Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

За мерките, маските и революциите! Иде Робство! Ето кое ще ни направи свободни:

Коронавирусът беше тест, спуснат ни от кукловодите. Тестваха как работи заучената безпомощност, изразена в поведението „нося си доброволно маската“. Властите свалиха забраната, но поведението вече е програмирано и стотици хиляди българи продължават да се мотаят по улиците, овъртолени в намордници. Тестът е успешен. Неприемливото до вчера, бързичко счупи черепните кутии, промъкна се в умовете на хората и се превърна в норма. Само след 2 месеца облъчване, населението вече няма нужда от външен контрол и натиск, за да изпълни с готовност дори най-безумните заповеди. Изиграха го брилянтно. Сценарий като по книгата „1984“ на Оруел.

Никой не си спомня как само допреди 1 месец специалистите-епидемиолози воглаве със СЗО обясняваха, че маските не пазят от нищо, а дори са и вредни. Вече по презумпция се приема, че маските пазят и никой от носещите ги не поставя това под въпрос. Въпросите са изместени от раздразнението: „Тези безотговорни идиоти не носят маски и не им пука, че всички ще умрем“! А насреща им некомформистите врещят: „Тези маскирани идиоти не мислят с главите си и ще ни докарат новата диктатура“. Всъщност акцията с маските беше само един малък тест. След който на същия принцип тепърва ще се прокарват други, много по-сериозни реформи… които ще доведат Новия Световен Ред. А разделението е стар, но основен принцип, чрез който се управляват масите.

И не си правете илюзии, днешното разхлабване на мерките е само етап. Един малък свободен прозорец, колкото да укрепнат новите заучени поведения (нещо като малко междучасие между два урока)… След което ще ни залеят с нова вълна от рестрикции. И така – с години. Не си мислете, че ей сега, след малко всичко ще свърши. То тепърва започва – един многогодишен период в който ще ни обясняват до полуда, че ни пазят от „опасния вирус“. Докато бавно ни тикат към истинската си цел – генерална промяна на начина по който функционират живота и обществата на нашата планета. Казано с други думи – Налагат ни Нов световен ред. Ред, чиято крайна цел е да ни превърне в роби!

А ако ме попитате има ли спасение за Човека в този програмиран бъдещ суров свят на господари и роби, ще ви цитирам дваж по-суровият Хегел: „Този, за когото свободата е повече от живота, е господар. А този, за когото животът е повече от свободата, е роб“. Такъв е и моят съвет към вас, уважаеми читатели на Skandalno.net: Бъдете смели и непримирими, за да сте господари на съдбата си. И мислете, и действайте! …Защото само революцията ще ни направи свободни! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за За мерките, маските и революциите! Иде Робство! Ето кое ще ни направи свободни:

 1. Петко Отговор

  06.05.2020 в 6:55

  На революция, народе????

 2. Анонимен Отговор

  06.05.2020 в 8:24

  ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ НА 9 МАЙ ДОКАЖИ ЧЕ 9 МАЙ НЕ Е ПРАЗНИК НА ЕВРОПА 9 МАЙ Е ПОБЕДАТА НА С С С Р НАД ФАШИСТКА ЕВРОПА КАКЪВТО Е ДНЕС ЕС С ПОМОЩА НА НАТО И САЩ НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ПОРОБИТЕЛИ

 3. Иван Отговор

  06.05.2020 в 12:56

  Това което днес смятаме за престъпление, утре ще е норма на поведение, ако днес пропуснем да реагираме.

 4. Иванов Отговор

  09.05.2020 в 1:39

  На крак, о парии презрени… – С тази песен на барикадите! Да пометем мутренската мафия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *