Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Заради „болния си водач“ ГЕРБ СЕ САМОУБИВАТ като Китове в Плитчина!

Каква драма само. Хиляди членове и функционери на ГЕРБ напускат партията през глава за да се спасят… Но други хиляди корумпета нямат път за измъкване и ще стоят в ОПГ-то на Борисов до последно, в готовност да се самоубият като китовете на сушата. Някои от последните дори все още вярват на лидера си Борисов. А причината за самоубийственото им поведение се нарича синдром на „болния лидер“. Съвсем сериозно: Наскоро учените откриха причината за масовите самоубийства на китове. При които никой и никак не може да попречи на решилите да се хвърлят в прегръдките на Смъртта.

Още през 2005 г. се ражда хипотеза, наречена „болен лидер“, която гласи че ако водачът на групата загуби ориентация или се разболее, той може да стане причина за смъртта на стотици невинни свои последователи. С тази теория учените обясниха и масовите самоубийства на китове. Морските бозайници имат ехолокационни апарати, чрез които се ориентират. Ако на водача му се увреди апарата, той губи ориентир и се насочва към смъртоносните плитчини. Тогава се задейства груповия рефлекс и следва непоправимото.

Така става, защото китовете следват своя водач до последно, смята д-р Карън Ивенс от университета в Тасмания. В Тасмания, драги гербери, са разбрали това, а вие – не. Напоследък водачът ви дава яко фира, но вие продължавате да го следвате безропотно. Снимки на чекмеджета и изтекли записи, доказателства за откраднати лично от него милиарди, гарнирани с цяла поредица негови неадекватни изказвания показват, че ехолокационният му апарат дава заето, но той продължава да ви води в опасна посока. Загубил ориентир, а любимите му служби и задкулисието му дават погрешни данни. Протестите от своя страна промениха геомагнитното поле и водачът Борисов се ошашави. На всичкото отгоре смахнатия вече предводител ви мами, че в пясъка все още има останала от добре познатата ви „голяма кльопачка за всички“. И за да ви убеди напълно в тази лъжа, мята пачки през джипката. И вие летите с 200 право към смъртоносния плаж. Последният може да бъде наречен и масово политическо гробище. Или ферма за трупове. След време там ще се появи табела: Тук почиват онези, които сляпо следваха болния лидер на държавната мафия Бойко Борисов. Горди ли сте?

И сега внимавайте! Андрю Браунлоу, от Шотландския селскостопански колеж, след дълго изследване на китовете-самоубийци, стигнал до извода, че водачът, макар и напълно смахнат и объркан поради загуба на ориентация, умишлено води своите към гибел. Защото не му стигат силите да остане в дълбините, където е благоприятната среда.

Не се чудете, ако в главите ви зазвучи погребалният марш. В Търговище се видя и чу кристално ясно, че водачът ви е напълно дезориентиран, а апаратът му е блокирал. А от затвора няма да го спасят нито чекмеджетата, нито Каскета, нито Шиши – големия кашалот. До последно ли ще се влачите подире му? Трябва наистина да си ПКП, за да не разбираш опасността… Skandalno.net

Д-р Димитър Попкутуев

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Заради „болния си водач“ ГЕРБ СЕ САМОУБИВАТ като Китове в Плитчина!

 1. Иван Отговор

  25.09.2020 в 21:54

  Искам да споделя с автора, че няма и един последовател на Борисов, който може да прочете и осъзнае статията. Тези същества са конкуренция на амебите и чехълчетата и такива сложни процеси, като самоубийствата на китове, са огромна трудност, за техните нервни възможности.

 2. Анонимен Отговор

  25.09.2020 в 23:08

  МНОГО ТОЧНА ДИАГНОЗА

 3. Мимоходом Отговор

  26.09.2020 в 9:43

  Да се самоубиват, какво по-добро от това?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *