Жени Калканджиева окончателно изхвърли Тачо

0

Жени голЖени Калканджиева тотално е скъсала всякакви отношения със съпруга си Стефан Манов-Тачо. Тя изпълни сериозната си заканата  да се раздели окончателно с него след финала на “ВИП Брадър”.

Сега цял месец след финала на шоуто, откъдето излязоха усмихнати и прегърнати заради зрителите,  двамата всъщност продължавали да са сериозно скарани и да живеят поотделно. Миската  категорично отказвала да приеме мъжа си  в семейното им жилище и даже  не му давала да вижда сина им Георги. Била рязка с него и не желаела да се вслуша в молбите му, тъй като той не оставал нито ден трезвен и още от сутринта закусвал с биричка.

Тя е потресена от поведението му в къщата и страшно  разочарована. Едва ли някога ще успее да му прости всичките крясъци и изцепките в шоуто, защото след като излязоха, той изобщо не се опита да се поправи. Напротив – хукна да пиянства по заведенията, да черпи, да се радва на славата си, а на всичкото отгоре постоянно го засичат с чужди жени, и най-вероятно е продължил и с изневерите, обясняват запознати със семейната драма. която продължава да се вихри с пълна сила.

Жени и Тачо си разделили  хонорара от шоуто поравно и поели всеки по своя път. Той живее ден за ден и се забавлява, а  тя подготвя конкурса “Мис България” и намира успокоение в работата. Най-вероятно като свършат парите, той ще падне на колене и ще й поиска прошка, но дали тя ще му я даде, питат се загрижено близките им.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *