Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Защо уволниха Люба Кулезич? Кой е следващият? Започва ли лов на вещици? Истината само тук!

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев издаде, че у нас започва „лов не вещици“ и разчистване на политическия и медиен пейзаж. 

Има цял списък с неудобни хора, които трябва да бъдат дискредитирани и унищожени в публичното пространство. Това е мълчаливата опозиция, която не е в парламента. И която още не е подчинена на Борисов, категоричен е Георгиев.

Решението за чистката е взето на тайна среща, в която са участвали Цветан Цветанов,  Менда Стоянова,  главният секретар на МВР и още няколко верни на властта и е съгласувано с Цацаров. Лидерът на „БОЕЦ“  е получил информация от лица, които са били информирани за тайната среща, но не са присъствали лично. Обаче са имали достъп до информацията от нея.

Дебелите са уплашени. Те искат в България да няма опозиция, да няма недоволни и да се представят пред ЕС  като единствени достойни управляващи и подкрепяни напълно от народа. Много ги  боли истината, страхуват се от нас, но това  ни амбицират още повече да  водим битката  срещу управляващата  мафия и нейните слуги до край! – заканва се Георгиев.

Според него страх тресе кочината и  до края на годината репресиите и натиска срещу неудобните за властта българи силно  ще ескалират.  Целта е на няма неудобни. Да се стъпче свободата на словото, да се смачкат по всякакъв начин инакомислещите, да продължат да се крият мафиотските сделки и никой да не ги изкарва на светло. И да не изгубят властта.

В списъка освен организацията БОЕЦ са журналистите от сайта Биволъ,  журналисктата Люба Кулезич, други изявени журналисти, адвокат Николай Хаджигенов и отявлени опозиционери.

Още докато Георгиев написа това, Люба Кулезич бе уволнена.

„Честно казано“ на Люба Кулезич бе неочаквано свалено от ефир. И то  предупреждение и каквото и да било  обяснение  от BIT започнаха да излъчват повторения на стари предавания. Главният редактор Сашо Диков измънка, че това станало, защото направила неуместен коментар в ефир във вторник. Стажантът видимо притеснен обясни, че договорът на Кулезич и без това изтичал. Той се закле, че никой не му е оказвал натиск и няма намеса отвън, но нямаше кой да му повярва.

Очакват се удари и срещу други неудобни журналисти, както и политици. Търсят се всякакви компромати срещу тях, а предворните медии ги тиражират охотно.

Само че ударът срещу свободата на словото напомня на един друг строй,  който в момента всички отричат.

А ударът срещу опозицията обикновено е бумеранг.

И рано или късно се стоварва върху главите на поръчителите.

Както казва Вапцаров: „Защо така жестоко жилиш, в предсмъртен ужас може би“?

Явно управляващите се чувстват притиснати към стената.

Нищо чудно утре да забранят и социалните мрежи.

Да, ужасът е огромен.

Безсилието още повече!

И това се вижда всеки ден от всички.

Дори от страхливците с милиардите в офшорки, които ни управляват!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Защо уволниха Люба Кулезич? Кой е следващият? Започва ли лов на вещици? Истината само тук!

  1. AMANDA AFREDO Отговор

    24.11.2017 в 16:14

    заем! заем !! заем !!!
    Търсите ли реномирана и акредитирана компания за частни заеми, която предоставя заеми за житейски възможности. Ние предлагаме всички видове кредити по много бърз и лесен начин, лични заеми, автомобилни кредити, ипотечни кредити, студентски заеми, бизнес кредити, инвестиционни заеми, консолидиране на дълга и много други. Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Не изглеждайте повече, сякаш сме тук, за да превърнете всичките си финансови проблеми в нещо от миналото. Ние отпускаме средства на физически лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2%. Не се изисква никакъв номер за социална сигурност и не се изисква кредитна проверка, 100% гарантирана. Искам да използвам този носител, за да Ви информирам, че предоставяме надеждна и подкрепяща помощ и ще се радваме да Ви предложим заем.
    След това ни изпратете имейл до: (amandaafredoloan42@gmail.com), за да кандидатствате за заем

  2. ЯВНО УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ ЧУВСТВАТ ПРИТИСНАТИ КЪМ СТЕНАТА. НИЩО ЧУДНО УТРЕ ДА ЗАБРАНЯТ И СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ. ДАЛИ НЕ ЧЕТЕМ ИЗВАДКИ ОТ РОМАНА“1984″. НА ОРУЕЛ? ИЛИ ТОВА СА КОНТУРИТЕ НА „ПРЕКРАСНИЯТ НОВ СВЯТ “ НА ОЛДЪС ХЪКСЛИ, ИЛИ“ НИЕ“ НА ЕВГЕНИЙ ЗАМЯТИН? ПАРАДОКС, „НОВИТЕ АНТИКОМУНИСТИ И АНТИТОТАЛИТАРИСТИ“ УТВЪРЖДАВАТ ТОВА, СРЕЩУ КОЕТО СЕ „БОРЯТ“. О ЧУДЕСА, О НРАВИ. КЪДЕ ОСТАНАХА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ, КОНСТИТУЦИЯ И ПРОЧИЕ ЛИБЕРАЛНИ ПРИКАЗКИ? ТЕ СА ЗА НАИВНИЦИ И 80%.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *