Забраняват Носенето на Бурки в България! Хелзингския комитет Пищи на Умряло!

10

burkaПатриотичния фронт внесе в Народното събрание Закон за забрана носенето на облекло, което скрива лицето на жената на публични места.

Проектозаконът съдържа наказания за носенето на бурки на обществени места. Глоба грози всеки, който тръгне по улицата или влезе в обществена институция, закрил лицето си. Всяка жена, дръзнала да се появи в този вид и да демонстрира други извън общоприетите порядки, ще трябва еднократно да плаща по 200 лева, а за повторно нарушение 400 лв. глоба. При трето подобно провинение – глобата ще достига 1 500 лева.

На наказание ще подлежат и тези, които принуждават и плащат на трети лица да се забулват. Там глобата е до 5 000 лева, а ако се докаже, че принудата е към повече от едно лица, се предвижда и затвор до три години.

Ако принудата за забулване е насочена към малолетни, глобата скача на  10 000 лева.

Вносителите на закона твърдят, че не нарушават правата на българското население, тъй като българските турци никога не са носили бурки, а само забрадки. Това не е характерно за обичаите им и за последния близо век не е забелязан нито един представител на този етнос с бурка.

Някой иска да ислямизира държавата ни и по-податливите лица от нея, някой се меси в националната ни политика и това трябва да бъде забранено със закон и  наказвано, казаха от ПФ.

Подобни закони вече са приети в няколко държави, обаче у нас една ли ще стане лесно.

Засега патриотите си правят сметката без кръчмаря, а в ролята на кръчмаря са разните соросоидни организации и най-вече Българският Хелзингски комитет.

Оттам първи ще се метнат в защита правата на вероизповеданията.

Характерното за този комитет е, че защитава всичко, което е в разрез с порядките у нас и иска да въведе новия световен ред в страната, дори с цената на това да унищожи българското национално и родово самосъзнание на хората.

Очаква се още днес Български Хелзингски комитит да алармира за проектозакон, който нарушава европейските ценности.

Откога бурките са европейска ценност е друг въпрос, но правозащитниците скачат и се борят за правата на всеки бежанец, само не и за правата на коренното население.

Те до такава степен са готови да работят срещу интересите на България, че нищо чудно да пратят закона в съда в Страсбург.

А още по-вероятно е да се преборят ние да носим бурки, за да не дразним с фриволното си облекло ислямистите! Пък и да покажем, че сме толерантни и тачим законите им! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

10 КОМЕНТАРИ

  1. Трябва да се изкорни и тоя БХК. Голяма „болест“ са за нас българите…

  2. Не разбирам защо пред БХК е сложена думата български. Кое му е българското, като винаги работи срещу България?

  3. Дано тези, които плащат, да се носят бурки не дават много пари против забраната, че депутати, министри, комитети и какви ли не още ще решат, че това е висша форма на демокрация.

  4. Всеки път се чудя, кой дава право на БХК да е коректив. Като е толкова честен и безпристрастен, защо не взима отношение по въпроса с обирите и убийствата в Северозападна България /и не само там/. Защо не защити учителките, които бяха/са бити от безобразни родители и ученици?
    А що се отнася до бурките – има страни, където това си е задължително облекло. Като не им изнася на „правоврерните“, да отидат да живеят там. Само не знам дали им е обяснено, че освен бурки други права там няма. А и БХК там не пее.
    България все още е светска държава и ми се иска да остане такава.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *