вече развъжда елени и глигани! Виж тук:

0

Златко Баретата навреме се преориентира и смени ъндърграунд бизнеса си с авджилък.

Сочения за подземен бос Златомир Иванов е започнал да отглежда глигани и елени.

Това от няколко години е доста печеливш бизнес у нас и явно Баретата го е надушил. Отгоре на туй, това занимание не е опасно, освен ако някой разгневен глиган не се засили да те прегази. Пенсионираният по инвалидност мафиотски бос сега наема различни ловни стопанства в  Стара планина и ги заселва с диви животни. Наел си е и работници, които да хранят ценната плячка и да не й позволяват да избяга. Дивите прасета се размножавали бързо и щом навършат 1 година, ставали годни за лов, а по-големите екземпляри ги пускал за отстрел след две години.

Начинанието на Баретата бързо се разчуло сред баровците и те започнали да плащат луди пари, за да отстрелят някое негово животно, а после да си пуснат снимки с него. В специални хижи пък отдъхвали и празнували поредната си победа над невъоръжения дивеч, докато свежата мръвка се въртяла върху жарава в камината.

Бизнесмени, политици и други хора на ръба на закона се възползвали от офертата да гътнат някое диво животно. Бизнесът бил много доходоносен, а местното население не смеело да гъкне и да пипне прасе или сърничка, за да си няма после работа с боса.

Откакто Баретата беше прострелян пред Съдебната палата, той излезе тотално от играта на стражари и апаши. След неуспешния атентат животът му висна на косъм и той време се възстановява. После започна да се придвижва в инвалидна количка и едва година и половина по-късно се изправи… на патерици. Сега ходи сам, но куца и се криви жестоко.

Настоящият бизнес на Златомир Иванов отново е кървав, но поне е законен и едва ли някой конкурент ще стреля по него заради глиган или елен.

В ъндърграунда вече е ясно, че поръчката да бъде убит не е актуална, защото се е разбрал с враговете си.

Дали се е откупил или по някакъв друг начин – засега не е ясно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *