Защо американците отстреляха „ястреба“ си Цветан Цветанов и ще остане ли ГЕРБ на власт? Ето каква е истината:

5

„Апартаментната драма“ сред управляващите от ГЕРБ е само началото на стартиралия процес на дехилъризиране и плавно тръмпизиране на българския политически елит“, категоричен е проф. Боян Чуков. Цветан Цветанов беше най- изявеният и доверен „ястреб“ на изгубилия властта в САЩ демократически елит -настървен почти колкото други два техни ястреба – Соломон Паси и Росен Плевнелиев. Цветанов посети рекордните пет пъти Молитвената закуска във Вашингтон. А през последната година пътуванията му до САЩ дотолкова зачестиха, че станаха на всеки два- три месеца. Неслучайно и на тримата гореспоменати глобалистко-хилъристката мантра „Евроатлантически ценности“ им е постоянно в устата.

Казано с други думи, Цветанов е агент на ЦРУ и на стария вашингтонски политически елит начело с Хилъри и Обама, който с идването на Тръмп загуби властта.

Затова и резонно, веднага след като избухна скандала с новия му луксозен апартамент, Цветан Цветанов замина за… САЩ. Но за разлика от друг път, сега посещението му изобщо не беше отразено медийно. Напротив – липсва каквато и да е информация за това какви ги върши в момента зад океана вторият в ГЕРБ.

Очевидно Цветанов моли републиканците-тръмписти за милост, а демократите-хилъристи – за помощ. Междувременно другите облажили с по един лукс-апартамент от аферата АпартаментГейт, правосъдната министърка Цецка Цачева и кумицата на Цветанов – зам.- министърката на спорта Ваня Колева, скоростно подадоха оставки. И оставиха Цецо сам да се пържи и оправдава за разточително-разкошния и безумно евтин имот на ул. „Латинка“. (За скандалния корупционен начин, по който Цветанов се е сдобил със суперлуксозния 315 кв. м. апартамент в сграда „Летера“ в кв. Изток ВИЖТЕ ТУК!)

„Откъде дойде този удар“, не спират да повтарят дежурните медийни коментатори, обслужващи властта на ГЕРБ. И питат ли питат, с цел да отклоняват общественото внимание…

И пак питат, при положение, че отговорът е пределно ясен: Разследването за апартаментите е на радио „Свободна Европа“, което отново започна работа у нас преди няколко месеца. Известно е, че медията е на директната издръжка на американското правителство… Така че, ето откъде дойде – от Вашингтон. В разследването участва и соросоидното про-американско НПО „Антикорупционен фонд“. Затова и този път Цветанов се въздържа да обяви изнесената информация за „фалшива новина“. Нещо, което иначе от години дежурно, задължително и винаги прави при всяка изнесена от независимите медии публикация за далаверите на ГЕРБ. Този път обаче Цецо замълча и с подвита опашка фукна за САЩ.

Американска работа отвсякъде! Подобна разработка няма как да се случи без намесата на чужди служби. За неразбралите – става дума за ЦРУ. А доказаното престъпление на Цветанов по казуса АпартаментГейт се нарича – търговия с влияние. Така че герберските медийни папагали могат да спрат да обясняват, че нямало нищо лошо в това властимащите да си купуват скъпи апартаменти. Нещата изобщо не стоят така.

Не е престъпление да си купиш жилище, въпреки че Цветанов няма такова количество декларирани честно спечелени пари, за да може да си позволи толкова скъп имот. Но ние това го оставяме настрани, защото втория в ГЕРБ е извършил нещо много по-тежко: Сдобил се е с имота, като е прокарал закон в полза на конкретна строителна фирма. И тя само 4 дни след това започва да подарява луксозни апартаменти за милиони (по данъчна оценка) на висши функционери от ГЕРБ.

Платените медийни глашатаи и апологети на ГЕРБ нямат отговор на въпроса как шефът на парламентарна група Цецо Цветанов, министърка и зам.- министърка със заплати от по 3000- 4000 лева, без никакви декларирани странични доходи, могат да съберат суми за закупуване на луксозни жилища.

Язък за ГЕРБ, но язък и за България! Напразно Цецо, Боко и шайката им ни набутаха да плащаме милиарди за американските изтребители, вместо да си купим по- евтините от Швеция. Дори след като овътриха България с крупната сума от близо 3 млрд. лева за американските самолети F-16, ГЕРБ пак не успяха да получат индулгенция от Тръмп.

Помните ли, че Цветанов първи се изказа… че и натърти многократно, че „България ще вземе политическо решение за самолетите“? Опит за подмазване на Тръмп. Но безуспешен. Дали Цветанов и Цецка ще бъдат съдени за луксозните си жилища – не е ясно. Но пък е сигурно, че прескъпите американски самолети ще ги плаща бедният български данъкоплатец.

ТРЪМП Е ВЪРЛО РЕШЕН ДА РАЗКАРА ГЕРБ ОТ ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ!

Управляващите спряха да говорят и за готвената среща Борисов- Тръмп. Последно я тъкмяха за април, но април вече чука на вратата, а за срещата не сме чували от месеци. Което е сигурен знак, че няма да има такава. Администрацията на Тръмп няма намерение да поддържа в колонията си България васали, които са се клели във вярност на хилъристите (демократическата партия в САЩ) – затова те със сигурност ще свалят ГЕРБ от кормилото на властта у нас. И ще ги заменят с БСП. Апропо- тръмпистите вече си назначиха президент – Румен Радев.

Дни преди американската „Свободна Европа“ да пусне разследването си за АпартаментГейт, излезе и докладът на Държавния департамент на САЩ, в който се описва, че България няма никакъв напредък в битката с корупцията, която е обхванала като октопод и най-високите етажи на властта. Почвата е подготвена, задава се жътва – ГЕРБ падат от власт! Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. Надявам се изводите ви да са верни, но изглеждат твърде лесни. Гербаджиите крият каква е истинската причина, а Борисов все едно е главен на някаква религиозна общност, а не Министър-председател и се пази от присъствие и категорични коментари, при това основно е в чужбина. Тревожно е какви договорки могат да направят тихомълком, като разполагане на американско ядрено оръжие, ударни бази или лагери с голямо количество мигранти. От тях може да се очаква всичко!

  2. КОМЕНТАРЪТ Е ЛОГИЧЕН( СПОРЕД ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИТЕ -„ДЕМОКРАТИ „/“ РЕПУБЛИКАНЦИ“).ОТ ТУК И „ПРИВИДНИТЕ“ПРОТИВОРЕЧИЯ МЕЖДУ ЦВЕТАНОВ И ДРУГИТЕ В ГЕРБ( ВОВРЕМЕ ОРИЕНТИРАЛИ СЕ КЪМ РЕПУБЛИКАНЦИЕ И ТРЪМП). НО ЛОГИЧЕН Е И ДРУГ НЕМАЛОВАЖЕН ВЪПРОС :ЗА СУВЕРЕНИТЕТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ , ЗА ТЪРСЕНЕТО И НАМИРАНЕТО НА „ГОЛЕМИЯТ БРАТ“,КОЙТО ЩЕ РЕШАВА НАШИТЕ ВЪТРЕШНИ ВЛАСТОВИ ПРОБЛЕМИ.ТОГАВА КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ ОТ „ИГРА НА ДЕМОКРАЦИЯ“, КОГАТО ДРУГ РЕШАВА ЗА НАС?. НИЕ СПОСБНИ ЛИ СМЕ (ГРАЖДАНИТЕ ) ДА РЕШИМЕ СОБСТВЕНАТА СИ СЪДБАТА ИЛИ ВИНАГИ ЩЕ СЕ ОСТАВЯМЕ НА МИЛОСТТА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ? ИЗГЛЕЖДА ИСТОРИЯТА НЕ НИ Е НАУЧИЛА НА ПРАВИЛНИЯТ И ПРОЧИТ. БЪДЕЩИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ ЩЕ ПОТВЪРДИ ИЛИ ОТХВЪРЛИ ЛОГИКАТА НА НАПРАВЕНИЯ АНАЛИЗ В ТОЗИ, ИНАЧЕ ВЕЛИКОЛЕПЕН МАТЕРИАЛ. НИЕ ВЯРВАМЕ И СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ МЪДРОСТТА НА НАРОДА, НЕИСТОВАТА МУ ЖАЖДА ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДИВОСТ ЩЕ ВЪСТЪРЖЕСТВУВАТ.

  3. Да а пък аз съм поредния олигофрен дето ще им изпълняваме проектите -затриване на България и българите ,на който нищо друго като че ли не му останало освен да чете сайтове и да коментира..

  4. ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ САМО ВИЕ РУСКИ БРАТЯ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ СТЕ ВЪЗДУХА И СЛЪНЦЕТО ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НИКОГА СЪС НИКОГО НЯМА ДА ВИ ЗАМЕНИМ ДОКАТО НИ ИМА НА ТОЗИ СВЯТ НИКОЙ НЯМА ШАНС ДА НИ УПРАВЛЯВА АКО НЕ СВАЛИ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ ВАС И НЕ НИ ИЗВЕДЕ ОТ НАТО ЕС И САЩ ТЕ СА БЪЛГАРОУБИЙЦИ ЗАЕДНО СЪС УПРАВЛЯВАЩАТА ХУНТА ГЕРБ ТЕ УБИХА БЪЛГАРИЯ ИДВАЙТЕ БРАТУШКИ НИЕ НАРОДА ВИ ЗОВЕМ БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА ГОРДА СВЯТА НЕПОБЕДИМА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ГОСПОДИ ПАЗИ РУСКИТЕ НИ СВЯТИ БРАТЯ САМО СЪС СВЯТА БРАТСКА РУСИЯ Е ЖИВА БЪЛГАРИЯ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *