За хилядите Зверства на САЩ Няма Трибунали, Но Осъждат Путин по Най-Скалъпени и Идиотски Обвинения. Светът няма още дълго да търпи Западните Мерзавци!

2

Автор: Дахер Фарид – българо-сирийски журналист

Няма трибунал за войната в Ирак, в която американските изверги избиха над 1 милион цивилни на базата на изфабрикуваното лъжливо обвинение, че режимът на Саддам разработвал забранено оръжие. Няма международен трибунал за американските войници, които изнасилиха 14 годишно момиче и го убиха заедно със сестричето му и цялото му семейство. Няма международен трибунал и за зверските издевателства в затвора на ЦРУ „Абу Гариб“, където са били брутално бити и изнасилвани мъже и жени, след което карани да пият и ядат урината и фекалиите си. Въпреки наличния видео-материал и свидетелствата на затворници и съвестни надзиратели.

Няма трибунал за канадските войници, които отвличат 16 годишното сомалийско момче Шидане Ароне, пребиват го с пръти и го горят с цигари, след което жестоко го убиват. И това са само няколко щрихиращи примера измежду хилядите други дълго крити случаи, излезли наяве заради изтичане на информация от други войници. Наказанията за зверовете-мъчители и убийци са минимални – 1-2 години ефективно или 3-4 години условно… колкото да се замаже скандала за пред медиите.

Няма трибунал и за Саудитска Арабия, които с бомба убиха 50 деца в автобус. Няма трибунал за американските дронове, които преди година убиха семейство със седемте им деца в Кабул. Никой не разследва и изнесените сведения от бивши служители в базата за дронове „Рамщайн“, че 90% от хилядите жертви на американски дронове в целия Близък Изток са невинни цевилни. Като същите са избивали и цели сватби – просто за разнообразие и удоволствие на операторите им на хиляди километри в Рамщайн.

Няма трибунал за Израел и убийството, например, на християнската журналистка Ширийн Абу Акле, доказано и целенасочено убита от израелските сили, или пък за американката Рейчъл Кори, която бе прегазена нарочно и брутално от булдозер, при неин протест срещу рушенето от израелските власти да сринат палестински домове на Западния бряг. Както и на безбройните рапорти за прилаган геноцид срещу палестинците, регулярно подавани дори от американската Амнести интернешънъл.

Няма трибунали за Франция и издевателствата на нейни войници в Мали, Нигер, и не само там. Неслучайно тези бивши френски колонии в момента масово гонят френските военни контингенти от териториите си и канят на тяхно място войниците на ЧВК „Вагнер“.

Днес, например, излезе статия в „Гардиън“, в която иракчанка споделя, че Саддам може да не е бил демократ, но е изградил съвременен Ирак, докато американската инвазия е сринала всичко и е разрушила живота на иракчаните (https://www.theguardian.com/…/iraqis-saddam-hussein-us…).

Нищо от това умножено по хиляда не беше разследвано от нито една западна „международна“ институция, прокуратура или съд. И не бе произнесена нито една присъда. Кой, обаче, решиха да осъдят същите днес? Путин. И то не заради военните му действия в Украйна, каквито обвинения съдът в Хага всъщност първоначално беше отправил, но бяха спрени от САЩ, за да не бъдат съдени и техните US-изроди, за чиито престъпления има безброй доказателства. Не. Путин бе обвинен от съда в Хага за това, че е евакуирал в Русия бомбардираните от украинските нацисти деца-сираци от Донбас. Същите, според Хага, трябвало да се считат за „отвлечени“. Освен това в Русия ги преобучавали“. Крайно идиотски скалъпени и изсмукани от пръстите обвинения.

Това е потресаващо малоумие, което обаче води до оргазъм евроатлантическите нелиберал-психоопати, послушници на новата световна, тоталитарна западна диктатура. Дори да бях най-шизофреничния русофоб, то щях да забележа двойните стандарти и безумието. Светът няма как да търпи това още дълго. Сключването на дипломатически и търговски отношения между вековните врагове Иран и ОАЕ, Иран и Саудитска Арабия с посредничеството на Китай и провеждащото се в момента Руско-Китайско-Иранско военно учение на входа на Персийския залив (с благословията на СА) са поредните признаци, че под вещото ръководство на Русия и Китай цяла Азия се обединява в единен политико-икономически юмрук, насочен право в муцуната на немощния злобен безчовечен западен хегемон. Почервеняването на Южна Америка и надигането на Африка показват същото- Планетата прегърна руско-китайската идея за многополярен свят, съставен от суверенни държави. Демократичен свят без расизъм и без избрани богочовеци и хегемони.

Обаче насреща им стоят вкоравели западни тикви, които още не разбират съвсем какво се случва и си мислят че вместо с дипломация и преговори, могат да продължат да управляват света както през последните 3 века – с камшик и рекет.

Ходи обясни това на тъпоумно жълтопаветно говедо с изцъклен от злоба поглед и програмирано поведение. Такъв ще провиди в теб единствено руски агент и „комунист“. Сам си вярва, че е богоизбран… понеже е глупак. И консуматор, което май е още по-обидно за ума дори от първото. Човешката алчност и егоизъм са тъпоумни и трудно изтребими.

Лечението на такива ще започне когато осъзнаят, че пътят на всичко в което са вярвали, вече е свършил. Скоро.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

 1. Lichno sekretarkata na
  George w. Bush na vaprosa imashe li smisal da badat izbiti edin milion I polovina irakski deca …
  Tia otgovori..
  Da no Tova e mnogo slojen vapros…

 2. Няма трибунали и за войната в Сирия.
  Който не се е докоснал до болката на тези хора- няма и да разбере какво им е. Да са принудени да бягат, да спасяват децата си, дечицата да гледат с големите си детски очи майка им, която от стрес и страх за тях припада пред очите им. Да нямат дрешки за зимата, да са ти благодарни за това, че си им занесъл храна и си им дал подслон, че си си извадил старите дрехи от килера, не разбират езика ти- но усещат подкрепата и топлината ти.
  Накрая остават детските им очи-широко отворени, неразбиращи, но усещащи.
  Надяващи се. На Бог.
  Тяхния, нашия, не знам.
  Само заради това си заслужава човек да се събуди.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *