Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Златко Баретата се катери чисто гол по Витоша!

Златко БаретатаАко срещнете чисто гол мъж с брада и нож в ръка да се катери по баирите на Витоша, не се стряскайте. Това просто е Златко Баретата, който иска да поспортува пълноценно и да се слее с природата.

Тази тайна издаде бодигард на приятеля на Баретата – Иво Ториното. От известно време  ъндърграунд героят е решил, че трябва да поеме колкото се може повече свежест от планината и да укрепи тялото си. Веднъж месечно Златомир хуквал по баирите на Витоша, без охрана и каквито и да е дрехи на гърба си. Гледката била потресаваща, а гардовете тръпнели дали ще се върне, тъй като оставял даже мобилния си телефон и потъвал в гората.
Внезапната любов към природата се явявала у Баретата на пристъпи, които се появявали засега веднъж месечно. Охранителите си шушукали, че шефът пак го е хванало месечното неразположение и е тръгнал да гаси горещите вълни по баирите. Те адски се страхували, че враговете му могат да научат за странните му разходки и да го пречукат гол и беззащитен в гората.
Понякога пристъпите траели цяло денонощие и никой не знаел къде точно се е смушил из гъсталаците шефът. И как си прекарва в гората чисто гол само с нож в ръка.

Говори се, че странното поведение на Златомир Иванов е резултат от дизайнерската дрога, която употребяват само хората от ъндърграунда, защото е адски скъпа. Тя карала човек да се чувства велик, безсмъртен, силен, но понякога предизвиквала и самоубийствени мисли.

Смята се, че нейна жертва е станал  Лъчо Терориста, който се самоуби  в луксозното си „Ауди”.

Други обаче мислят, че Баретата просто тренира тялото си, за да може да реагира адекватно, ако още веднъж се опитат да го убият, както се случи пред Сметната палата.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *