Жътва е! Фики Жъне Тежки Пачки по клубовете! Вижте в какво инвестира!

ФикиФики не само е сред певците с най-високи хонорари във фолка, а е и сред най-търсените от феновете и най- ангажирани изпълнители въобще в България.

Анаболният мачо се похвали, че е буквално затрупан от покани за участия до края на лятото и едва смогва да обиколи всички места, на които са го поканили.

Фикрет направи  „откритието“, че от фолка могат да се печелят пари „Средно по около 20 участия имам месечно. Обаче  нищо на този свят не идва даром. Всеки печели толкова пари, колкото си е заслужил. Колкото се е трудил и колкото обич и сърце е вложил в труда си.  Аз вече съм милионер, но не в пачки, а заради любовта и аплодисментите, които феновете ми дават на всяко мое участие.“ – изрече мъдрите си мисли певецът.

За хонорарите смотолеви, ме идвали и си отивали. Не ги криел под възглавницата и не ги вкарвал в банки. Инвестирал в нови проекти, купувал си дрехи…

Е, няма как да си купуваш дрехи за 40 бона на месец – толкова, колкото взима най-младата издънка в гилдията.

Просто младокът мисли за бъдещето си и инвестира в недвижими имоти, издадоха негови приятели. Обичал да се чувства сигурен за бъдещето си и нямал вяра на банките.

Освен това харчел доста за личен фитнес инструктор и за специални храни, които поддържали надутите му бицепси и плочки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *