Жесток удар по Кичка! Пратила имейл от Брадъра на Брадъра и на адвоката си!

Кичка бръчки сълзиБиг Брадър се опитва да излезе сам от кашите, които забърка и в случая пострада Кичка Бодурова.

Никой не знаеше, че тя има право според договора си два пъти седмично да проверява електронната си поща и да ръководи бизнеса си зад Океана. Това става в присъствието на човек от екипа, а естрадната ни прима всъщност е крупен притежател на имоти и ги отдава под наем. Тя има 23 дадени за ползване жилища и офиси в САЩ и се налага да преглежда сметките и да дава разпореждания.

В началото на тази седмица тя открила в електронната си поща писмо, което не било по работа, а в него имало доказателства, че е пяла в „Сизърс Палас“ – основният спор между нея и Здравко. Певицата веднага препратила писмото до екипа на ВИП Брадър с надеждата, че ще я защитят, писала и на човека, който поддържа уеб сайта й да изрази възмущение как се държат с нея в предаването, а също така и на адвоката си.

Това е сериозно нарушение на договора й и щеше да остане безнаказано, ако самата певица не се беше похвалила на Люси Иларионов на ухо, че има доказателства, че е пяла в прословутото казино. Той пък обеща да пази тайна и за нула време я разнесе на всички съквартиранти също на ухо. Здравко избухна и поиска справедливост, защото едни били привилегировани да имат връзка с външния свят, а други не.

Брадърът се принуди да заклейми публично Кичка и да отнеме 40 процента от бюджета на съквартирантите. За да защити себе си. Певицата изпадна в истерия, разплака се, заключи се в тоалетната, получи пристъп, задави се, започна да повръща, да хълца и само Луна стоеше разтревожена пред вратата, а другите оплюваха жестоко Кичка вън.

Стана ясно обаче, че не само Преслава е излизала, а Гъмов пет пъти е ходил на представления в Кукления театър, Ернестина също е участвала в постановки. Никой не може да ги проследи зад кулисите и в гримьорните им и явно и те имат връзка с външния свят, интернет и много хора, така че наказанието на Кичка не беше справедливо, смятат нейни фенове.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *