Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

За отвратителната инфлуенсърска русофобия на фалшивата десница

От логичното отхвърляне на войната като форма и проява на насилие и масово изтребление, днес то еволюира в определени групи в бактериална форма на инфлуенсърска русофобия и модерна показност.

Съвременната градска десница отдавна е затвърдила усещането ни за своята излишност, поради непрекъснатия й стремеж да се дистанцира от народа, тъй като се припознава и държи да бъде приемана за изключителна. В тази връзка тя не пропуска всяка удала й се възможност да прилича на лелеяния от нея западен и американски елит. Днес той търси всякакви ексцентрични проявления, тъй че да изпълни спуснатата му от политическата върхушка на САЩ задача безпрекословно и безрезервно да мрази Русия.

Спомнете си, когато се зароди движението Black Lives Matter, колко спортни, музикални, театрални звезди и пр. коленичиха на всяка една обществена проява пред чернокожото население и се надпреварваха да се извиняват за исторически събития случили се преди векове, и за които те няма как да носят отговорност. Нашите русофоби инфлуенсъри се надпреварват с особено ожесточение помежду си да докажат по всевъзможни (често комични и абсурдни) начини любовта си към лелеяната от тях Америка. Те продават омразата си към Русия, за да извлекат някаква форма на дивидент (обикновено финансов) и в този си стремеж стигат до една крайно отвратителна просташка показност. Дали същите „миролюбци“ заклеймиха войната на НАТО, която разруши Югославия? Не! Не им пука и за милионите жертви, които са оставили след себе си Щатите в стотиците войни по-света през последните години. В техните едноклетъчни представи американската война и агресия е добра и справедлива, а загиналите от американските куршуми милиони иракчани, афганци, либийци, сирийци… са разумна щета. Още по-комично е неглижирането от десните инфлуенсърски русофоби на енергийния проблем в България, който ще ескалира през зимата и който, нямам съмнение, че ще се задълбочи спираловидно, заради взривените дипломатически отношения с Русия от тази престъпна и отявлено русофобска власт. Преди години бяха модерни тънки дънкови якета и младежите ги носеха през зимата посинели, но горди, водени от принципа – от студ умри, гъзар бъди! Същото е и с идиотската градска жълтопаветна паплач, хранеща се от американски грантове и евро – субсидии.

Само гледайте как ще завие на умряло тази разглезена, фалшива, продажна, имитационна „десница“ след няколко месеца!

Валентин Кардамски

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за За отвратителната инфлуенсърска русофобия на фалшивата десница

 1. 3-те плана Отговор

  05.07.2022 в 20:09

  САЩисаните се посират вече и в КОВИДевира.

 2. ПРОРОК ИЛИЯ Отговор

  05.07.2022 в 23:22

  ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА. МНОГО ПРОРОЦИ СЕ НАВЪДИХА НАПОСЛЕДЪК И ВСИЧКИТЕ ВСЕ ПРОРОКУВАТ!! В ИНТЕРЕСНИ ВРЕМЕНА ЖИВЕЕМ КАЗВАТ КИТАЙЦИТЕ! БАЙ ГАНЯ КАЗВА – КОГАТО ДВАМА СЕ КАРАТ ПЕЧЕЛИ ТРЕТИЯ! ТА АЗ ПРОРОКУВАМ, ЧЕ КИТАЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ!!!

 3. Анонимен Отговор

  06.07.2022 в 2:59

  ВСИЧКО ДЯСНО ПО СВЕТА Е ФАШИЗЪМ КОЙТО ЩЕ ДОВЕДЕ НА ВЛАСТ НАД СВЕТА ЖЪЛТАТА РАСА

 4. Иванов Отговор

  08.07.2022 в 15:04

  Бих ви препоръчал да прочетете басня на руския поет Крылов – „Слон и Моска“. Накратко съдържанието на баснята е следно: По улиците на един град са разхождали слон, хората и кучетата са го гледали удивление – Какво чудо! Изведнъж от тълпата изскочи едно кученце по име Моска и започва да лае по слана. Питат го – защо лаеш по слона, не виждаш ли че той не ти обръща никакво внимание. То отговорило, лая го за да помислят другите кучета, виж тази Моска колко е силна, щом лае по слона – „Пускай же говорят собаки иш Моська, знать она сильна коль лает на слонш“. Нашият простоКиро, както и всички останали русофоби – ежат се против Русия, гонят дипломати, налагат санкции за да заприличат на Моска. Бълха ги е ухапала. От нащите антируски демарши губим само ние, Русия само печели – един храненик по-малко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *