Зимата отново ни Пречупи. ГЕРБ зоват за търпение: До 3 дни улиците ще са проходими!

6

Зимата в България е уникална в целия свят. Тя съперничи по своята неповторимост дори на млечната ни бактерия „лактобациликус булгарикус“.
Какво ли е уникалното на нашата родна зима, ще попитате вие?
Ами как какво – вали сняг! По няколко пъти в годината, и никога от април до октомври! И все ни изненадва.

Ето защо днес от АПИ съобщиха, че кризисно пратили 440 машини (без да се уточнят дали са снегорини, комбайни или домашни кухненски роботи) да чистят пътищата от сняг. Чудно е обаче, защо точно софийските булеварди не са изчистени? Защо столичният бул. „България“ е замръзнал??? Защо по околните градски пътни артерии коли и хора затъват и се въргалят в полутечна кафява маса, проникваща навсякъде?

По света отдавна тече 21 век, а у нас си е глухо Средновековие: Духне вятър – събори ни, капне дъжд – удави ни, падне сняг – затрупа ни, пукне пролет – пороя отнесе къщи и добитъци…

Къде е сега министър Лиляна Павлова, първа гербаджийка, да ни благоустрои??? Или само я бива да призовава хората към повече търпение? Моли да потърпим шест месеца, година, две… И така вече цяло десетилетие! Докога? Сигурно до Второто пришествие на… знае се на Кой! Тя къде живее? Как се придвижва? Защото по тези улици и пътища комай нищо не може да мине – ни джип, ни танк, ни снегорин. Последните- защото са стари и разбрицани.

Сигурно се е изселила на друга планета? Дано скоро покани там и всичките си съпартийци… че скоро иде време за пролетно почистване… измитане, изринване… и изритване на токсичните политически отпадъци в България! Skandalno.net

Автор: Огняна Червенова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. Да умира герб по бързо за да спрат да умират хората в българия герб е българоубиец

  2. Ама как, мола ви се, улиците са си като с език облизани вече – Само тук-там някоя локвичка. Пък купетет си свестни обувки, като не искате да джапате. Или си стойте у вас.

  3. Ето, минаха трите дни и улиците наистина са проходими – можеш да минеш по тях с танк или валяк направо!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *