Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

За България, национализма, Сорос, Западната Пропаганда и… ЗАЩО ДЪРЖАВАТА И НАЦИЯТА НИ СКОРО ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ! Кой, как и защо?! Виж Тук:

В никоя развита западна страна не си оплюват миналото, макар и често да има защо. Детско-наивната представа, че нашите герои от историята са идеални хора е благодатна среда за разрушителите на българската православна славянска цивилизация. Днешната пропаганда е на толкова високо и всеобхватно-хибридно ниво, че само хора с интелект над средното ниво могат да я уловят.

НПО-соросоидите оплюват българската история и в частност връзките ни с Русия, защото за това им се плаща. Кой има сметка от оплюването на националните ни герои. И защо грешни хора имат нужда от безгрешни герои? Ами така се гради вяра в силата на нацията, за да се справи с противниците си. А без герои и символи всяко едно общество деградира. Държавността също.

Кой пита като купува хляб, например, дали на хлебаря му миришат краката или си бие жената? Никой! Не им пука; за тях е важно, че хлебарят прави хубав хляб. Затова и всяка достойна нация си има национални герои, чийто ореол се лъска от националната пропаганда. А когато няма – като България в момента – получава наготово западно-соросоидна и разрушителна пропаганда. Затова и ние, българите спряхме да празнуваме Трети март, който заменихме с Хелоуин, Свети Валентин и Бляк фрайдей.

Ако някой се интересува от история, има много източници, а също така има и много лъжи. Вярно е и това, че всеки поотделно не може да прочте стотици книги и да разбере нещата сам. Оттук идва необходимостта от национално-отговорна интелигенция, която да дава балансирани отговори на въпросите. Интелигенция, каквато в България липсва, защото през последните 10 години бе вербувана и силно заплатена от соросовите НПО-фондации да пропагандира анти-руски, про-джендърски и прочие глупотевини.

Но ние на всяка цена трябва да тръгнем към благородната цел да възстановим своята държавност и достойнство. Което задължително минава през това – да изгоним от България 1014-те (толкова станаха- б.а.) НПО-фондации на Сорос, които сега ни пишат учебниците и издават книги, филми и театрални постановки, в които ни обясняват как турско робство не е имало, как Русия ни е враг, а фашисткия период преди 44-та година бил най-демократичния в историята ни. И ни внушават, че да изпитваш състрадание към ближния и да си солидарен с него е признак за вопиюща глупост и ретноградна селяния. И ни проглушават ушите с мантрата си за гражданските права, хитро заобикаляйки правата на човека. Защото в новия глобален ред за човека е предвидена ролята на социално самотен роб на олигархията… без дори най-елементарни права.

За съжаление, за по-голямата част от днешните българи (бахуромери) целта е свързана с количеството храна, която минава през тях, количеството удоволствия, престижни вещи и екскурзии на престижни места.

Повечето днешни българи се самосъжаляват заради лошия късмет да се родят в България, а не в някоя „нормална“ страна. Но те не знаят почти нищо за „нормалните“ страни освен рекламата, която върви по само говорещите на български „национални“ телевизии.

Коя нашенска овца знае например, че в САЩ има 1,600,000 бездомни и близо 2 млн. затворници (най-голям процент в света)? А отгоре на туй точно Америка е страната с най-голям брой престъпления на глава от населението. За българската овца е важно да дъвче тричавата мисъл, че „там е по-добре, там взимат повече пари“. На тази категория хора им лепне като мед на сърцето силно манипулативната и направо идиотска констатация: „Как само са ни лъгали по времето на комунизма!“ И с тази универсолно-успокоителна мисъл продължават да си преживят и преживяват. А не е ли това оправдание за нежеланието им да погледнат по-далече от носа си, където иначе биха провидели пропагандните лъжи. И не е ли това липса на патриотизъм. Не е ли оправдание за безразличието им към бъдещето на нацията и собствената им съдба, за нежеланието им да си мръднат пръста в полза на България?

Надявам се разбирате, че атаките срещу България и Русия са от едно и също място, използват се едни и същи методи, аргументи, грантове, лъжи и полу-истини. В момента на Запад се е установил глобализма с неговата неолиберална идеология. Затова и официално се атакуват нациите, националните култури и морал. Но се оказа, че българите сме най-податливи, може би защото за повечето от нас, и преди, и сега най-важен е „бахурът“. Затова и сме на предела да си изгубим и нацията, и държавата! Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за За България, национализма, Сорос, Западната Пропаганда и… ЗАЩО ДЪРЖАВАТА И НАЦИЯТА НИ СКОРО ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ! Кой, как и защо?! Виж Тук:

  1. Галина Отговор

    26.11.2018 в 22:01

    Много ми хареса това което прочетох. Напоследък много се употребяват две думи – оглупяване и непукизъм. Жалко за народ без идеи и чувства. Широтата на безразличието, оплюването на националните ни герои, неуважението на различието откъм история и минало, псуване и други подобни яде обществото ни и го катурва по нанадолнище. ВРЕМЕ Е да станем по-добри, но от кой зависи това?! За всеки случай не от белите якички. Хората са уморени от 30 години да живеят ден за ден, да теглят кредити от недоимък, загубване на човешкия облик и паразитиране в едно безфуховно общесто. И, да, много правилно ще бъде НПОтата на Сорос да не бъдат на такава висота. Те не ни трябват! Ама изобщо!

  2. ani Отговор

    27.11.2018 в 11:29

    Лошото е,че някои се продават на тая пропаганда и така им промиват мозъка.Но на удара винаги има контраудар.В Турция вече ги изгониха соросоидните боклуци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *