Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жертвите на глобалистката матрица не разбират…

Жертвите на неолибералната глобалистка западна матрица у нас и по света не разбират, че днешната война не е между Русия и „независима“ Украйна, а е война на претендиращата за вечно глобално господство британоварварска империя срещу единствения й сериозен враг Русия.

АВТОРЪТ ИВАН СПИРДОНОВ – ПИСАТЕЛ

Те не разбират, че са жертви в капана на една глобалистка матрица, която същата тази англосаксонска империя вече е изградила и тя е най-силното й оръжие.

Те не разбират, че стоящата в основата на матрицата неолиберална теория за отвореното общество цели създаването на свят от лесно управляеми отделни и отчуждени индивиди, лишени от всякаква колективна идентичност – от вяра, пол, раса, традиционни ценности или национална принадлежност.

Те не разбират, че единственото, което трябва да обединява тези индивиди е общия външен враг и този враг на отвореното общество – днес е Русия.

Те не разбират, че част от тези, които наричат „путинисти“ не са просто ЗА Русия. В много по-голяма степен те са против днешните  господари на Запада и налаганата от тях с лъжи и силово тотална личностна и общностна деградация.

Те не разбират и че това е война за умовете и главните оръжия в нея не са ракети и танкове, а телевизии, сайтове и социални мрежи. Англосаксите държат 90 % от световните медии.

Те не разбират, че въпросните телевизии, сайтовете и социалните мрежи им налагат лъжлива действителност и унищожават у тях всякаква възможност за собствено мислене.

Те не разбират, че западните мантри „либерализъм“, „демокрация“, „БВП“, „свободен пазар“, „свободна конкуренция“, „свобода на словото, печата, личността“… са напълно изпразнени от съдържание, а и от смисъл… и служат единствено на целите на матрицата.

Те не разбират, че „свободен пазар“ няма, а има картелни договори между едрия бизнес в различни сфери, чиято цел е максималната печалба за тях.

Те не разбират, че няма и никаква свободна конкуренция, а „големите риби“ са си разделили пазара така, че дребните рибки никога да не пораснат.

Те не разбират, че „чужди инвестиции“ не е нещо хубаво, а е нова форма на колонизиране.

Те не разбират, че днешната „демокрация“ всъщност е жесток феодализъм, в който масата от населението са полуроби на шепа феодали.

Те не разбират, че всичките „евроатлантически ценности“ са абсолютна глупост, служеща за затвърждаване властта на глобалистката матрица.

Те не разбират, че същата матрица превърна всичко в търговия, в покупко-продажба… и стока в нея вече са не само вещите, политиката, образованието, културата, здравеопазването, а и самите те – техните тела и души.

Те не разбират, че матрицата целенасочено унищожава всичко човешко, включително любовта, морала, етиката, интелекта, състраданието, емпатията, чувството за дълг…

Те не разбират, че светът е такъв, какъвто Бог го е създал – свят, в който е имало, има и ще има различни полове, раси, нации, религии и ценности, а матрицата се мъчи да унищожи всичко това, за да може нейният жесток неофеодализъм да е вечен.

Те не разбират, че единствените важни неща в краткия ни житейски път са спазването на  моралните и етични норми, личното ни достойнство и най-вече – създаването на семейство и отглеждането на деца.

Те не разбират, че няма по-важно нещо в живота от това да се радваш на внуци и правнуци.

Те не разбират, че налаганите от матрицата егоизъм, алчност, простотия и стремеж към живот без всякаква отговорност, изпълнен само с лични удоволствия, не е нищо друго освен път към пропастта, път към самоунищожение.

Те не разбират, че пропагандата на която вярват е пропаганда на дегенерацията, пропаганда, която им забранява да останат нормални хора.

Те не разбират, че не парите и материалното, а идеите и духовното движат света напред.

Те не разбират, че това, в което ги убеждават не е прогрес, а е унищожение.

И най-лошото – голяма част от жертвите на матрицата вече не разбират, че не разбират! Превърнати са в бездушни и безобразни подобия на хора, заприличали са повече на диви животни, престанали са да бъдат човеци!

Иван Спирдонов

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Жертвите на глобалистката матрица не разбират…

 1. Иван Отговор

  03.08.2022 в 18:13

  Единствената ключалка през която се промъква глобализмът в човешката душа се нарича АЛЧНОСТ. Човекът дори да не го признава и да не го осъзнава, е поставил ТЯ да го управлява и неминуемо ще бъде превзет.

 2. Антоанета Юрукова Отговор

  03.08.2022 в 21:30

  Невероятно точно и обективно писание. Поздравления за автора.

 3. Антоанета Отговор

  03.08.2022 в 21:30

  Невероятно точно и обективно писание. Поздравления за автора.

 4. Колев Отговор

  03.08.2022 в 22:06

  Как Скандално попада на такива сполучливи автори. Чета го текста и не виждам и една ьота разминаване с автора. Най- любопитното е, че тази матрица е обхванала милиони, а у нас е нанесла необратими духовни поражения. Както каза в едно свое предаване Боян Чуков има два вида роби, физически и ментални. Матрицата е превърнала хиляди в такива. Това са хора които нямат вече духовна имунна система и са обработвани ежедневно от платените от англосаксонците медии. Слушам го вчера един бивш министър, който говори, че ние не трябвало да клякаме пред Русия и Путин, и да умираме от студ и глад, да не клякаме. Такова нагло изхвърляне на „авторитети“ у нас е ежедневие, нагло и агресивно обработване на хората.

 5. Анонимен Отговор

  04.08.2022 в 0:37

  АДМИРАЦИИ ЗА ТЛСТАТИЯТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *