Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жоро Илиев спасил Калина Паскалева от нагъл сводник

Калина Паскалева1Обсъждайки  прастарата сделка – секс срещу храна, Дилов и  Калина Паскалева  алармираха  родителите, които от пелени  говорят на дъщерите си да търсят лекия път а слава и изхранване и по-конкретно мъже, титли, миски, голи конкурси, че това не винаги е точният път и  избор.

Момичетата може да загубят душата си, могат да изгубят всичко, дори и себе си, защото не знаят какво ги чака, каза Калина. Не искам да съдя никого. Просто да ги предупредя, каза авторката на скандалната книга „Дневниците на една ку*ва“

Тя разкри кой се крие зад образа на Главният. „Това е този, от когото трепери цялата държава. Днес може да те сложи на пиедестал,  а утре да те натика в калта, визира тя Жоро Илиев.

Запознах се с него преди един мач на неговия отбор. Бързо станах талисман на отбора му, не пропуснах и задължителното поливане на победата, или оплакване на загубата. Тогава  бях още девствена, когато за мен всички говореха, че съм проститутка а на Главния“, обясни Паскалева и допълни, че двамата не са имали връзка.

Аз бях дете, той голям човек. Аз бях по детски наивна и честна и му вярвах за всичко, той ми отвръщаше със същото. Уважаваше ме.  Не съм написала името му в книгата само от уважение. Той беше добър, качествен човек.

Точно към него се обърнах, когато започна да ме преследва сводник и да ме натиска да стана едно от неговите момичета. Тормозеше ме, вървеше след мен, а аз още не бях преспала с мъж. Той обаче си мислеше, че съм била с целия отбор. Тогава Жоро ме спаси. Той си знае как.

Но славата ми вече беше тръгнала. И всички говореха, че съм проститутка. Така че аз се подхлъзнах по лесната слава, просто подкрепях отбора, но в очите на цялото общество бях леко момиче. Аз намерих сили да изляза от залялата ме помия. Но колко от другите момичета ще намерят сили? Борбата срещу сводниците и наркопласьорите е трудна и те почти винаги печелят.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *